اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

رادیو هفت به تلویزیون بازمی‌گردد؟

  • کد خبر: ۱۷۷۹۹۴
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
رادیو هفت به تلویزیون بازمی‌گردد؟
مجری سابق برنامه رادیو هفت گفت: علی‌رغم عدم علاقه تیم رادیو هفت برای بازگشت به تلویزیون، علاقه‌مندی از سوی صداوسیما نیز برای بازگشت این برنامه وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منصور ضابطیان در خصوص رویکرد کنونی صداوسیما گفت: پزشک‌های آنکولوژیست که بیماران سرطانی را درمان می‌کنند، می‌گویند اولین قدم برای درمان بیمار این است که بیمار، بیماری خود را بپذیرد و با پزشک همکاری کند تا به خودش کمک کرده و به شرایط بهتری بازگردد.

وی در خصوص جداییش از رادیو هفت افزود: احساس می‌کنم در شرایط فعلی جایی برای برنامه‌هایی نظیر رادیو هفت که محوریت آن با شعر و موسیقی است وجود ندارد. رادیو هفت سعی می‌کرد که کمی از برنامه‌های معمول تلویزیون و شعارزدگی برنامه‌های آن زمان تلویزیون فاصله بگیرد؛ در شرایط فعلی جای تولید این برنامه وجود ندارد.

مجری سابق برنامه رادیو هفت ادامه داد: یک چیز‌هایی باید نه تنها در تلویزیون بلکه در جامعه تغییر کند تا بتوان برنامه‌هایی نظیر رادیو هفت تولید کرد که بتواند حال مردم را خوب کند. اینکه در جامعه باید چه اتفاقاتی رخ دهد را باید جامعه شناسان پیرامون آن صحبت کنند، اما در کل برای بازگشت رادیو هفت به صداوسیما، علی‌رغم عدم علاقه تیم رادیو هفت برای بازگشت به تلویزیون، علاقه‌مندی از سوی صداوسیما نیز برای بازگشت این برنامه وجود ندارد.

شاید عمر ما به تغییرات در صداوسیما قد ندهد

ضابطیان در پاسخ به این سوال که تا چه میزان به تغییرات در صداوسیما و به خصوص تلویزیون امیدوار است، بیان کرد: تاریخ رو به جلو است و شاید این تغییرات به عمر زندگی ما نیز قد ندهد. ما جزء کوچکی از تاریخ هستیم، جهان ثابت کرده که تاریخ همیشه رو به بهبودی می‌رود، هرچند در یک مقاطعی شاید آدمی بوی بهبود از اوضاع جهان نشنوند، اما جهان ثابت کرده که هنر باقی می‌ماند، نام هنرمندان جاویدان می‌ماند نه کسی که برای هنرمندان تصمیم می‌گیرد.

وی در خصوص رویکرد صداوسیما و کنار گذاشتن برنامه‌هایی نظیر نود، کتاب‌باز، رادیو هفت و... بیان کرد: امیدواری ما برای تغییر در صداوسیما خیلی طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنیم. فکر نمی‌کنم با تفکری که در حال حاضر در تلویزیون حکم‌فرما است برنامه‌هایی از این شکل به تلویزیون بازگردد. شاید برنامه‌های دیگری تولید شوند، اما علاقه‌ای برای بازگشت این برنامه‌ها در صداوسیما وجود ندارد.

تلویزیون باید نیاز اجتماعی کنونی را تشخیص دهد و برای همان برنامه تولید کند

مجری سابق رادیو و تلویزیون اضافه کرد: البته صداوسیما شاید دوست داشته باشد با اشخاص دیگری همان برنامه‌ها را تولید کند، اما بالاخره برنامه‌ها را اندیشه‌های سازندگان آن‌هاست که شکل می‌دهد، وگرنه که ساختار که چیز عجیبی نیست و تمام برنامه‌ها یک استودیو، یک مجری و چند دوربین دارند. آن چیزی که یک برنامه را از برنامه دیگری متفاوت می‌کند، اندیشه، سلیقه و نگاه سازندگان آن به نیاز‌های جامعه است. برنامه‌هایی در طول تاریخ تلویزیون ما رونق داشته که مبتنی بر یک نیاز اجتماعی بوده است. تلویزیون باید تشخیص دهد که نیاز اجتماعی چه چیزی است و به سمت ساخت همان برنامه‌ها پیش رود.

