یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی بررسی کتاب «قدرت اندیشه» و برخی از آرای آیزیا برلین
سرخط خبرها

سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۹۹۹۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد
سومین کارگاه رویداد روایت شهر با موضوع «نگره های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین کارگاه رویداد روایت شهر در روز نخست برگزاری، با موضوع «نگره‌های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» و با حضور دکتر «حسن بلخاری قهی» مدرس دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه در فضایی متفاوت از فضا‌های مرسوم و در مدرسه علمیه «میرزا جعفر» در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد. مدرسه‌ای که از بنا‌های ارزشمند تاریخی دوره صفویه به حساب می‌آید و امروزه، بخشی از بنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.

در این کارگاه آموزشی، دکتر بلخاری قهی در ابتدا به ارتباط ذاتی میان «شهر» و «فرهنگ رضوی» در شهر مشهد اشاره کرد و برگزاری این کارگاه در محلی تاریخی در محدوده حرم مطهر رضوی را اتفاقی در خود توجه ارزیابی کرد.

وی در ادامه و با استفاده از مفاهیم کتاب «بوطیقا» نوشته «ارسطو» فیلسوف یونان باستان، به بیان نکاتی در باب فلسفه هنر پرداخت که در آن، تفاوت انسان‌ها را ناشی از در قوه تخیل آن‌ها می‌داند.

بلخاری قهی در ادامه با بیان این که «زیبایی» ملازمت ذاتی با «هنر» دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع، متوقف بر رعایت یک سری جذابیت‌ها است که در حوزه خیال و تخیل باید به آن توجه شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت رضا (ع) که می‌فرمایند «فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» خاطرنشان کرد: زیبایی کلام در سه وجه زیبایی معنا، زیبایی ساختار و زیبایی صنایع ظهور می‌کند. امام رضا (ع) به عنوان شخصی که در استفاده از تمثیل بی نظی بوده است، به خوبی توانسته است زیبایی و هنر را در سخنان خود تصویر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->