توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود اطلاعیه دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات در روزهایی که به علت آلودگی هوا تعطیل شده‌اند
سرخط خبرها

پس از کشیدن دندان عقل چه کنیم؟

  • کد خبر: ۱۷۸۴۸۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۶
پس از کشیدن دندان عقل چه کنیم؟
دندان عقل به‌‌‌دلایلی مثل درد، عفونت، ایجاد بیماری در لثه و... باید کشیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دندان عقل که به آن دندان آسیاب سوم هم می‌گویند، در عقب دهان قرار دارد و معمولا در سنین ۱۷ تا ۲۵ سالگی رشد می‌کند. کشیدن دندان عقل یکی از رایج‌ترین جراحی‌های دهان است. دندان پزشکان ممکن است این درمان را برای حفظ سلامت دهان و دندان و محافظت از دیگر دندان‌ها در برابر مشکلات احتمالی آینده توصیه کنند. در این مطلب مروری داریم بر دلایل کشیدن این دندان و مراقبت‌هایی که بعد از  آن نیاز است.

دلایل کشیدن دندان عقل

دندان عقل نهفته است (در لثه یا استخوان فک گیر افتاده است)

به صورت کج رشد کرده است.

درد می‌کند.

مواد غذایی در اطراف آن گیر می‌کنند.

به بیماری لثه، به ویژه در اطراف دندان‌های آسیاب مبتلا هستید.

دندان عقل نیمه‌نهفته‌ای دارید که دچار پوسیدگی شده است.

در اطراف آن کیست (کیسه پر از آب) وجود دارد.

به دندان‌های مجاور یا استخوان اطراف آسیب وارد کرده است.

در بسیاری از موارد، دندان پزشکان، کشیدن دندان عقل را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه توصیه می‌کنند. بنابراین، ممکن است حتی اگر هیچ علامتی نداشته باشید، دندان پزشک خارج کردن دندان عقل را به شما پیشنهاد دهد. این کار می‌تواند احتمال ابتلا به مشکلات مختلف از جمله عفونت دندان و پوسیدگی دندان را کاهش دهد.

مراقبت بعد از کشیدن دندان عقل

پس از جراحی حدود ۳۰ دقیقه گاز استریل را روی لثه نگه دارید و در صورت لزوم آن را با گاز تمیز عوض کنید.

تا جایی که می‌توانید استراحت کنید.

برای کمک به کاهش تورم از کیسه یخ استفاده کنید. کیسه یخ را در یک حوله تمیز بپیچید و روی صورت خود قرار دهید. بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و پس از ۲۰ دقیقه آن را بردارید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

جراح برای تسکین درد و کاهش خطر عفونت برای شما دارو تجویز می‌کند. تمام دارو‌ها را طبق دستور مصرف کنید و استفاده از آن‌ها را تا زمانی که پزشک گفته است، ادامه دهید.

لخته‌های خونی را که در عقب دهان ایجاد می‌شوند، از بین نبرید یا بخیه‌ها را تحریک نکنید، چرا که لخته خون با محافظت کردن از زخم به بهبود آن کمک می‌کند.

در ۲۴ ساعت اول از انجام کار‌هایی مثل مصرف کافئین و نوشیدنی‌های گرم، جویدن غذا، استفاده کردن از نی، سیگار کشیدن، شست وشوی دهان یا تف کردن و. خودداری کنید.

پس از سپری شدن ۲۴ ساعت اول، می‌توانید فعالیت‌های روزانه را از سر بگیرید؛ اما از انجام هر کاری که ممکن است بخیه یا لخته خون روی زخم را جدا کند از جمله بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش شدید، سیگار کشیدن، تف کردن و جویدن غذا‌های سفت خودداری کنید.

پس از ۲۴ ساعت، دستورالعمل‌های بهداشتی شامل موارد زیر است: دهان خود را با آب نمک یا یک دهان شویه ضدعفونی‌کننده بشویید. این کار را به آرامی انجام دهید و مایع را تف نکنید. بقیه دندان‌هایتان را به آرامی مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. گاز استریل را روی محل زخم قرار دهید تا خون اضافی جذب شود

در صورتی که علایم زیر را تجربه کردید، به دنبال درمان بروید؛ مشکل در بلع یا تنفس، تب، بی‌تاثیر بودن دارو‌های ضددرد، تورم، سوزن سوزن شدن یا بی‌حسی که با گذشت زمان بدتر می‌شود. خارج شدن خون یا چرک از بینی، خونریزی در محل جراحی که با نگه داشتن گاز استریل روی آن و اعمال فشار متوقف نمی‌شود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->