ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد آغاز پویش «نه به کار کودک» از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ دستگیری سارقی با یک سرقت در هر ۳۳ ساعت | دزدی روی دور تند! زمان طلایی رویش مجدد مو را از دست ندهید هشدار درباره بحران جمعیتی ایران در همایش «همه برای ایران جوان» | خراسان رضوی پیشتاز در اقدامات حمایتی برای جوانی جمعیت به محض بیدار شدن از خواب، گوشی را چک نکنید! ۲۲ مصدوم درپی واژگون‌شدن اتوبوس اتباع افغانستانی در جوپار کرمان نتایج تکان‌دهنده درباره مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا گیاه ضدسرماخوردگی قوی در آشپزخانه شما! سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود
سرخط خبرها

برای درمان آرتروز دست چه کنیم؟

  • کد خبر: ۱۸۹۰۸۸
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
برای درمان آرتروز دست چه کنیم؟
برای افراد مبتلا به استئوآرتریت دردناک دست، تسکین در راه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج تحقیق دانشگاه موناش و مرکز سلامت آلفرد استرالیا نشان داد یک داروی مقرون به‌صرفه موجود می‌تواند کمک‌کننده باشد.

این تحقیق، داروی متوترکسات را مورد بررسی قرار داد که یک درمان کم هزینه و موثر برای بیماری‌های التهابی مفصل مانند آرتریت روماتوئید و آرتریت پسوریاتیک است. این دارو از اوایل دهه ۱۹۸۰ به‌طور گسترده در استرالیا و در سطح جهانی مورد استفاده قرار گرفت.

محققان دریافتند که داروی متوترکسات علائم را در افراد مبتلا به استئوآرتریت دست کاهش می‌دهد. دوز خوراکی ۲۰ میلی‌گرم در هفته طی ۶ ماه، تأثیر متوسطی در کاهش درد و سفتی در بیماران دارای نشانه بیماری استئوآرتریت دست داشت.

استئوآرتریت دست یک بیماری ناتوان‌کننده است که باعث درد می‌شود و عملکرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مانع از فعالیت‌های روزانه مانند لباس پوشیدن و غذا خوردن می‌شود. این بیماری می‌تواند کیفیت زندگی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. از هر دو زن یک نفر و از هر چهار مرد یک نفر تا زمانی که به سن ۸۵ سالگی می‌رسند علائم آرتروز دست را تجربه می‌کنند.

حدود نیمی از آنان مفاصل ملتهب دارند که باعث درد می‌شود و با آسیب قابل توجه مفصل همراه است. با وجود شیوع بالا و بار بیماری، هیچ داروی موثری وجود ندارد.

پروفسور فلاویا سیکوتینی، محقق ارشد این تحقیق و سرپرست واحد اسکلتی عضلانی دانشگاه موناش و رئیس روماتولوژی آلفرد گفت: این تحقیق نقش التهاب در استئوآرتریت دست و مزایای بالقوه هدف قرار دادن بیمارانی را که استئوآرتریت دردناک دست را تجربه می‌کنند، شناسایی کرد.

پروفسور سیکوتینی بیان کرد: در تحقیق ما، مانند بسیاری از مطالعات در مورد استئوآرتریت، درد هر دو گروه دارونما و متوترکسات در یک ماه اول بهبود یافت.

وی اضافه کرد: با این حال، سطح درد در گروه دارونما ثابت ماند اما در گروه متوترکسات در سه و ۶ ماه بعد، زمانی که هنوز در حال کاهش بود، به کاهش بیشتر ادامه داد. بهبود درد در گروه متوترکسات دو برابر بیشتر از گروه دارونما بود.

بر اساس این نتایج، استفاده از متوترکسات را می‌توان در کنترل آرتروز دست با الگوی التهابی در نظر گرفت. این یک گزینه درمانی برای پزشکان این گروه فراهم می‌کند که به‌طور معمول آسیب بیشتری در مفاصل دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->