OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۴ فضانورد مأموریت «کرو-۶» پس از عبور طوفان از فلوریدا به زمین برمی‌گردند

  • کد خبر: ۱۸۲۴۱۳
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
۴ فضانورد مأموریت «کرو-۶» پس از عبور طوفان از فلوریدا به زمین برمی‌گردند
چهار فضانورد مأموریت «کرو-۶» (Crew-6) روز یکشنبه اقامت شش‌ماهه خود را در ایستگاه فضایی بین‌المللی به پایان رساندند و چند روز پس از طوفانی که بخش‌هایی از ایالت فلوریدا را ویران کرد، به سمت سواحل این ایالت حرکت می‌کنند.

شهرآرانیوز - اعضای مأموریت «کرو-۶» (Crew-۶) که به‌طور مشترک توسط ناسا و اسپیس‌ایکس اداره می‌شود، روز یکشنبه سوار کپسول Crew Dragon شدند و در ساعت ۷:۰۵ صبح به وقت شرقی ایستگاه فضایی را ترک کردند. انتظار می‌رود که حرکت کپسول خدمه در مدار زمین و به سمت محل فرود یک روز طول بکشد.

کپسول Crew Dragon در ساعت ۱۲:۱۷ صبح به وقت شرقی سقوط می‌کند. ناسا اعلام کرد که تاثیر طوفان «ایدالیا» (Idalia) را که صبح چهارشنبه به ساحل خلیج فلوریدا رسید، زیر نظر داشته است. طوفان شمال فلوریدا و سپس جنوب جورجیا را درنوردید و وارد کارولینای آمریکا شده است.

چهار فضانوردی که درحال برگشت به زمین هستند شامل فضانوردان ناسا (استفان بوون و وارن هوبرگ)، و همچنین سلطان النیادی، دومین فضانورد اماراتی که به فضا سفر کرد، و فضانورد روسی، آندری فدیایف، هستند.

این گروه پس از اینکه در ماه مارس به ایستگاه فضایی فرستاده شدند، شش ماه را در آزمایشگاه مداری گذراندند. طی هفته گذشته، فضانوردان Crew-۶ برای استقبال و تحویل عملیات به اعضای تیم Crew-۷ (به فرماندهی یاسمین مقبلی) که روز یکشنبه به ایستگاه فضایی رسیدند، آماده می‌شدند. فضانوردان Crew-۶ در طول مدت حضور خود در فضا، قرار بود بر بیش از ۲۰۰ پروژه علمی و فناوری نظارت کنند و در مجموع سه پیاده‌روی فضایی انجام دادند.

فضانوردان Crew-۶ در طول اقامت خود، میزبان خدمه Axiom Mission ۲ هم بودند؛ گروهی متشکل از یک فضانورد سابق ناسا و سه مشتری (شامل یک تاجر آمریکایی و دو فضانورد عربستانی) که برای سفرشان پول پرداخت کرده بودند. این پرواز بخشی از طرح پرواز گردشگران به ایستگاه فضایی بین‌المللی بود، زیرا ناسا به دنبال افزایش میزان فعالیت تجاری در مدار پایین زمین است.

این گروه همچنین فرانک روبیو، فضانورد ناسا را که سپتامبر گذشته سوار بر فضاپیمای روسی در کنار دو فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی سفر کرد، ملاقات کردند. روبیو نزدیک به ۳۵۰ روز را در ایستگاه فضایی سپری کرده است و به زودی قرار است رکورد طولانی‌ترین زمانی را که یک فضانورد آمریکایی در حالت ریزگرانش* سپری کرده است بشکند. رکورد فعلی را مارک ونده هی، فضانورد ناسا، با ۳۵۵ روز در سال ۲۰۲۲ به ثبت رساند.

سفر برگشت روبیو برای بهار برنامه‌ریزی شده بود. اما فضاپیمای سایوز که او و دو همکار روسش را به ایستگاه فضایی برد، اواخر سال گذشته دچار نشت مایع خنک‌کننده شد. مقامات آژانس فضایی روسیه، بعداً تشخیص دادند که فضاپیما به اندازه کافی برای حمل فضانوردان به خانه، ایمن نیست؛ پس یک وسیله نقلیه جایگزین فرستادند و مأموریت را شش‌ماه تمدید کردند.

هوبورگ در این‌باره گفته است: «ما شش‌ماه است که اینجا هستیم. فرانک فکر می‌کرد وقتی به فضا می‌آید شش‌ماه اینجا خواهد بود اما در بخشی از مأموریتش متوجه شد که مدت حضورش در فضا یک سال تمدید شده است. رهبری او در اینجا... باورنکردنی بوده است.»


* در فضا، فضانوردان مانند حالتی که بر روی زمین راه می‌روند قدم نمی‌زنند. آن‌ها در فضاپیماهای خود شناور هستند. علت این پدیده ریزگرانش (Microgravity) است. این پدیده همان حالتی است که به نظر می‌آید اجسام بدون وزن هستند. ریزگرانش به حالتی گفته می‌شود که قدرت نیروی گرانشی خیلی قوی نیست. در این حالت جابه‌جا کردن اجسام سنگین آسان است. فضانوردان می توانند در این حالت اجسامی را که صدها پوند وزن دارند تنها با نوک انگشتانشان جابه‌جا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->