درگیری دو مربی بدنسازی به جنایت انجامید| قاتل بخشیده شد! آیا ادارات اراک و استان مرکزی فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تهیه بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای پیاده‌روی اربعین امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی در کنکور ۱۴۰۳ وجود دارد؟ تصادف دو دستگاه خودرو پراید، سه مصدوم برجای گذاشت دستگیری عاملان قتل جوان شرور پس از سه هفته آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس
سرخط خبرها

سلول‌های کشنده طبیعی به درمان تومورهای مغزی می‌آیند

  • کد خبر: ۱۷۹۷۴
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴
سلول‌های کشنده طبیعی به درمان تومورهای مغزی می‌آیند
محققان توانستند با موفقیت فاز آزمایشگاهی و حیوانی درمان تومورهای مغزی با کمک سلول‌های کشنده طبیعی بدن را پشت سر بگذارند و منتظر مجوز لازم و تامین منابع مالی برای اجرای فاز انسانی این طرح هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسوول گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی سرطان پژوهشگاه رویان گفت: محققان این مجموعه توانستند با موفقیت فاز آزمایشگاهی و حیوانی درمان تومورهای مغزی با کمک سلول‌های کشنده طبیعی بدن را پشت سر بگذارند و منتظر مجوز لازم و تامین منابع مالی برای اجرای فاز انسانی این طرح هستند.

مرضیه ابراهیمی افزود: محققان ما موفق به شناسایی دسته‌ای از سلول‌های کشنده طبیعی بدن شدند که این سلول‌ها در فاز پیش بالینی (آزمایش بر روی حیوان) توانستند سبب حذف سلول تومور مغزی شوند.

وی اظهار داشت: اکنون تومورهای مغزی علاج‌ناپذیر است و پژوهشگران با این روش در تلاش هستند تا سرطان‌های مغز را درمان پذیر کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه به احتمال زیاد مجوز اخلاق پزشکی این طرح تا پایان امسال اخذ خواهد شد، اظهار امیدواری کرد که با جذب حمایت‌های مالی، بتوانیم وارد کارآزمایی بالینی شده و در نهایت وارد مرحله خدمات به بیماران شویم.

ابراهیمی تاکید کرد: انجام طرح های تحقیقاتی در حوزه سلول درمانی به عنوان فناوری های نوین، نیازمند هزینه بالایی است که در توان این پژوهشگاه نبوده و بدون حمایت سایر مجموعه ها از جمله دولت و خیرین، این کار به کندی پیش خواهد رفت.

وی گفت: در خارج از کشور، خیرین و نیکوکاران یا صنایع بزرگ مانند صنایع دارویی از طرح های تحقیقاتی حمایت می کنند، هرچند این وضعیت در کشور ما هم تقریبا اجرا می شود اما امیدواریم با توسعه این گونه اقدامات، شاهد جهش مناسبی در فعالیت های پژوهش کشور باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->