آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا
سرخط خبرها

سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۹۹۹۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد
سومین کارگاه رویداد روایت شهر با موضوع «نگره های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین کارگاه رویداد روایت شهر در روز نخست برگزاری، با موضوع «نگره‌های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» و با حضور دکتر «حسن بلخاری قهی» مدرس دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه در فضایی متفاوت از فضا‌های مرسوم و در مدرسه علمیه «میرزا جعفر» در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد. مدرسه‌ای که از بنا‌های ارزشمند تاریخی دوره صفویه به حساب می‌آید و امروزه، بخشی از بنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.

در این کارگاه آموزشی، دکتر بلخاری قهی در ابتدا به ارتباط ذاتی میان «شهر» و «فرهنگ رضوی» در شهر مشهد اشاره کرد و برگزاری این کارگاه در محلی تاریخی در محدوده حرم مطهر رضوی را اتفاقی در خود توجه ارزیابی کرد.

وی در ادامه و با استفاده از مفاهیم کتاب «بوطیقا» نوشته «ارسطو» فیلسوف یونان باستان، به بیان نکاتی در باب فلسفه هنر پرداخت که در آن، تفاوت انسان‌ها را ناشی از در قوه تخیل آن‌ها می‌داند.

بلخاری قهی در ادامه با بیان این که «زیبایی» ملازمت ذاتی با «هنر» دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع، متوقف بر رعایت یک سری جذابیت‌ها است که در حوزه خیال و تخیل باید به آن توجه شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت رضا (ع) که می‌فرمایند «فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» خاطرنشان کرد: زیبایی کلام در سه وجه زیبایی معنا، زیبایی ساختار و زیبایی صنایع ظهور می‌کند. امام رضا (ع) به عنوان شخصی که در استفاده از تمثیل بی نظی بوده است، به خوبی توانسته است زیبایی و هنر را در سخنان خود تصویر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->