سرخط خبرها

دبیر: هیچ قهرمانی بعد از جراحی کتف برنگشته است

  • کد خبر: ۱۹۲۹۵۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
دبیر: هیچ قهرمانی بعد از جراحی کتف برنگشته است
علیرضا دبیر اتفاقات و حواشی اخیر کشتی ایران را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا دبیر در حاشیه مراسم تجلیل از مدال آوران ورزش تهران در بازی‌های آسیایی اظهار کرد: باید از مدیریت شهری و شورای شهر تشکر کرد که این مراسم را ترتیب دادند. این مراسم تجلیل از دوره حضور ما باب شد. کار خوبی بود که در دوره ذاکانی هم ادامه پیدا کرده است. امیدوارم این مراسم در همه کلان شهر‌ها ادامه پیدا کند، چون مثلا اگر می‌خواهیم در تهران کشتی رشد کند فقط شهرداری می‌تواند و هیچ کسی نمی‌تواند. دبیر درباره قرارداد کشتی گیران در لیگ گفت: لیگ ما نسبت به گذشته قابل قیاس نیست، اما از وضعیت مطلوب مد نظر من فاصله دارد که زمان می‌برد. امیدوارم باشگاه‌های بزرگ مثل تراکتور، سپاهان و ذوب آهن که در فوتبال هستند جلو بیایند. آن‌ها مجموعه فرهنگی ورزشی هستند و نه فوتبال، در کشتی هم بیایند. تکواندو ورزش ملی کره جنوبی است، بسکتبال مال آمریکاست و کشتی هم برای ایران. باید بدانیم حفظ و زنده ماندن این ورزش با توجه به مدال آوری که دارد یک ظفیت است. اگر حمایت کنند قول می‌دهم روز به روز وضع کشتی بهتر می‌شود.

کشتی فقط مال من نیست

رییس فدراسیون کشتی درباره احتمال تغییر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد و صدور حکم برای محسن کاوه به عنوان نماینده ویژه رییس فدراسیون گفت: چند ماه است قرارداد آقای کاوه به عنوان مدیر فنی تیم ملی تمام شده است. از او خواستیم قبول مسئولیت کند که قبول نکرد. او هم مربی من و هم مربی پژمان درستکار بوده و از او خواستم بیاید و کمک کند. نه از ایشان که بزرگ ماست، از بزرگانی مثل برزگر، فلاح و جوادی و قهرمانان جهان خواستم به اردوی تیم ملی بیایند و کمک کنند. کشتی که فقط مال من نیست مال همه است. یک اصطلاحی گفتم که من حمال کشتی هستم و همه می‌خندند، اما کشتی خیلی بزرگ است. از کاوه خواستم بیاید کمک کند. او سرمربی جوانان هم است، اما از او خواستم بیاید و کمک کند.
وی درباره انتشار فیلم فنون امیررضا خادم بر روی سایت فدراسیون کشتی گفت: فلسفه این است که از روابط عمومی خواستم فیلم دو دقیقه‌ای همه بزرگان کشتی را تهیه کنند و بر روی سایت قرار دهند. بحث دیگری در اینباره نبوده است.
دبیر در ادامه گفت: استعدادیابی یا همگانی کردن ورزش رشد و توسعه آن در کلان شهر‌ها و شهر‌های بزرگ فقط و فقط شهرداری می‌تواند کمک کند. امیدوارم عملکرد سازمان ورزش شهرداری بهتر شود. امیدوارم که سازمان ورزش بیشتر پای کار بیایند.

