پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد آغاز پویش «نه به کار کودک» از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ دستگیری سارقی با یک سرقت در هر ۳۳ ساعت | دزدی روی دور تند! زمان طلایی رویش مجدد مو را از دست ندهید هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی، پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت به محض بیدار شدن از خواب، گوشی را چک نکنید! ۲۲ مصدوم درپی واژگون‌شدن اتوبوس اتباع افغانستانی در جوپار کرمان نتایج تکان‌دهنده درباره مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا گیاه ضدسرماخوردگی قوی در آشپزخانه شما! سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهلت ۳‌ ماهه دادستان مشهد برای تعیین تقصیر و قصور دستگاه‌ها درباره ریزگردها

  • کد خبر: ۱۷۸۱۹۶
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
مهلت ۳‌ ماهه دادستان مشهد برای تعیین تقصیر و قصور دستگاه‌ها درباره ریزگردها
به گفته معاون دادستان مشهد، قصور دستگاه‌ها در موضوع ریزگردها در دادسرای عمومی مرکز استان پیگیری و با ترک‌فعل‌ها برخورد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز در پی آلایندگی و گرد‌و‌غباری که برای دومین‌بار در بیست روز گذشته، نفس مشهد را تنگ کرده، دستگاه قضا بار دیگر به ماجرا ورود کرده و این بار به اداره‌کل حفاظت از محیط زیست خراسان‌رضوی سه ماه مهلت داده است تا عملکرد دستگاه‌ها را در این زمینه بررسی کند.

ریزگرد‌هایی که در روز‌های گذشته از صحرای قره‌قوم به‌عنوان میهمانان ناخوانده خود را به مشهد رسانده اند، سبب شده‌اند در نبود اقدام جدی و مسئولانه برای مقابله با آن‌ها، چشم امید مشهدی‌ها به آسمان شهر باشد تا شاید بارش‌های تابستانه به داد هوای شهر برسد. اگرچه هواشناسی خراسان‌رضوی حجم بارش‌های عصر یک‌شنبه را در مشهد ۶.۵‌میلی‌متر اعلام کرد، دیروز برای دومین روز پیاپی گرد‌وغبار میهمان آسمان شهر بود و هوا در وضعیت هشدار و شرایط ناسالم قرار داشت.

این ریزگرد‌ها البته سبب شدند خروجی جلسه کارگروه شرایط اضطراری گرد‌و‌غبار استان خراسان‌رضوی تعطیلی مراکز آموزشی، مهد‌های کودک، باشگاه‌ها و مجموعه‌های ورزشی مشهد برای دومین روز متوالی باشد. همه این‌ها حکایت از آن دارد که ماجرای ریزگرد‌ها و گرد‌و‌غبار مشهد که مهدی اله‌پور، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌رضوی، به‌تازگی آن را پدیده‌ای نوظهور توصیف کرده، بسیار جدی است و حتی باران هم چاره‌ساز این بحران نیست.

به دنبال تکرار پدیده گرد‌و‌غبار در مشهد، پای دستگاه قضا نیز به این موضوع باز شده است. دراین‌باره معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز خراسان‌رضوی، از مهلت سه‌ماهه به اداره‌کل حفاظت از محیط زیست استان برای بررسی عملکرد دستگاه‌های مسئول خبر داد و گفت: در‌صورت وصول گزارش مبنی بر قصور دستگاه‌های مسئول مراتب در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان‌رضوی پیگیری و رسیدگی خواهد شد.

به گزارش روابط‌عمومی دادگستری خراسان‌رضوی، سیدهادی شریعت‌یار بخش بزرگی از پدیده ریزگرد‌ها را ناشی از منشأ خارجی دانست و با اشاره به برگزاری جلسه ویژه بررسی وضعیت ریزگرد‌ها و گرد‌و‌غبار گفت: نماینده وزارت خارجه نیز در این جلسه حضور داشت و از وی خواسته شد با همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در این زمینه به‌منظور کاهش تأثیرپذیری پدیده گرد‌و‌غبار و نیز استفاده از تجارب سایر کشور‌ها در این زمینه بهره‌برداری شود.

او مواردی مانند پیش‌بینی‌های به‌موقع، ارائه هشدار‌های لازم، شناسایی کانون‌های گرد‌و‌غبار داخلی و‌... را مطالبه کرد و ادامه داد: اقدامات دستگاه‌های متولی امر باید متناسب با شرایط پیش‌رو و آینده‌نگرانه باشد و آگاه‌سازی مردم از طریق فرهنگ‌سازی برای حفظ محیط‌زیست باید به‌صورت ویژه صورت بگیرد.

شریعت‌یار ادامه داد: از جمله اقداماتی که باید در این حوزه مورد توجه قرار گیرد، افزایش جنگل‌های دست‌ساز و احیای منابع و جنگل‌های طبیعی، افزایش پویش‌های مردمی برای کاشت و نگهداری از گیاهان مقاوم، نظارت بر آلاینده‌های صنعتی و خودرو‌های آلاینده هوا و‌... است.

او تأکید کرد: به هیچ‌روی در شرایط پیش‌رو نباید منفعل باشیم و دستگاه قضایی نیز بر حسن اجرای وظایف توسط دستگاه‌‎های متولی امر نظارت می‌کند و اگر ترک فعلی مشاهد شود، برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->