شرایط فروش ایران خودرو ویژه مادران اعلام شد + جدول (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۱۰ میلیون نفر در ۶ هزار واحد مسکونی ناپایدار در کشور سکونت دارند ظرفیت قطار‌های مسافری برای امروز و فردا افزایش می‌یابد ترخیص کالا منوط به ثبت سفارش قبل از وصول خواهد شد اتباع، اهرم فشار بر بازار اجاره‌بهای ایران معافیت شرکت‌هایی با سود ١٠ هزار میلیارد تومانی از مالیات مسافران در پی لغو پروازها، چگونه پول بلیت خود را پس بگیرند؟ سامانه خودنویس سوادگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟ ترخیص ۲۲ هزار خودرو وارداتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ خبر مهم برای خریداران و فروشندگان طلا | شرایط جدید فروش طلا اعلام شد واکنش منفی بورس به وعده صادق ۲ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مهر ۱۴۰۳) همتی: تمرکز سازمان امور مالیاتی بر دانه‌درشت‌ها باشد چگونه و از کجا لپ‌تاپ خوب و ارزان‌قیمت بخریم؟ بررسی قیمت موبایل‌های شیائومی از ۵ میلیون تا ۷۳ میلیون تومان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) | دست کوتاه مردم از طلای گرمی ۴ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) تورم چندباره در سال، افزایش دستمزد سالانه را در خود ذوب می‌کند اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۵۳ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است
سرخط خبرها

افزایش صادرات نفت ایران به چین

  • کد خبر: ۱۷۶۹۴۲
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳
افزایش صادرات نفت ایران به چین
طبق جدیدترین گزارش شرکت اطلاعات انرژی کپلر، صادرات نفت ایران به چین، امسال به یک میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت کپلر در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که صادرات نفت ایران به چین در سال‌های اخیر، نوسان داشته است. صادرات ایران در سال ۲۰۱۷، به ۶۹۲ هزار بشکه در روز و در سال ۲۰۱۸ به ۷۴۶ هزار بشکه در روز رسید. اما این آمار در دو سال بعد، تحت تاثیر تحریم‌های آمریکا قرار گرفت که پس از خروج واشنگتن از توافق برجام در سال ۲۰۱۸، مجددا بازگشتند و در سال ۲۰۱۹، به ۴۶۶ هزار بشکه در روز و در سال ۲۰۲۰ به ۳۲۴ هزار بشکه در روز کاهش یافت.

اما خوشبختانه، در سال‌های اخیر، صادرات نفت ایران سیر مثبتی پیموده و طبق گزارش کپلر که آمار نفتکش‌ها را رصد می‌کند، صادرات نفت ایران به چین در سال ۲۰۲۱، به ۵۸۵ هزار بشکه در روز و در سال ۲۰۲۲، به ۷۶۶ هزار بشکه در روز بهبود یافت و امسال به یک میلیون بشکه در روز افزایش یافت. این رقم، فراتر از آمار دوره‌ای است که توافق برجام اجرایی شده بود.

طبق این گزارش، نوامبر سال ۲۰۲۲، رکورد جدیدی برای صادرات نفت ایران به چین به ثبت رسید و میزان صادرات ایران به ۱.۳ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱.۱ میلیون بشکه در روز در اکتبر سال ۲۰۱۸ که هنوز دور دوم تحریم‌های ضد ایرانی به اجرا درنیامده بود، صعود کرد.

گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) با عنوان "نفت ۲۰۲۳" که اخیرا منتشر شد، یافته‌های گزارش کپلر مبنی بر این که صادرات روزانه نفت ایران به چین به یک میلیون بشکه رسیده است را تایید می‌کند. این آژانس خاطرنشان کرد که با وجود محدودیت‌های مالی، تولید روزانه نفت ایران در سال ۲۰۲۲، به میزان ۱۴۰ هزار بشکه در روز افزایش پیدا کرده و به میانگین ۲.۵ میلیون بشکه رسیده است.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، ایران، فروش ثابت نفت به چین را از سه ماهه سوم سال گذشته حفظ کرده و این صادرات، به رشد تولید نفت ایران به میزان ۳۵۰ هزار بشکه در روز از ابتدای سال میلادی جاری و رشد آن به ۲.۹ میلیون بشکه در روز در ماه مه سال ۲۰۲۳، کمک کرد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری پورتال انرژی، چین، بزرگترین شریک تجاری ایران مانده و این دو کشور در سال‌های اخیر، همکاری فیمابین را تقویت کرده‌اند. ایران و چین در ماه مه سال ۲۰۲۱، یک توافق همکاری ۲۵ ساله برای تحکیم همکاری اقتصادی و سیاسی خود امضا کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->