کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد

  • کد خبر: ۱۸۲۲۵۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد
هند بعد از موفقیت‌ تاریخی‌اش در فرود ماه‌نورد در قطب جنوب ماه، اولین فضاپیمای خود را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد.

شهرآرانیوز -  فضاپیمای Aditya-L۱ از سریهاریکوتا، جزیره‌ای در نزدیکی خلیج بنگال، صبح شنبه به فضا پرتاب شد تا به سمت مقصد مداری‌اش در حدود ۱.۵ میلیون کیلومتری زمین حرکت کند.

پرتاب موفقیت‌آمیز Aditya-L۱ دو هفته پس از فرود موفقیت‌آمیز و تاریخی فضاپیمای هند با نام Chandrayaan-۳ بر سطح ماه، انجام شد. این دستاورد، هند را به چهارمین کشور جهان - و دومین کشور در قرن بیست و یکم - تبدیل کرد که یک وسیله ایمن را روی ماه فرود می‌آورد.

Aditya-L۱ به سمت مقصد خود در نقطه لاگرانژ ۱ حرکت می‌کند، منطقه‌ای بین خورشید و زمین که در آن به دلیل کشش گرانشی هر دو جرم آسمانی یکدیگر را خنثی می‌کنند. این مکان به Aditya-L۱ اجازه می‌دهد تا در مدار، در موقعیتی بهینه و با مصرف سوخت جزئی، برای رصد فعالیت‌های خورشید، باقی بماند.

به گفته آژانس فضایی، این مأموریت «مشاهده فعالیت‌های خورشیدی و تأثیر آن بر آب و هوا را فراهم می‌کند.»

هند فضاپیمایی را برای مطالعه خورشید به فضا پرتاب کرد

این فضاپیما به هفت ابزار علمی مجهز است که چهار مورد از آن‌ها مستقیماً روی خورشید متمرکز خواهند بود و بقیه ذرات بادهای خورشیدی و میدان‌های مغناطیسی عبوری در نقطه لاگرانژ ۱ را مطالعه خواهند کرد.

اهداف اصلی این مأموریت شامل مطالعه اتمسفر فوقانی خورشید و پدیده‌های مختلف خورشیدی، مانند پرتاب جرم تاج یا بیرون‌راندن پلاسما از بیرونی‌ترین لایه خورشید است.

اطلاعات به‌دست‌آمده از آزمایش‌های Aditya-L۱ تصویر واضح‌تری از آب و هوای فضا یا امواج مغناطیسی موج‌دار در منظومه شمسی، ارائه می‌کند. به گفته اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده، طوفان‌های فضایی زمانی که به جو ما می‌رسند می‌توانند بر زمین تأثیر بگذارند و گه‌گاه بر ماهواره‌ها، ارتباطات رادیویی و حتی شبکه‌های برق تأثیر بگذارند.

کاوشگر هندی Aditya-L۱ به اطلاعات کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا درباره خورشید، اضافه می‌کند. کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا در سال ۲۰۲۱ به عنوان اولین فضاپیمای که خورشید را مطالعه می‌کند به فضا پرتاب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->