کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور
سرخط خبرها

مصرف طولانی مدت کورتون‌ها چه خطراتی در پی دارد؟

  • کد خبر: ۱۷۹۳۳۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
مصرف طولانی مدت کورتون‌ها چه خطراتی در پی دارد؟
استفاده طولانی مدت از کورتیکواستروئید‌ها مانند پردنیزولون باعث پوکی استخوان می‌شود و بنابراین خطر شکستگی استخوان را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، در افراد با مصرف طولانی مدت کورتیکواستروئید، به ویژه در سنین بالاتر، اقدامات پیشگیرانه از شکستگی توصیه می‌شود. این موارد می‌تواند شامل ارجاع به کلینیک‌های تخصصی پوکی استخوان یا تجویز بیس فسفونات‌ها باشد، نوعی دارویی که می‌تواند با اثرات مضر کورتیکواستروئید‌ها بر استخوان‌ها مقابله کند.

در مطالعه‌ای که در JAMA Dermatology منتشر شد، تیمی از محققان داده‌ها را برای تعیین اینکه آیا الگو‌های تجویز کورتیکواستروئید ممکن است بر احتمال در نظر گرفتن پیشگیری از شکستگی تأثیر بگذارد، مقایسه کردند. نویسندگان، از جمله محققان دانشکده بهداشت و پزشکی استوایی لندن (LSHTM)، داده‌های سراسر بریتانیا و انتاریو، کانادا را بررسی کردند.

دکتر جولیان متیومن، نویسنده اصلی مطالعه و پژوهشگر LSHTM، گفت: علیرغم مزایای شناخته شده مراقبت‌های پیشگیرانه از شکستگی، از جمله استفاده از بیس فسفونات ها، تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که این دارو کمتر تجویز شده است. یکی از دلایل این امر می‌تواند این باشد که وقتی برای برخی از بیماران مقداری کورتیکواستروئید تجویز می‌شود که می‌تواند به استخوان‌ها آسیب برساند، به پزشکان اطلاع داده نمی‌شود، مانند زمانی که این کورتیکواستروئید‌ها به‌تدریج یا متناوب با چندین نسخه تجویز می‌شوند، یا حتی توسط چندین پزشک.

در مطالعه خود، ما بر روی افراد ۶۶ ساله یا بالاتر متمرکز شدیم که برای آن‌ها کورتیکواستروئید‌ها در سطحی تجویز شد که مراقبت‌های پیشگیرانه از شکستگی باید در نظر گرفته شود. ما از داده‌های پزشکان عمومی و بیمارستان‌ها در سراسر بریتانیا و انتاریو، کانادا، از جمله اطلاعاتی در مورد نسخه‌های کورتیکواستروئید و بیس فسفونات استفاده کردیم.

ما دریافتیم که بیمارانی که کورتیکواستروئید‌های تدریجی یا متناوب تجویز می‌کنند، در مقایسه با بیمارانی که کورتیکواستروئید‌ها را در دوز‌های کمتر، اما بالاتر یا نسخه‌های طولانی‌تر تجویز می‌کنند، در واقع کمتر احتمال دارد که مراقبت‌های پیشگیری از شکستگی را دریافت کنند. در انگلستان، احتمال دریافت مراقبت‌های پیشگیرانه از شکستگی در افراد قبلی تقریباً نصف بود. در انتاریو، احتمال آن‌ها حدود یک سوم کمتر است.

شکستگی در سنین بالاتر می‌تواند خطرناک و حتی کشنده باشد، باعث ناتوانی و هزینه‌های زیادی برای سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی شود. طبق گزارش دفتر بهبود و نابرابری سلامتی، شکستگی‌های لگن به تنهایی حدود ۲ میلیارد پوند برای بریتانیا هزینه دارد و هر سال ۱.۸ میلیون روز در بیمارستان‌ها سپری می‌شود. شناخت بهتر بیمارانی که می‌توانند از مراقبت‌های پیشگیرانه بهره‌مند شوند، پتانسیل پیشگیری از شکستگی‌ها و عواقب آن را دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->