۱۰ میلیون نفر در ۶ هزار واحد مسکونی ناپایدار در کشور سکونت دارند ظرفیت قطار‌های مسافری برای امروز و فردا افزایش می‌یابد ترخیص کالا منوط به ثبت سفارش قبل از وصول خواهد شد اتباع، اهرم فشار بر بازار اجاره‌بهای ایران معافیت شرکت‌هایی با سود ١٠ هزار میلیارد تومانی از مالیات مسافران در پی لغو پروازها، چگونه پول بلیت خود را پس بگیرند؟ سامانه خودنویس سوادگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟ ترخیص ۲۲ هزار خودرو وارداتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ خبر مهم برای خریداران و فروشندگان طلا | شرایط جدید فروش طلا اعلام شد واکنش منفی بورس به وعده صادق ۲ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مهر ۱۴۰۳) همتی: تمرکز سازمان امور مالیاتی بر دانه‌درشت‌ها باشد چگونه و از کجا لپ‌تاپ خوب و ارزان‌قیمت بخریم؟ بررسی قیمت موبایل‌های شیائومی از ۵ میلیون تا ۷۳ میلیون تومان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) | دست کوتاه مردم از طلای گرمی ۴ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) تورم چندباره در سال، افزایش دستمزد سالانه را در خود ذوب می‌کند اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۵۳ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است ۴۸ نیروگاه تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران پذیرش شده است
سرخط خبرها

شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی از احکام خوب برنامه هفتم است

  • کد خبر: ۱۹۲۵۳۴
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۳
شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی از احکام خوب برنامه هفتم است
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح الله اعظمی با اشاره به مصوبات مجلس در بخش‌های مرتبط با کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: گرچه در گزارش کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران تنها دو فصل «اﻣﻨﻴﺖ ﻏﺬاﻳﻲ و ارﺗﻘﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻛﺸﺎورزی» و «نظام یکپارچه منابع آب» به کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مرتبط بود اما تلاش کردیم تا در فرآیند رسیدگی به این لایحه چه در کمیسیون و چه در صحن به نوعی مسائل محیط زیستی را در لایحه مورد توجه قرار دهیم چراکه در لایحه دولت اصلاً محیط زیست وجود نداشت؛ بر همین اساس علاوه بر افزودن چند ماده مرتبط با محیط زیست به لایحه، در فصول مرتبط با صنعت و معدن نیز موضوع محیط زیست را اضافه کردیم و مورد توجه قرار دادیم.

وی همچنین با اشاره به مصوبات مربوط به فصل اﻣﻨﻴﺖ ﻏﺬاﻳﻲ و ارﺗﻘﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻛﺸﺎورزی لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: یکی از مصوبات و احکام بسیار خوب مجلس در حوزه کشاورزی برنامه هفتم، شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی است؛ این موضوع در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار داشت اما به این دلیل که قانونی برای آن وجود نداشت، هیچ وقت اجرایی نمی‌شد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه به ارائه توضیحاتی درباره شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی پرداخت و عنوان کرد: در شناسنامه محصولات کشاورزی اطلاعاتی از جمله اطلاعات واحد تولیدی، بهره بردار، مختصات جغرافیایی، نام مسئول فنی، نوع محصول و جزئیات دیگر نظیر گزارش آماده سازی، آغاز کشت، فرآیند تولید، مراقبت و تغذیه و برداشت محصول و سموم و کودهای مورد استفاد درج می‌شود و این اطلاعات در قالب یک بارکد مانند کد ملی روی محصولات کشاورزی قرار می‌گیرد. شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی مانند نصب دوربین کنترل سرعت راهنمایی و رانندگی است؛ همانطور که زمانی که در مسیری دوربین کنترل سرعت قرار دارد، رانندگان با سرعت مجاز حرکت و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت می‌کنند، با الزام به شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی، کشاورزان مجبور می‌شوند تا همه استانداردهای لازم برای تولید محصول نظیر حد مجاز سموم مورد استفاده را رعایت کنند و در نتیجه محصول نهایی از کیفیت و سلامت کافی برخوردار خواهد بود.

اعظمی با بیان اینکه «شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی هنوز اجباری نشده بلکه صرفاً در قانون برنامه ۵ ساله آمده است و باید در قوانین بودجه سنواتی برای اجرای آن برنامه ریزی و آیین نامه آن نوشته شود»، تاکید کرد: شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در جنوب کشور همزمان با اجرای اصلاح الگوی کشت در حال انجام است و معتقدم که این موضوع باید برای تولید کنندگان عمده اجرایی شود؛ چراکه در حوزه کشاورزی ایران جزو کشورهای پیشرو در منطقه و حتی کشورهای آسیایی محسوب می‌شود و الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی موجبات صادرات بی دردسر این محصولات را فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->