درگیری دو مربی بدنسازی به جنایت انجامید| قاتل بخشیده شد! آیا ادارات اراک و استان مرکزی فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تهیه بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای پیاده‌روی اربعین امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی در کنکور ۱۴۰۳ وجود دارد؟ تصادف دو دستگاه خودرو پراید، سه مصدوم برجای گذاشت دستگیری عاملان قتل جوان شرور پس از سه هفته آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس
سرخط خبرها

زمین در عصر جوشش جهانی!

  • کد خبر: ۱۷۶۷۲۲
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
زمین در عصر جوشش جهانی!
ماه جولای (مرداد) گرمترین ماه تاریخ خواهد بود، زیرا سازمان ملل درباره جوشش جهانی هشدار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان روز پنجشنبه (۲۷ جولای) تایید کردند که جولای گرمترین ماه ثبت شده در تاریخ است، زیرا آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داد که زمین به «عصر جوشش جهانی» رفته است.

گرمای شدید ناشی از گرمایش جهانی، طی این ماه ده‌ها میلیون نفر را در بخش‌هایی از اروپا، آسیا و آمریکای شمالی تحت تاثیر قرار داده و با آتش‌سوزی‌های شدیدی که در سراسر کانادا و بخش‌هایی از جنوب اروپا را سوزانده، همراه شده است.

دوران گرمایش جهانی به پایان رسیده و عصر جوشش جهانی فرا رسیده است. با توجه به اینکه در سه هفته اول جولای میانگین دمای جهانی بالاتر از هر دوره مقایسه‌ای ثبت شده است، سازمان جهانی هواشناسی و سرویس تغییرات آب‌وهوایی اروپا اعلام کردند که جولای ۲۰۲۳ به احتمال قوی گرمترین ماه ثبت شده و بازگشت به دهه ۱۹۴۰ است.

حدود ۱.۲ درجه سانتی‌گراد گرمایش جهانی از اواخر دهه ۱۸۰۰، ناشی از سوزاندن سوخت‌های فسیلی، موج‌های گرما را داغ‌تر، طولانی‌تر و مکررتر کرده همچنین باعث تشدید سایر شرایط شدید آب‌وهوایی مانند طوفان و سیل شده است.

گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های ویرانگر که در ماه جولای در بخش‌هایی از نیمکره شمالی مشاهده شد، هشداری را درباره تأثیر آن بر سلامت، اکوسیستم و اقتصاد ایجاد کرده است.

پکن شاهد یک رکورد چهار هفته‌ای بیش از ۳۵ درجه سانتی‌گراد بود و مقامات از سالمندان خواستند در خانه بمانند و از کودکان خواسته شد، زمان بازی در فضای باز را کوتاه کنند. آتش‌سوزی‌های جنگلی در چندین کشور در سراسر منطقه مدیترانه بیداد کرد.

صد‌ها آتش‌نشان در حال تلاش برای مهار آتش‌سوزی‌های مرگبار در سراسر یونان هستند که به مدت دو هفته ادامه دارد. میانگین دمای جهانی سطح دریا که از ماه مه بسیار بالاتر از دمای ثبت شده قبلی در این زمان سال بوده، به گرمای فوق‌العاده در جولای کمک کرده است.

سازمان ملل متحد پیش‌بینی می‌کند که این احتمال وجود دارد که دمای جهانی به‌طور موقت ۱.۵ درجه سانتی‌گراد بالاتر از معیار پیش از صنعتی شدن حداقل برای یک سال از پنج سال آینده افزایش یابد.

دانشمندان می‌گویند که جهان باید خود را با گرما و سایر اثرات ناشی از انتشار گاز‌های گلخانه‌ای وفق دهد و برای جلوگیری از بدتر شدن آن در آینده، باید در این دهه آلودگی کربن به‌طور چشمگیری کاهش یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->