هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد
سرخط خبرها

ایجاد هرگونه سامانه ملی بدون اجازه وزارت ارتباطات ممنوع شد

  • کد خبر: ۱۷۷۷۱۱
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۶
ایجاد هرگونه سامانه ملی بدون اجازه وزارت ارتباطات ممنوع شد
کمیسیون تلفیق طی بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، ایجاد هرگونه سامانه ملی توسط دستگاه‌ها بدون اجازه وزارت ارتباطات را ممنوع کرد. به اعتقاد این کمیسیون، تعدد سامانه‌ها موجب سردرگمی مردم و هزینه‌زایی برای دولت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - کمیسیون تلفیق پس از آنکه کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه را تصویب کرد، بررسی هریک از ماده‌های آن را در دستور کار قرار داد. «محسن زنگنه»، سخنگوی این کمیسیون، در گفتگو با ایرنا به تصویب ماده ۱۰۷ این لایحه اشاره کرد و گفت:

«ماده ۱۰۷ که مربوط به هوشمندسازی بود، مورد بررسی قرار گرفت. اولاً تمام دستگاه‌ها مکلف شدند تمام اطلاعات و پایگاه‌های داده خود را به زیرساخت یکپارچه ابری که دولت از طریق وزارت ارتباطات ایجاد می‌کند، متصل کنند. البته نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های امنیتی از این موضوع مجزا شده‌اند.»

به گفته وی، در این راستا، دستگاه‌ها دیگر مجاز به ایجاد سامانه جدید در سطح ملی نخواهند بود. زنگنه تعدد سامانه‌ها را مشکل‌زا برای مردم و هزینه‌ساز برای دولت دانست و گفت ایجاد هرگونه سامانه ملی جدید مگر با اجازه وزارت ارتباطات، ممنوع خواهد بود.

او در ادامه به دیگر مصوبات کمیسیون تلفیق در راستای لایحه برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: «دستگاه‌ها مکلف شده‌اند برنامه عملیاتی استقرار و پیاده‌سازی چرخه هوشمندسازی دستگاه خود را در سال اول برنامه تکمیل کنند. از ابتدای سال دوم برنامه هم مقرر شده است تا دستگاه‌هایی که به نحوی متولی پایگاه‌های اطلاعاتی هستند، پایگاه خودشان را در یک سال اول تکمیل کنند و در سال دوم هرگونه انتقال داده بین دستگاه‌ها یا استعلام‌ها به‌صورت آنی و برخط انجام شود تا مردم درخصوص اخذ استعلامات و داده بین‌دستگاهی دچار مشکل نشوند.»

سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین اعلام کرد دستگاه‌ها مکلف شده‌اند سالانه ۲۰ درصد از خدمات خود را به‌صورت آنلاین و هوشمند بر پایگاه اطلاعات ارائه کنند:

«این‌گونه تا پایان برنامه، ۵۰ درصد اشخاص حقیقی بالای ۱۸ سال و ۱۰۰ درصد اشخاص حقوقی باید بتوانند تمام خدمات موردنیاز خود را از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند دریافت کنند.»

گفتنی است پس از اتمام بررسی این لایحه توسط کمیسیون تلفیق، برنامه هفتم توسعه به صحن علنی مجلس خواهد آمد و برای تصویب به رأی تمامی نمایندگان گذاشته خواهد شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->