اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

مهم‌ترین اقدام فرهنگستان زبان و ادب تألیف «فرهنگ جامع زبان فارسی» است

  • کد خبر: ۱۸۲۲۹۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹
  • ۱
مهم‌ترین اقدام فرهنگستان زبان و ادب تألیف «فرهنگ جامع زبان فارسی» است
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بر آن است که تألیف «فرهنگ جامع زبان فارسی» مهم‌ترین اقدام نهاد متبوع او طی سال‌های اخیر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامعلی حداد عادل افزود: تألیف فرهنگ جامع زبان فارسی یکی از طرح‌های بسیار گسترده و زیربنایی برای حفظ زبان فارسی است.

وی ادامه داد: سه جلد فرهنگ جامع زبان فارسی تا کنون منتشر شده و مجلدات بعدی در دست تألیف است

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: فرهنگ جامع زبان فارسی که تألیف آن از اواسط دهه هفتاد با حمایت فرهنگستان زبان و ادب فارسی آغاز شده فرهنگی مفصل است که قرار است در ۳۰ جلد منتشر شود.

آقای حداد عادل تدوین دستور خط زبان فارسی را از دیگر اقدامات مهم فرهنگستان خواند و گفت: این اقدام وحدت و هماهنگیِ رسم‌الخط زبان فارسی را سبب شده و آن را از هجوم سلیقه‌ای نوشتن حفظ کرده‌ است.

وی، با اشاره به اینکه در گروه‌های واژه‌گزینی تا کنون ۶۵هزار معادل تصویب شده است گفت: گروه‌های واژه‌گزینی، نخست، با واژه‌های بیگانه عمومی موجود در زبان فارسی کار خود را آغاز کردند و پس از آن به معادل‌سازی اصطلاحات و واژه‌های بیگانه علمی پرداختند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
0
0
۹۸۴۱۰
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->