پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

اعلام هزینه جابه‌جایی زائران اربعین، از نقطه صفر مرزی تا نخستین شهر در عراق

  • کد خبر: ۱۷۹۱۷۰
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
اعلام هزینه جابه‌جایی زائران اربعین، از نقطه صفر مرزی تا نخستین شهر در عراق
رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری اربعین حسینی شهرداری تهران با اشاره به استقرار ۷۵۰دستگاه اتوبوس از تهران در مرز‌های مهران، چذابه، خسروی و شلمچه، هزینه جابه‌جایی زائران از نقطه صفر مرزی تا نخستین شهر در عراق پس از مرز را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی علیزاده درباره تمهیدات صورت گرفته از سوی شهرداری برای خدمت‌رسانی در بخش حمل و نقل در مراسم اربعین حسینی امسال اظهار کرد: طبق سنوات گذشته و طبق حکمی که وزیر کشور به معاون خدمات شهری شهرداری تهران محول می‌کند، به عنوان مسئول کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین کشور، به استناد بند۵ آن حکم، هم معاون خدمات شهری شهرداری تهران و هم نماینده تام‌الاختیار وزارت کشور در امور حمل و نقل، دو وظیفه را برعهده سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران محول می‌کنند.

وی ادامه داد: ابتدا هماهنگی و هم‌افزایی سازمان‌های اتوبوسرانی شهرداری‌های مشهد، کرج، شیراز و تهران و اهواز با مدیریت و نظارت عالیه شهرداری تهران انجام شد؛ مرز‌ها (شلمچه، چذابه، مهران و خسروی) در داخل خاک عراق به لحاظ حمل و نقلی به شهرداری تهران سپرده شده است.

رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی شهرداری تهران تصریح کرد: طبق هماهنگی‌هایی که ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور با مسئولان وزارت کشور عراق و استانداران همجوار کشورمان در غرب کشور انجام دادند طبق برنامه‌ریزی‌ها بناست در داخل خاک عراق از ابتدای مرز (مهران، شلمچه، خسروی و چذابه) تا اولین شهر بعد از مرز، مجوز حمل و نقل زائرین امام حسین (ع) را داشته باشیم؛ تلاشمان این است که این اتفاق را با هماهنگی مسئولان عراق، مدیریت کنیم که با توجه به گرمای هوا مردم عزیزمان کمتر اذیت شوند.

علیزاده با اشاره به آمادگی خدمت‌رسانی در حوزه حمل و نقل در مراسم اربعین حسینی(ع) متذکر شد: چنانچه کشور عراق مجدداً در حوزه حمل و نقل کمبودی حس کند، به ستاد مرکزی اربعین ایران اطلاع‌رسانی خواهد کرد و طبیعتاً ما نیز پشتیبانی خود را مضاعف خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مسئولان عراقی تا این لحظه این موضوع را اعلام نکرده‌اند و ما در همان شهر‌هایی که اعلام شده است، خدمت‌رسانی می‌کنیم.

رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی شهرداری تهران یادآور شد: بر اساس مصوبات ستاد، بناست در حوزه حمل و نقل در خاک عراق (از مرزی که برای ما تعیین کردند تا نخستین نقطه شهری اگر فاصله کمتر ۸۰ کیلومتر باشد) از هر زائر ۸۰هزار تومان و اگر بالای ۸۰کیلومتر بود، ۱۰۰هزار تومان اخذ و به راننده اتوبوس پرداخت شود؛ این رقم با توجه به قیمت بالای حمل و نقل داخل خاک عراق رقم نسبتا ناچیزی است.

وی گفت: ۷۵درصد ورودی زوار اربعین کشورمان به عراق از مرز مهران خواهد بود. ما برای این مرز تدارک ویژه‌تری هم دیده‌ایم و تلاش خواهیم کرد با دپوی اتوبوس‌ها از مهران تا کوت، خدمات‌رسانی بهتری کنیم؛ از کوت به نجف یا به کربلا هم بر اساس توافق انجام شده، اتوبوس‌ها و ون‌های عراقی نسبت به جابه‌جایی زائران اقدام می‌کنند.