ضابطیان افزود: تا زمانی که این نیاز‌ها تشخیص داده نشود، برنامه‌ای که ساخته می‌شود اگر برنامه خوبی هم باشد برنامه تاثیرگذاری نخواهد بود. برنامه‌ای نیست که ۱۰ سال پس از ساخت آن و یا ۵ سال پس از تعطیلی آن باز هم درباره آن صحبت شود.

وی در خصوص اینکه آیا پلتفرم‌ها می‌توانند جای تلویزیون را برای مردم پر کنند، عنوان کرد: ساختار برخی برنامه‌ها در تلویزیون معنا پیدا می‌کند. رفتار مردم در پلتفرم‌ها با تلویزیون متفاوت است. مردم در پتلفرم‌ها به طور دائم در حال محاسبه هستند که چه میزان برای آن هزینه کنند. یکی از وظایف تلویزیون‌ها در تمام دنیا در کنار سرگرمی، ارتقای فرهنگ است. مهم‌ترین رسانه ملی ما در طول تاریخ شعر بوده است. در حال حاضر تلویزیون برای مهم‌ترین رسانه تاریخ ایران چه برنامه‌ای دارد؟ اگر بخواهم حافظ، سعدی، مولانا و فردوسی بشنویم به کجای تلویزیون باید مراجعه کنیم؟ در تلویزیون ایران چه برنامه تاثیرگذاری پیرامون شعر و ادب فارسی تولید می‌شود؟

این روزنامه‌نگار و برنامه‌ساز در پاسخ به این سوال که با توجه به تحصیلش در حوزه سینما آیا تصمیمی برای تولید فیلم و آثار سینمایی دارد یا خیر، گفت: من کار ماندگارم را انجام داده‌ام. همین که از من می‌پرسند رادیو هفت کجاست برای من بس است. در حال حاضر کدام فیلم سینمایی را به اندازه رادیو هفت در ذهن دارید؟ البته الزاما برای یک کار ماندگار نباید به سراغ سینما برویم. علاقه‌مندی من تلویزیون و ژورنالیسم است. رادیو هفت و نویسندگی کتاب نیز یک اثر ژورنالیستی بوده است. در کل ژورنالیستی را بیش از سینما دوست دارم.

حسرت می‌خورم که دیگر نمی‌توانم در تلویزیون نیرو‌های جدیدی تربیت کنم

وی در خصوص مهم‌ترین حسرتش پس از جدایی‌اش تلویزیون خاطرنشان کرد: سال‌هاست در تلویزیون کار کرده‌ام و در حال حاضر زمانی است که باید تمام تجاربم در این سال‌ها را به نسل جدید منتقل کنم. در همان سال‌هایی که رادیو هفت را تولید می‌کردیم، چند مجری و برنامه‌ساز به تلویزیون اضافه شد؟ در حال حاضر زمان آن است که با انرژی بیشتری سعی کنم کادر‌های بیشتری برای اجرا و ساخت تربیت کنم تا کار بیاموزند.

مجری سابق رادیو و تلویزیون ادامه داد: این ارتباط در حال حاضر قطع شده است. من از این بابت متضرر نمی‌شوم و درآمدم نیز در حال حاضر از زمانی که در تلویزیون کار می‌کردم بیشتر است، اما حسرت آن را می‌خورم که چرا این ارتباطات قطع شده و نیرو‌های جدیدی که بعد‌ها در تلویزیون تاثیرگذار باشند را نمی‌توانم تربیت کنم.

ضابطیان در خصوص برنامه‌های کوتاه و بلندمدتش بیان کرد: یک برنامه در حال ساخت برای یک پتلفرم داریم که محوریت آن سفر است. همچنین یک برنامه سینمایی دیگر نیز برای یک پلتفرم دیگر با تیم رادیو هفت در حال تولید داریم که فکر می‌کنم برنامه جذابی از کار در بیاید. مابقی برنامه‌هایم سفر، نویسندگی کتاب و تولید پادکست است.

منبع: آفتاب نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->