انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۱۹۰۵۱۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
توزیع بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یک میلیون و ۸۷۴ هزار و ۵۴۰ قوطی شیر خشک از ابتدای سال جاری تا کنون در داروخانه‌های مناطق زیر پوشش این دانشگاه توزیع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی روحبخش با بیان اینکه همچنین از این تعداد یک میلیون و ۶۹ هزار و ۶۳۶ قوطی شیر خشک در داروخانه‌های مشهد توزیع شده است افزود: طی ۶ ماه نخست امسال تعداد ۸۵۲ هزار و ۱۱۵ قوطی شیر خشک و در مهرماه نیز ۲۱۷ هزار و ۵۲۱ قوطی شیر خشک در داروخانه‌های مشهد توزیع شده است.

وی افزود: این میزان شیر خشک توزیع شده مربوط به جمعیت بومی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اتباع خارجی ساکن در این مناطق است.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص سهمیه شیر خشک نوزادان زائران و مجاورانی که از سایر استان‌ها به خراسان رضوی و مشهد سفر می‌کنند گفت: مکاتبات و پیگیری‌های لازم برای اختصاص یافتن میزان شیر خشک بیشتری به مشهد که شهری زائرپذیر است انجام شده است.

روحبخش با بیان این که تا کنون شیرخشک معمولی (رگولار) خارجی توزیع نشده است ادامه داد: مرکز بهداشت شیر خشک یارانه‌ای را توزیع می‌کند که هزینه کمتری نسبت به شیر خشک غیریارانه‌ای دارد.

وی در خصوص سهمیه شیر خشک در داروخانه‌های دولتی و خصوصی گفت:برای داروخانه‌ها محدودیتی در دریافت شیر خشک وجود ندارد و هر میزان شیر خشکی که به شرکت پخش استانی ارسال شود همان میزان بین تمامی داروخانه‌های دولتی و خصوصی توزیع می‌شود.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که در راستای توزیع عادلانه شیرخشک طرح ثبت اطلاعات فروش شیرخشک با درج کدملی و تاریخ تولد کودکان زیر ۲ سال توسط داروخانه‌ها از تاریخ بیستم مهرماه امسال آغاز شده است افزود: داروخانه‌ها بایستی به ازای هر شیرخشک تحویلی، کدملی کودک زیر ۲ سال را در سامانه "تیتک" ثبت کنند.

روحبخش در خصوص این که ماهانه چند قوطی شیر خشک به هر نوزاد تعلق می‌گیرد ادامه داد: تعداد قوطی شیر خشک برآورد شده بر اساس نیاز کودکان در سنین مختلف متفاوت است، اما برآورد بین چهار تا ۹ قوطی شیر خشک است و در حال حاضر محدودیتی ندارد.

وی در خصوص کمبود شیر خشک اظهار کرد:بر اساس شیر خشک مصرفی طی ۶ ماه دوم سال۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و ۶ ماهه نخست امسال، به طور میانگین ۲۵۰ هزار قوطی شیر خشک در هرماه مصرف می‌شود علاوه بر آن در شرایط کنونی به علت تغییر نرخ ارز و قیمت کم شیرخشک اطفال، از آن به عنوان مکمل ورزشی و غذایی و مکمل شیر مادر نیز استفاده می‌کنند.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که درکنار این مصارف، اخبار کمبود این محصول باعث خرید هیجانی و در بعضی موارد نیز خرید نابجا توسط برخی افراد می‌شود و البته افراد سودجو نیز همیشه در کمین شیرخشک برای قاچاق آن به دیگر کشور‌های همسایه نیز هستند که می‌تواند بر این کمبود دامن بزند.

روحبخش افزود: این اقدامات باعث می‌شود شیر خشک به کودکان نیازمند به آن در سنین مختلف کمتر از ۲ سال که مصرف کننده واقعی شیرخشک هستند کمتر برسد و خانواده‌ها سرگردان بمانند.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->