آغاز چهارمین مرحله پویش «ایران همدل» برای کمک به مردم فلسطین و لبنان ژیلا صادقی مجری «بام تهران» رادیو شد + زمان پخش «خجالت نکش ۲» به خانه‌ها می‌آید + زمان اکران آنلاین نشست تخصصی بررسی نظرسنجی روزنامه شهرآرا برگزار شد | شهرآرا، انتخاب اهالی مطالعه در مشهد است قاب‌های افتخار ساره | گذری به آثار درخشان ساره بیات، بازیگر مشهدی سینما، به مناسبت سالروز تولدش «بهتره با سال تماس بگیری» روی آنتن + زمان پخش آموزش داستان‌نویسی | من های دیگر (بخش دوم) سرود سخت افزار اکران «ببعی قهرمان» در شهر‌های بدون سینما کلمات التیام بخش | نگاهی به کتاب «گذر از تجربه‌های تلخ با تغییر قصه‌های زندگی» لیندا کیانی با «ماه پنهان» در راه جشنواره فیلم فجر آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۳) درگذشت «میشل بلان» کارگردان و بازیگر فرانسوی + علت فوت فیلم‌های پلیسی شبکه نمایش در هفته نیروی انتظامی + زمان پخش «علی رهبری» در استانبول روی صحنه می‌رود گزارشی از برگزاری برنامه «هزارتوی روایت» در مشهد جشنواره فیلم کوردیلرا به «آنیتا، گمشده در اخبار» جایزه داد دوبله فیلم «زیر پوست آمریکا» برای پخش از تلویزیون «زخم کاری» و «پوست شیر» از تلویزیون پخش می‌شود؟
سرخط خبرها

یادبود «داریوش مهرجویی» در برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» شبکه دو + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۸۹۷۱۲
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
یادبود «داریوش مهرجویی» در برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» شبکه دو + زمان پخش
برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» در بخش قاب نابِ شصت و چهارمین برنامه خود که پنجشنبه ۲۷ مهر روانه آنتن می‌شود، آیتمی به یاد کارگردان فقید مرحوم داریوش مهرجویی پخش می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شصت و چهارمین قسمت برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» به تهیه‌کنندگی حمیدرضا فتح‌آبادی، پنجشنبه ۲۷ مهر ساعت ۲۳:۴۵ از شبکه دو پخش می‌شود.

داریوش مهرجویی (۱۷ آذر ۱۳۱۸ – ۲۲ مهر ۱۴۰۲) فیلم‌ساز و نویسنده ایرانی، یکی از فیلم‌سازان برجسته کشورمان و از چهره‌های اصلی موج نوی سینمای ایران بود. همچنین او از بنیانگذارانِ کانونِ سینماگرانِ پیشرو بود. مهرجویی علاوه بر فعالیت در سینما، به نوشتن رمان و ترجمه نیز می‌پرداخت. او فارغ‌التحصیلِ فلسفه از دانشگاه کالیفرنیا بود. مهرجویی با ساختِ فیلم گاو در سال ۱۳۴۸، نگاه‌ها را متوجه خود کرد و به موج نوی سینمای ایران شکل داد. از دیگر فیلم‌های برجسته این کارگردان مشهور می‌توان به اجاره‌نشین‌ها (۱۳۶۵)، هامون (۱۳۶۸)، سارا (۱۳۷۱)، پری (۱۳۷۳)، لیلا (۱۳۷۵)، درخت گلابی (۱۳۷۶)، مهمان مامان (۱۳۸۲) و سنتوری (۱۳۸۵) اشاره کرد.

بر اساس نتایج یک نظرسنجی در سال ۱۳۸۳، مهرجویی با آفریدن هفت شخصیت، بیشترین شخصیت سینمایی ماندگار را در سینمای ایران خلق کرده است. همچنین، شخصیت هامون در فیلمی به همین نام از او جزو ماندگارترین شخصیت در تاریخ سینمای ایران دانسته شده است.

از دیگر بخش‌های این برنامه می‌توان به پخش گزیده‌ای از «مسابقه حدس بزن» محصول ۱۳۷۶ و اجرای فریبا رمضان‌پور در این برنامه اشاره کرد. پخش گزیده‌ای از «سریال این خانه دور است» محصول ۱۳۷۴، «کلیپ مقاومت» و موسیقی «زمین لاله‌گون شد» با صدای حسام‌الدین سراج اشاره کرد.

برنامه مدار بسته از تولیدات جدید شبکه دو سیماست که با اجرای حسین رفیعی و محمد شعبان‌پور از دوشنبه اول آبان روانه آنتن این شبکه می‌شود.

این برنامه یک مجله شبانگاهی است که هویت آن بر پایه دوربین مخفی و دوربین مدار بسته است.

برنامه مدار بسته در دو بخش استودیو و آیتم‌های مختلف شامل مبحث دوربین مخفی است که دارای دو بخش دوربین مخفی است و مجری و دستیار مجری هرکدام متناسب با موضوع مطرح شده در برنامه، یک دوربین مخفی ضبط کرده و داخل استودیو هم مهمانی مرتبط با موضوع برنامه دعوت می‌شود.

در بخش مهمان برنامه که داخل استودیو است، اگر موضوع و مهمان برنامه اجازه دهد در داخل استودیو یک سری شگفتانه برای مهمان برنامه در نظر گرفته می‌شود و اگر این امکان فراهم نشود با چالش‌های از پیش تعیین شده، گفتگویی ساختارمند با مهمان برنامه انجام می‌شود.

برنامه مدار بسته کاری از گروه اجتماعی اقتصاد شبکه دو به تهیه‌کنندگی محسن فراهانی و مهدی مستوفی اردکانی، کارگردانی علی فراهانی صدر و سردبیری علی واسعی است. این برنامه در ۵۲ قسمت از دوشنبه اول آبان، دوشنبه‌ها و سه‌شنبه‌ها ساعت ۲۲ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->