جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی‌سازی در ایران‌، چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده‌های شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است
سرخط خبرها

راهپیمایی گرسنگان در کدام کشور برگزار شد و دلیل آن چه بود؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۶۰۹۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲
راهپیمایی گرسنگان در کدام کشور برگزار شد و دلیل آن چه بود؟ + فیلم
اخیرا ویدئویی از یک راهپیمایی در لندن منتشر شده که در آن عده‌ای به وضعیت غذا در این شهر اعتراض دارند. اما واقعا ماجرای این راهپیمایی چیست؟

شهرآرانیوز - ویدئو منتشرشده درواقع مربوط به کمپین «حق غذا» است که می‌خواهد برای برخورداری همه از غذا در لندن قوانینی وضع شود. بیش از ۲.۳ میلیون شهروند لندنی زیر خط فقر زندگی می‌کنند و ۳۳ درصد از بزرگسالان برای صرفه‌جویی در هزینه، وعده‌های غذایی خود را حذف کرده‌اند تا فرزندانشان بتوانند غذا بخورند.

تعداد بازدید : 218

این کمپین معتقد است لندن باید به شهر «حق غذا» تبدیل شود! آن‌ها در جنبششان می‌خواهند مطمئن شوند همه مردم بریتانیا از حق غذا برخوردار هستند. آن‌ها برای تبدیل‌شدن «دسترسی به غذا» به یک حق قانونی هم تلاش می‌کنند. این کمپین را نماینده لیورپول وست دربی، یان بیرن، براساس این خواسته‌ها رهبری می‌کند:

۱. وعده‌های غذایی رایگان در مدرسه: هیچ کودکی نباید گرسنه بماند و کمپین «حق غذا» خواستار وعده‌های غذایی رایگان برای هر کودک است.

۲. دولت اعلام کند که چه مقدار از حداقل دستمزد و مزایا (که انتظار می‌رود مردم با آن زندگی کنند) برای غذا است. کمپین «حق غذا» از دولت می‌خواهد هنگام تعیین حداقل دستمزد‌ها و مزایا، نشان دهد که چه مقدار پول برای غذا در نظر گرفته می‌شود.

۳. اجرای مستقل قوانین: قانون «حق غذا» باید همراه با اختیارات نظارتی و اجرایی باشد. این اختیارات باید به یک نهاد نظارتی مستقل و جدید اعطا شود تا دولت را مسئول انجام قانون «حق غذا» کند.

۴. آشپزخانه‌های اجتماعی: کمپین «حق غذا» معتقد است که آشپزخانه‌های اجتماعی راه‌حلی کاربردی برای نابودی فقر غذایی ارائه می‌دهند. دولت باید کلوپ‌های غذاخوری و خدمات «غذا روی چرخ» را برای افراد مسن و آسیب‌پذیر تأمین کند.

۵. تضمین امنیت غذایی: دولت باید امنیت غذایی را تضمین کند و این را هنگام تعیین رقابت، برنامه‌ریزی، حمل‌و‌نقل، و سایر سیاست‌ها در نظر بگیرد.

برخی از شعارهای این کمپین عبارتند از: «هیچ کس نباید در ششمین کشور ثروتمند جهان بدون غذا بماند»، «گرسنگی یک انتخاب سیاسی است - بیایید اطمینان حاصل کنیم که سیاستمداران انتخاب درست را انجام می‌دهند!»

یان بیرن، نماینده مجلس نمایندگان لندن، در اکتبر ۲۰۲۱ جنبش نابرابری‌های غذایی را آغاز کرد. این جنبش اکنون در اکثر بخش‌های لندن فعال دارد و از راهپیمایی‌های گرسنگی در سراسر لندن حمایت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->