دبیر: هیچ قهرمانی بعد از جراحی کتف برنگشته است

کارمند بانک شدن که فقط پشت گیشه نشستن نیست

دبیر در ادامه درباره واکنش‌های بوجود آمده در خصوص استخدام سه ملی پوش کشتی در بانک ملی اظهار کرد: بانک که فقط پشت گیشه نیست مثل این می‌ماند که بگوییم وظیفه شهرداری تهران کارش فقط جمع کردن زباله‌های شهر تهران است. در حالی که بانک ملی ورزش و فرهنگ دارد و حوزه‌های دیگر دارد. بچه‌های ما را فقط در کشتی نبینند مدرک تحصیلی آن‌ها خیلی مهم است. شاید فردی کشتی گیر خوبی است، اما درسش را حقوق یا جامعه شناسی خوانده است و باید با توجه به تخصص کشتی‌گیر آنجایی که لازم است قرار بگیرد. حالا اگر ورزش خواندند در قسمت ورزش بانک ملی قرار می‌گیرند.
وی گفت: بانک ملی تا ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته همه جا تیمداری می‌کرد. این مصوبه هیات دولت است و قرار نیست که پشت گیشه بنشینند. هر کسی در حوزه تخصصی خودش کار می‌کند. شهرداری تهران ۱۲ - ۱۳ معاونت با تخصص‌های مختلف دارد. وزارتخانه‌های دیگر نیز همین طور است. این کشتی‌گیران نیز حتما در حوزه تخصصی که بانک به آن‌ها نیاز دارد قرار خواهند گرفت و این مهم است.
دبیر اضافه کرد: حالا خیلی‌ها می‌گویند این کشتی‌گیران حالا احتیاج دارند یا خیر که در ارگان‌های دولتی قرار بگیرند. یکی بحث حقوق است مهم‌تر این است که کشتی‌گیران ما در ادارات کار یاد می‌گیرند و مدیر می‌شوند و بعد از این که مدیر‌های قوی شدند، دوباره به ورزش برمی‌گردند. همه که قرار نیست در وزارت ورزش بمانند. چند تا از کشتی گیران ما به وزارت نفت رفته‌اند خیلی‌ها در وزارت ورزش استخدام شده‌اند، چند نفری آموزش و پرورش رفته‌اند و چندتایی نیز در شهرداری، دخانیات و بانک ملی استخدام شده‌اند. چند نفری نیز داریم کار‌های استخدام آن‌ها را انجام می‌دهیم.
وی تاکید کرد: تلاش بر این است که این کشتی گیران مدیران قوی شوند برای آینده ورزش کشور. وقتی یک فردی ورزشش تمام می‌شود نباید بگوییم سرمربی یا مدیر شود، مدیریت نیز مثل کشتی می‌ماند باید ۱۰ تا ۱۲ سال کار کنی و سلسله مراتب را طی کند. این که ورزشکاری را بدون هیچ تجربه اجرایی یا مربیگری جایی قرار دهیم آن ورزشکار را می‌سوزانیم. این همان کاری است که ما فکر ۱۰ سال دیگر می‌کنیم که در ۱۰ سال آینده این کشتی گیران کشتی‌هایشان تمام شده و به عنوان مدیران قوی به ورزش برمی‌گردند و خدمت کنند.

واکنش دبیر به شکایت از عباس جدیدی

او در خصوص موضع عباس جدیدی برای ابطال انتخابات گفت: ابطال انتخابات در دادگاه بدوی است. اول اینکه دادگاه صلاحیت داشته یا نه، چون من کارشناس این حوزه نیستم. بخش حقوقی داریم و دنبال می‌کند. قوه قضاییه هم هر تصمیمی که بگیرد گردن ما از مو باریک‌تر است و تمکین می‌کنیم. اعتراض را به تجدید نظر دادیم و محکم‌تر ورود می‌کنیم. هر کسی اگر جای من بود کلی شلوغ می‌کرد که دخالت در ورزش شده است. دوستان دنبال این هستند که ما شلوغ کنیم، اما ما دعوای داخلی را بیرون نمی‌بریم. قوه قضاییه و دولت هم برای خودمان است و باید در داخل حل کنیم. محکم برای آن می‌ایستیم.
دبیر در پاسخ به این سوال که آیا از عباس جدیدی بخاطر جملات توهین آمیزش در فضای مجازی شکایت نمی‌کنید؟ گفت: حالا آن به گوش‌تان می‌رسد!

