رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

بهره‌مندی بیش از ۱۷۳ هزار گردشگر سلامت از خدمات درمانی در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۸۱۰
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۵
بهره‌مندی بیش از ۱۷۳ هزار گردشگر سلامت از خدمات درمانی در مشهد
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: بیش از ۱۷۳ هزار گردشگر سلامت طی ۹ ماه سال جاری از خدمات درمانی در مشهد بهره‌مند شدند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمد اسماعیل خیامی ضمن بیان این مطلب عنوان کرد: گردشگری سلامت حوزه وسیعی از خدمات در قالب یک صنعت است که می‌تواند امکانات مختلفی را به بیماران خارجی ارائه دهد و از این رو می‌توان با رونق این صنعت آورده‌های فراوانی را برای کشور ایجاد کنیم.

وی افزود: در حوزه گردشگری سلامت و گردشگری پزشکی اگر بتوانیم در سطح بالا فعالیت‌های خود را سامان ببخشیم، از جهت اقتصادی و درآمدی می‌تواند با ایجاد اشتغال کمک فراوانی به وضعیت اقتصادی کشور کند.

دکتر خیامی گفت: خوشبختانه گردشگری سلامت در کشور ما امروز در وضعیت خوبی قرار دارد و با توجه به اینکه ما در مشهد ظرفیت گردشگری سلامت بسیار مناسبی اعم از مراکز پزشکی و درمانی مجهز مثل بیمارستان رضوی داریم که به‌عنوان برند در حوزه گردشگری سلامت محسوب می‌شود، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ظرفیت‌های خوب علمی و توانمندی‌های فراوان آموزشی-پژوهشی و پزشکی که دارد، عملکرد بسیار شاخصی در کشور از خود نشان داده است. خوشبختانه هماهنگی در استان اعم از استانداری و همه دستگاه‌های فعال در حوزه گردشگری سلامت توانسته ظرفیت‌های خوبی را ایجاد کند تا بتوانیم این حوزه را در مشهد ارتقاء داده و به سمت بهبود ببریم.

وی با اشاره به اینکه حدود نیمی از خدماتی که در حوزه گردشگری پزشکی در کشور در حال ارائه است، در مشهد اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: در حوزه گردشگری سلامت، ارتباطات یکی از مؤلفه‌های مهم بوده و شرایط جوامع بسیار در این امر مؤثر است. از همین رو با توجه به اتفاقاتی که در کشور عراق افتاد، متأسفانه با کاهش آمار مراجعان روبه‌رو بودیم و اکنون با آرامش حکم‌فرماشده خوشبختانه رفت و آمد مجدد گردشگران سلامت به کشورمان را شاهد هستیم که امیدواریم بیش از گذشته قوت بگیرد.

دکتر خیامی اظهار کرد: بیشترین مراجعان ما از کشور‌های منطقه به‌ویژه کشور‌های عربی بودند که از شرایط اجتماعی به وجود آمده متأثر شدند و در سال گذشته و جاری بیمارانی از ۵۶ ملیت در حوزه گردشگری سلامت خدمات مختلف درمانی را دریافت کردند.

وی هم‌چنین اضافه کرد: در واقع، بیمارانی از ملیت‌های مختلف و از کشور‌های منطقه و خارج از آن برای دریافت خدمات درمانی در مشهد حضور به هم رسانده و خواستار دریافت خدمات مختلف هستند و ما در حال پیگیری و هماهنگی هستیم تا شرکت‌های مختلف و بیمارستان‌های تخت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بتوانند در نمایشگاه‌های مختلف شرکت کرده و این صنعت در شهرمان رونق یابد.

به گفته این مقام مسئول، آمار‌های ۹ ماهه سال جاری نشان می‌دهد که بیش از ۲۳ هزار نفر گردشگر درمانی از ملیت‌های مختلف در مراکز درمانی بیمارستانی و جراحی محدود ارائه خدمت گرفته و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری، حدود ۱۵۰ هزار بیمار از گردشگران سلامت به صورت سرپایی از مراکز درمانی مشهد خدمت درمانی دریافت کرده باشند.

دکتر خیامی تصریح کرد: بیمارستان رضوی دارای ظرفیت‌های بسیار مناسب در حوزه درمان است چراکه امکانات بسیار مناسب و شرایط خدمات هتلی و تجهیزات پیشرفته‌ای دارد و هم‌چنین کادر درمانی ویژه‌ای که در این مرکز درمانی مشغولند، شرایط حرفه‌ای را برای پذیرایی از گردشگران سلامت فراهم می‌آورند. هم‌چنین رضایتمندی بیماران به‌خصوص گردشگران سلامت از خدمات موجود در این بیمارستان نشانگر آن است که بیمارستان رضوی از بیمارستان‌های پیشرو کشور در این زمینه است و می‌تواند پابه‌پای سایر مراکز درمانی دارای مجوز گردشگری سلامت در جذب و پذیرایی مناسب از گردشگران سلامت در کشور کمک‌رسان باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->