علیزاده به تاکید وزیر کشور در فرایند خدمت‌رسانی به زائران اربعین اشاره و تصریح کرد: نکته‌ای که شخص وزیر کشور تاکید داشت، عدم سردرگمی مردم در جابه‌جایی بوده است؛ بر همین اساس با گروه‌های جهادی هماهنگی صورت گرفته است که در مرز‌های پرتردد، کنار همکاران اتوبوسرانی با تعداد و کاور‌های مشخص قرار بگیرند و مردم را به اتوبوس‌ها و ون‌های عراقی هدایت کنند.

رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی شهرداری تهران درباره تعداد اتوبوس‌های پیش‌بینی شده برای اعزام به مراسم اربعین پیش‌رو گفت: تعداد اتوبوس‌های که تاکنون مصوب شده در مجموع چهارمرز، ۷۵۰ دستگاه است که با توجه به وضعیت ویژه مهران حدود ۳۵۰دستگاه اتوبوس را ما در مرز مهران به‌کارگیری خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت اتوبوسرانی تهران در مسیر تهران تا مرز‌ها نیز خدمات‌دهی خواهد داشت یا خیر تصریح کرد: برای اتوبوسرانی تهران، ماموریتی برای خدمات‌دهی از تهران تا مرز‌ها تعریف نشده، اما از تهران تا مرز طبق اعلام دکتر افندی‌زاده؛ رئیس کمیته حمل و نقل وزارت کشور تقریبا ۷۵درصد از ناوگان حمل و نقل کشوری را برای اربعین اختصاص داده‌اند که مردم را از شهر‌های خودشان به مرز‌هایی که اعلام می‌کنند، منتقل خواهند کرد.

علیزاده با اشاره به افزایش دما و گرمای هوا در سال جاری و همچنین افزایش احتمالی زائران حسینی در مراسم اربعین امسال متذکر شد: علی‌رغم اینکه ناوگان اتوبوسرانی ما در سطح کشور یک ناوگان فرسوده است، اما سعی شده که اتوبوس‌های نوپا، سرحال و اورهال شده در مرز‌ها استفاده شود که به لحاظ موتوری و کولری دارای کمترین مشکل باشند.

رئیس کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی شهرداری تهران به زمان شروع و پایان عملیات خدمت‌رسانی در مراسم اربعین حسینی(ع) اشاره و تصریح کرد: عملیات اربعین از ابتدای صفر شروع و تا پایان رسمی مراسم اربعین ادامه خواهد داشت و بلافاصله برای استقبال از مهر آماده خواهیم شد؛ در این مدت هم در خدمات‌رسانی به مردم عزیز تهران با تمهیداتی که اندیشیده شده مشکلی نخواهیم داشت.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا فرایند خدمت‌رسانی به زائران در اربعین در داخل خاک کشورمان یک روز بعد از اربعین به پایان می‌رسد در حالی‌که حجم بازگشت زائران اربعین حداقل چهارروز بعد از روز اربعین بسیار پرحجم است و چرا کارگروه حمل و نقل عمومی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی شهرداری تهران به گونه‌ای پیش‌بینی نکرده است که خدمت‌رسانی به زائران در حوزه حمل و نقل حداقل سه تا چهار روز بعد از روز اربعین نیز ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: قرارگاه ما در داخل و خارج از کشور به‌صورت جدی مشغول رصد لحظه‌ای تحولات ترافیکی جمعیت اربعین است و ممکن است تصمیمات برای خدمات‌رسانی ویژه‌تر به مردم تغییر کند که برای همه سناریو‌ها آمادگی کاملی داریم.

علیزاده تصریح کرد: حرکت اربعین مختص یک روز نیست و زوار اربعین از اواخر محرم و به‌خصوص از اول صفر حرکت خواهند کرد و ما بنابر ماموریت تعریف شده در این حوزه، آمادگی خدمات‌رسانی خواهیم داشت، اما با این حال، ستاد اربعین هم اعلام کرده که زائران به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که بتوانند زیارت بهتری را تجربه کنند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->