فردا شنبه (۱۴ مهر ۱۴۰۳) هوای ۱۰ استان کشور بارانی است هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق
سرخط خبرها

سم عقرب، قطره‌ای ۱۳۰ دلار؟

  • کد خبر: ۱۸۲۳۴۴
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
سم عقرب، قطره‌ای ۱۳۰ دلار؟
شاید از عقرب بترسید و از زهرش فرار کنید، اما این مایع ترسناک گرانقیمت‌ترین مایع زمین است.

به گزارش شهرآرانیوز، گران است و کمیاب و حتی اگر پولش را داشته باشید نمی‌توانید به راحتی یک لیتر سم عقرب بخرید که قطره‌ای از آن ۱۳۰ دلار قیمت دارد.

دلیل کمیاب بودنش ساده است. کیست که بتواند از عقرب سم بگیرد. این موجود هراس انگیز که نامش یادآور نیش دردناک است. نیشی که در انتهای دم بلندش خودنمایی می‌کند.

در مزارع پرورش عقرب که برای جمع‌آوری این زهر گرانقیمت راه‌اندازی می‌شوند، سم تک‌تک عقرب‌ها روزانه به صورت دستی جمع‌آوری می‌شود و هر روز هر عقرب میزان اندکی سم تولید می‌کند.

فرایند کند، خسته‌کننده و البته ترسناک جمع‌آوری زهر عقرب؛ که کار هر کسی نیست، به خوبی کمیاب بودن آن را توجیه می‌کند.

برای درک بهتر دشواری تولید یک لیتر زهر عقرب بد نیست بدانید که یک عقرب باید بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بار دوشیده شود تا این میزان زهر به دست آید.

زهر عقرب به چه کار می‌آید؟

ترکیبات موجود در زهر عقرب کاربرد‌های بسیاری دارند که در رشته‌های گوناگون به ویژه پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای نمونه کلروتوکسین (Chlorotoxin) موجود در این زهر برای تخمین مکان و اندازه تومور‌های سرطانی کاربرد دارد و کالی‌توکسین موجود در این زهر به صورت آزمایشگاهی برای درمان بیماری‌های استخوانی استفاده شده است.از همین رو بسیاری در جهان دنبال یافتن راه‌هایی برای سرعت بخشیدن و خودکار به فرایند استخراج زهر عقرب هستند تا هر چه سریع‌تر به این مایع فوق‌العاده گرانقیمت دست پیدا کنند.

مایعی که هر لیترش ۱۰ میلیون دلار (حدود ۵۰۰ میلیارد تومان) ارزش دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->