کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست | آمریکایی ها در مذاکرات دست از یاوه گویی بردارند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی
سرخط خبرها

ارمنستان به هر یک از پناهجویان قره‌باغ ۱۲۵ دلار می‌دهد

  • کد خبر: ۱۹۰۴۴۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
ارمنستان به هر یک از پناهجویان قره‌باغ ۱۲۵ دلار می‌دهد
نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد: ۵۰ هزار درام (حدود ۱۲۵ دلار) از بودجه دولتی به هر یک از پناهندگان قره‌باغ به همراه هزینه‌های زندگی و اشتراکی اختصاص می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، دولت ارمنستان در حال آغاز یک برنامه کمک‌رسانی جدید برای تأمین هزینه‌های مهم پناهندگان قره‌باغ است. نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان در این باره خبر داد که ۵۰ هزار درام به پناهندگانی که در نوامبر تا دسامبر سال جاری از قره‌باغ به ارمنستان پناهنده شدند اختصاص می‌یابد.

پاشینیان تأکید کرد: ۵۰ هزار درام (حدود ۱۲۵ دلار) از بودجه دولتی به هر یک از پناهندگان قره‌باغ به همراه هزینه‌های زندگی و اشتراکی اختصاص می‌یابد. به استثناء افرادی که موجودی آن‌ها در حساب‌های بانکیشان از حد معینی فراتر می‌رود و در سرپناهی که توسط دولت یا تحت حمایت دولت است زندگی می‌کنند.

نخست‌وزیر ارمنستان در صفحه فیسبوک خود نوشت: در روز‌های آینده، ما بحث در مورد حمایت‌های طولانی‌مدت زندگی برای برادران و خواهران آواره از قره‌باغ را آغاز خواهیم کرد. این حداکثر با برنامه‌های مشابهی که برای شهروندان ارمنستان در نظر گرفته شده است هماهنگ خواهد شد.

پاشینیان ابراز امیدواری کرد: کسانی که از قره‌باغ نقل مکان کرده‌اند تا دو ماه آینده در ارمنستان کار پیدا کنند و تأکید کرد: دولت ارمنستان البته با تمام امکانات از آن‌ها در این زمینه حمایت خواهد کرد.

گفتنی است در نتیجه جنگ ۴۴ روزه قره‌باغ در سال ۲۰۲۰، جمهوری آذربایجان کنترل بخشی از قره‌باغ و ۷ ناحیه اطراف آن را به دست گرفت. نیرو‌های حافظ صلح روسیه در کریدور لاچین و در خط تماس در قره‌باغ مستقر هستند. طرفین هنوز موفق به امضای توافقنامه صلح نشده‌اند. مذاکرات صلح با میانجیگری اتحادیه اروپا، روسیه و آمریکا در حال انجام است.

در ۱۹ تا ۲۰ سپتامبر سال جاری، باکو اقدامات ضد تروریستی محلی را در قره‌باغ اعلام کرد. ایروان این اقدام را «پاکسازی قومی» و «تجاوز» ارزیابی کرد. در ۲۰ سپتامبر، جدایی‌طلبان قره‌باغ گفتند که با شرایط باکو موافقت کرده‌اند. بعد‌ها مهاجرت جمعیت از قره‌باغ به ارمنستان آغاز شد.

اگرچه ایروان مهاجرت بیش از ۱۰۰ هزار و ۶۰۰ ارمنی را «اخراج» و «پاکسازی قومی» ارزیابی کرد، اما باکو این اتهامات را رد کرد و طرحی برای ادغام مجدد ارامنه در جامعه آذربایجان ارائه کرد.

در ۲۸ سپتامبر، جمهوری قره‌باغ اعلام کرد که فعالیت خود را متوقف کرده است. بسیاری از رهبران این جمهوری جدایی‌طلب بازداشت و به باکو آورده شدند. رئیس‌جمهور آذربایجان در ۱۵ اکتبر پرچم ملی این کشور را در شهر‌های خانکندی و آغدره به اهتزاز درآورد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->