اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

در سایه سار تمدنی که جاری است!

  • کد خبر: ۱۸۱۵۱۷
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
در سایه سار تمدنی که جاری است!
تمدن بزرگ‌ترین واحدی است که در تاریخ بشر، در تأملات نظری و بلکه عملی بشر سراغ داریم. تمدن همه امور از جمله امنیت را در برمی گیرد.

اعتلای تمدن و فرهنگ اسلامی موجب تضمین امنیت فرهنگی خواهد شد و امنیت فرهنگی در ذیل امنیت ملی قرار دارد و یکی از مؤلفه‌های اصلی آن را تشکیل می‌دهد.  اگر نگاهی اجمالی به این موضوع داشته باشیم، موضوع امنیت فرهنگ و تمدن در واقع به ریشه تمدن و گستره تمدن برمی گردد. تمدن بزرگ‌ترین واحدی است که در تاریخ بشر، در تأملات نظری و بلکه عملی بشر سراغ داریم. تمدن همه امور از جمله امنیت را در برمی گیرد.

مسئله‌ای که به ویژه در امور تمدن و در این حوزه مطرح می‌شود، این است که تمدن این اجزای به ظاهر متشتت را در ارتباط با هم قرار می‌دهد. ممکن است شما در خارج از تمدن هم با یک نظام، بتوانید امنیت را یا امنیت فرهنگی و سیاسی یا نظامی را تأمین کنید؛ ولی اینکه این امنیت لزوما به اقتصاد از یک سو، به روابط خارجی از سوی دیگر، صنایع نظامی، فناوری و علم ربط داشته باشد، این فقط در یک نگاه کلان تمدنی شکل می‌گیرد.

در نتیجه موضوع ما در تمدن اسلامی همین نگاه کل نگری است که همه اجزا از جمله امنیت و امنیت فرهنگی را در برمی گیرد.

مهم‌ترین مسئله ما در ایجاد امنیت فرهنگی ذیل تمدن، تلاش و حرکت برای رفتن به سمت تمدن سازی است و آن تمدن سازی هم بی شک به یک تصویر کلان، دقیق و روشن نیاز دارد.

ما مثلا در موضوع خود تمدن اسلامی، الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، مراحل استقرار تمدن نوین اسلامی در فرمایشات رهبر معظم انقلاب را داریم؛  بنابراین اگر ما آن تصویر را درست ترسیم کنیم، مرحله بعدی به الزاماتی می‌رسیم که نیاز است. مسئله اصلی ما تصویرپردازی است که در قالب تمدن نوین اسلامی باید انجام شود و طبیعتا در مراحل بعد این مسئله تا آیین نامه و فناوری و تنظیم مناسبات و تعیین بازیگران صحنه و هم چیزی که از سیاست گذاران فرهنگی انتظار داریم، به آنجا کشیده می‌شود.

قاعدتا ما در موضوع رفتن به سمت تمدن اسلامی، چون به سمت یک امر بی نهایت در حال حرکت هستیم، هم از یک طرف وقتی به پشت سرمان نگاه می‌کنیم باید خوش بین باشیم، چرا که در طول تاریخ انقلاب اسلامی به طور خاص رشد و پیشرفت داشتیم؛ ولی نسبت به آن چیزی که باید به آن برسیم، همیشه این نگرانی باید وجود داشته باشد که بسیار عقب هستیم، چون جهت ما جهت بی نهایت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->