پانزدهمین دوره‌ جوایز ایسفا فراخوان داد نقش‌آفرینی مریل استریپ در فیلم خواهرزاده جادوگر پل شریدر، نویسنده فیلم «راننده تاکسی»، متهم به آزار جنسی شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قانون اساسی نوروز ساخت دوباره سریال‌های «همسران» و «آژانس دوستی» یادش به‌خیر آن که نگاهی زلال داشت | یادی از مرحوم حاج محمود اکبرزاده، شاعر آیینی مشهد «مانوج کومار» بازیگر و کارگردان سینمای هند درگذشت خبرنگاری که دوباره کت وشلوار پوشید | نگاهی به فصل دوم برنامه «برمودا» کامران نجف‌زاده شب‌های پرمخاطب نمایش با تکنولوژی | درباره نخستین رویداد ملی «نورنما» در مشهد آمار فروش سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ چشم ابر گریان شد، روی باغ خندان | وصف فروردین در شعر شاعران سبک خراسانی مروری بر مهم‌ترین حاشیه‌های پلتفرم‌ها در سال ۱۴۰۳ بازیگر سریال دیو و ماه‌پیشونی: کار برای کودکان نیاز به درک عمیق دنیای آن‌ها دارد سریال «سبزواره» نخستین کمدی ورزشی تلویزیون، در مسیر تولید برنامه کنسرت‌های فروردین ۱۴۰۴+ جزئیات نیما کرمی و دو نقطه؛ احیای ادبیات فارسی با زبان امروزی مهلت ارسال آثار به سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر تمدید شد
سرخط خبرها

اکران «کریستین» به مناسبت ۴۰ سالگی این فیلم

  • کد خبر: ۱۸۱۳۱۷
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
اکران «کریستین» به مناسبت ۴۰ سالگی این فیلم
«کریستین» یکی از بهترین فیلم‌های جان کارپنتر ماه آینده به پرده بزرگ بازمی‌گردد تا ۴۰ سالگی‌اش گرامی داشته شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کریستین» ساخته جان کارپنتر یکی از بهترین اقتباس‌های سینمایی از آثار استیون کینگ در چهلمین سال اکرانش، دوباره روی پرده‌های بزرگ می‌رود.

با توجه به اینکه «بوگی‌من» ژوئن گذشته راهی سینماها شد، تقریبا فرصت زیادی برای تماشای یکی دیگر از فیلم‌های اقتباسی از کینگ برای امسال وجود ندارد جز اینکه ماه آینده «کریستین» یکی از بهترین فیلم‌هایی که تاکنون با اقتباس از نوشته‌های کینگ ساخته شده به زودی در ماه سپتامبر دوباره اکران ویژه خواهد شد.

«کریستین» که اولین بار ۹ دسامبر ۱۹۸۳ اکران شد از رمانی به همین نام که در همان سال منتشر شده بود، اقتباس شد. داستان این فیلم درباره دانش آموز دبیرستانی خجالتی به نام آرنولد کانینگهام - با بازی کیت گوردون- است که با خرید یک اتومبیل پلیموت فیوری در سال ۱۹۵۸ کل زندگی‌اش تغییر می‌کند. به زودی روشن می‌شود همه مشکلات بیش از یک وسواس معمول نوجوانان است و ماشین شیطانی محض است که نه تنها آرنی را به آرامی فاسد می‌کند، بلکه نسبت به هر کسی که جرأت دخالت در روابط آنها را داشته باشد، رفتاری خشونت‌آمیز بروز می‌دهد.

این فیلم با وجود اینکه ماهیت شرور وسیله نقلیه اصلی داستان را کمی تغییر می‌دهد و کمدی تاریکی را هم به لحن آن اضافه می‌کند، اما به عنوان یکی از بهترین آثار کارپنتر شناخته می‌شود.

جان کارپنتر کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و تدوین‌گر سرشناس هالیوودی در ژانر وحشت فعالیت می‌کند و به دلیل ساخت آثاری شاخص در این ژانر به عنوان یکی از استادان وحشت شناخته می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->