دبیر: هیچ قهرمانی بعد از جراحی کتف برنگشته است

هیچ قهرمانی بعد از جراحی کتف برنگشته، اما امیدوارم یزدانی برگردد

وی درباره انتقاد‌ها از جراحی حسن یزدانی و اینکه چرا با این وضعیت آسیب دیدگی به بازی‌های آسیایی اعزام شد، گفت: واقعیت این است شاید به خیلی از پزشکان بر بخورد، اما در ۲۰ سال گذشته هیچ دکتری نتوانسته قهرمانی را بعد از جراحی کتف بازگردانده باشد، اما در زانو دست، کمر و ... بوده است، اما در کتف کسی نبوده عمل کند و برگردد. خود من را در ۲۵ سالگی در ایران نتوانستند کتفم را عمل کنند. به دو سه جای دیگر دنیا هم رفتم، اما درست نشد. کتف او از دو سه جا پاره بود و او واقعا در جهانی غیرت کرد که مدال گرفت. یزدانی برای بازی‌های آسیایی هم با میل خودش اعزام شد و تا ورزشکار نخواهد به هیچ رویدادی نمی‌رود. بعد از مسابقات بخاطر ترس از اینکه کتفش زیر فشار تمرینات بیرون نزند تصمیم گرفت عمل کند. امیدوارم یزدانی اولین ورزشکاری باشد که بعد از عمل کتف بتواند به میادین کشتی بازگردد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا برای انجام جراحی به کشور‌های دیگر اعزام نشد، ادامه داد: به او گفتم هر جای دنیا که می‌خواهد او را بفرستیم تا عمل کند، چون خود من زمانی که عمل کردم فدراسیون خرجش را نداد و من را در ۲۵ سالگی سوزاندند، اما الان کشتی گیران درجه چهارم تیم ملی را هم به بیمارستان خصوصی می‌بریم تا عمل کنند. هر چه او خواست انجام دادیم. اگر یزدانی انتخاب شود در المپیک به او نیاز داریم. امیدوارم او بعد از عمل برگردد و موفق باشد.

یزدانی دوست داشت به بازی‌های آسیایی برود

دبیر درباره برخی صحبت‌ها مبنی بر اینکه کشتی‌گیرانی مثل یزدانی بخاطر پاداش مدال یا اینکه استخدام بانک شوند به بازی‌های آسیایی رفتند، گفت: هم ما دوست داشتیم و هم اینکه خودش دوست داشت به بازی‌های آسیایی رفت. او ۹ مدال جهانی و المپیک دارد و اگر قرار بود استخدام شود با همان مدال اول استخدام می‌شد. این‌ها همه‌اش حاشیه است. هر قهرمانی در حوزه تخصصی خودش در ورزش شهرداری، بانک یا ... کار می‌کند. مهم این است هر جا که می‌روند نیروی توانمند می‌شوند و برمی گردند.

فوتبالیست‌ها حقشان است، دولت برای قهرمانان رشته‌های دیگر هم جبران کند

دبیر درباره انتقاد کشتی‌گیران و ورزشکاران دیگر رشته‌ها به دادن مجوز چندین میلیاردی واردات خودرو به فوتبالیست‌ها، گفت: خود من در دوران قهرمانی یک بار درباره مسائل مالی برای خودم حرف نزدم و فقط روی ادامه درس حرف می‌زدم. من روی درس بچه‌ها تاکید دارم. به فوتبالیست‌ها هر چه بدهند حقشان است، چون آن‌ها هم زحمت می‌کشند. اما‌ای کاش با ما هم حداقل مشورت می‌کردند تا قهرمانان چند رشته دیگر هم اضافه شوند. امیدوارم دولت جبران کند. نمی‌خواهم بگویم ناعدالتی شده چرا که آن‌ها هم زحمت می‌کشند و نوش جانشان. امیدوارم دولت برای قهرمانان رشته‌های دیگر هم جبران کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->