تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

ستاره شناسان یک سیگنال رادیویی ۸ میلیارد ساله را کشف کردند

  • کد خبر: ۱۹۰۲۲۷
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
ستاره شناسان یک سیگنال رادیویی ۸ میلیارد ساله را کشف کردند
اخترشناسان می‌گویند یک انفجار رادیویی سریع مرموز و تکرارشونده را شناسایی کرده‌اند که از یک کهکشان کوتوله در فاصله ۳ میلیارد سال نوری از زمین سرچشمه می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - انفجار‌های رادیویی سریع (FBR) بسیار شدید و در حقیقت انفجار‌هایی کوتاه از انرژی هستند که از منشا ناشناخته، اما بسیار فعال در فضا منتشر می‌شوند. انرژی‌ای که این انفجار در کمتر از یک ثانیه آزاد کرد معادل ۳۰ سال انرژی آزاد شده از خورشید بود. محققان هنوز درباره چگونگی تشکیل آن‌ها اطمینان ندارند.

انفجار تازه کشف‌شده از یک گروه کوچک از کهکشان‌های در حال ادغام منتشر شده که از نظریه‌های فعلی درباره منشا این پدیده‌ها پشتیبانی می‌کند. اما شدت انفجار را سخت‌تر می‌توان توضیح داد و درک انسان از شیوه انتشار آن عاجز است.

ریان شانون یکی از محققان دانشگاه فناوری سوینبورن در این باره می‌گوید: هرچند هنوز نمی‌دانیم چه چیزی دلیل ایجاد این انفجار‌های عظیم انرژی است، اما تحقیقات تایید می‌کند آن‌ها رویدادی معمول در کهکشان هستند و ما می‌توانیم از انفجار‌های سریع رادیویی برای ردیابی مواد بین کهکشان‌ها و درک بهتر از ساختار جهان استفاده کنیم.

انفجار‌ها روشی کارآمد برای پاسخ دادن به برخی سوالات درباره جهان از جمله وزن دقیق آن به حساب می‌آیند.

منبع: مهر به نقل از ایندپندنت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->