عوامل اثرگذار بر بدن جهت تقویت حافظه برای درس خواندن | چند توصیه کابردی به دانش آموزان در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
سرخط خبرها

ایران جزو ۵ کشور تولید کننده دارو‌های بیولوژیک

  • کد خبر: ۱۷۷۷۰۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
ایران جزو ۵ کشور تولید کننده دارو‌های بیولوژیک
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در عرصه تولید دارو‌های بیولوژیک جزو ۵ کشور اول دنیا قلمداد می‌شویم و امید است که یک روز خودکفایی صنعت دارویی کشور را جشن بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حیدر محمدی در حاشیه افتتاح کارخانه نوآوری داروپزشکی افزود: صنعت بیولوژیک ایران توانمند است و دارو‌های بیماران خاص از جمله سرطان، ام. اس و بیماری‌های نادر در کشور تولید شده و صادرات نیز به کشور‌های همسایه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: بسیاری از کشور‌ها از پیشرفت‌های ایران در حوزه بیوتکنولوژی، شگفت زده هستند و تلاش می‌کنیم با توجه به اهمیت تولید دارو و دسترسی راحت‌تر بیماران خاص به این اقلام، همه ارکان نظام از صنایع داروسازی حمایت کنند.

محمدی تاکید کرد: در حوزه دارو‌های بیولوژیک به پیشرفت‌های خوبی دست یافته ایم و در حوزه ارتباط ژنتیک با اثربخشی دارو‌ها نیز مسیر رو به رشدی را در پیش گرفته ایم که با همت دانشمندان کشور در این عرصه موفقیت‌های بسیاری حاصل شده است.

وی خاطرنشان کرد: در عرصه تولید دارو‌های بیولوژیک جزو ۵ کشور اول دنیا قلمداد می‌شویم و امید است که یک روز خودکفایی صنعت دارویی کشور را جشن بگیریم.

به گفته محمدی، امروز ایران به یکی از صادرکنندگان دارو تبدیل شده است و بسیاری از کشور‌های همسایه و دیگر کشور‌ها خواهان خرید دارو و مواد اولیه دارویی از ایران هستند.

محمد سلطانی معاون بایو تکنولوژی بهستان نیز در این زمینه گفت: محوریت اصلی کارخانه نوآوری داروپزشکی متمرکز بودن بر دانش فنی تولید دارو است، این مجموعه محل استقرار پژوهشگران، آزمایشگاه تحقیق و توسعه، آزمایشگاه کنترل کیفیت، انبار دارویی، تاسیسات تامین پیش نیاز‌های اتاق تمیز شامل دستگاه‌های تولید آب خالص و آب مخصوص محصولات تزریقی و اتاق‌های تمیز منطبق با Gmp به مساحت ۱۰۰۰ متر جهت تولید پرتئین‌های نوترکیب با میزبان‌های جانوری و میکروبی می‌باشد که با سرمایه گذاری بیش از ۵۰۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

وی بیان کرد: در این کارخانه با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته نوآورانه و با هدف توسعه محصولات سلامت محور در سال ۱۴۰۱ احداث و با مدرنترین و بروزترین تجهیزات برند‌های داخلی و خارجی تجهیز شد، که اکنون در حال خدمات رسانی به نیاز‌های درمانی کشور است.

سلطانی، تولید پروتئین‌های نوترکیب جانوری و میکروبی، محصولات مشتق از پلاسمای انسان، سلول و ژن درمانی و کیت‌های تشخیص مولکولی که عمدتاً در حوزه زیست فناوری جای گرفته است برای اولین‌بار در خاورمیانه میسر شده است و قرار است فاز جدید شامل ساخت اتاق‌های تمیز محصولات مشتق از پلاسمای انسان، ژن درمانی و سلول درمانی است، که با سرمایه‌گذاری ۲۰۰۰ میلیارد ریال از فروردین ۱۴۰۳ آغاز و تا سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->