افول جایگاه اجتماعی کارمند جماعت جبار رحمت‌زاده، استاد آواهای مقامی خراسان چشم از جهان فرو بست+ فیلم با موز میلیون‌دلاری حراجی ساتبیز آشنا شوید! «صد روز با رئیس‌جمهور» در برنامه تلویزیونی «زمانه» + زمان پخش اجرای طرح بهبود صندوق اعتباری هنر با هدف صیانت از حقوق اعضا ساخت پویانمایی «کشتی‌گیران» برای نوروز ۱۴۰۴ رونمایی از مستند «پروانه» هم‌زمان با سالگرد درگذشت زنده‌یاد پروانه معصومی آمیختن طنز با تنهایی «مثل دانه‌های تگرگ» مدیران مسئول «نسیم بیداری» و «اعتماد آنلاین» مجرم شناخته شدند سرپرست خبرگزاری ایسنا منصوب شد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) داوران بخش کتاب نخستین جایزه پژوهش سال تئاتر ایران را بشناسید ۱۵ آهنگ پرمخاطب در دو ماه اخیر | «محسن چاووشی» محبوب‌ترین خواننده «فرد سرخپوش» در هفته نخست اکران جهانی پیشتاز شد خاطرات خالق «گلبوته‌ها» در رادیو مشهد | گفت‌وگوی منتشر‌نشده با «فریدون صلاحی» مؤسس نخستین گروه تئاتر خراسان «با ترانه» در شبکه نسیم + زمان پخش
سرخط خبرها

کارگردان نمایش خیابانی «امام‌الحق»: در حق تئاتر شهرستان اجحاف شده است

  • کد خبر: ۱۹۳۲۷۱
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷
کارگردان نمایش خیابانی «امام‌الحق»: در حق تئاتر شهرستان اجحاف شده است
کارگردان نمایش خیابانی «امام‌الحق» گفت: همیشه در حق تئاتر شهرستان اجحاف شده است و این را می‌توان در ظاهر نمایش‌ها به خوبی مشاهده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «امام‌الحق» عنوان نمایش خیابانی است که از شهرستان سبزوار، به سی‌وسومین جشنواره تئاتر خراسان رضوی راه پیدا کرده است.

رضا آسیایی، کارگردان این نمایش، به اعتبار جشنواره تئاتر استانی اشاره می‌کند و می‌گوید: جشنواره تئاتر استانی یک رویداد معتبر برای اهالی تئاتر است و فرصت خوبی است تا هنرمندان آثارشان را نمایش دهند.

این هنرمند اهل سبزوار با مروری بر آثار پذیرفته شده در سی‌وسومین جشنواره تئاتر خراسان رضوی، ادامه می‌دهد: امسال کار‌های خوبی به جشنواره راه پیدا کرده و سبک‌های مختلفی به این رویداد معرفی شده است.

او درباره سبک کاری خودش توضیح می‌دهد: ما در نمایش خیابانی «امام‌الحق» برآن شدیم تا تلفیقی از دو سبک نقالی و تغزیه‌خوانی را به اجرا بگذاریم. همچنین در این نمایش از ساز‌های سنتی از جمله سنتور، تنبک، طبل و شیپور استفاد کردیم.

آسیایی در ادامه صحبت‌هایش به وضعیت تئاتر شهرستان‌ها اشاره می‌کند. او بر این باور است که همیشه در حق تئاتر شهرستان اجحاف شده است و این را می‌توان در ظاهر نمایش‌ها به خوبی مشاهده کرد.

او در این‌باره توضیح می‌دهد: اختلاف بودجه‌ای که بین تئاتر مرکز استان و تئاتر شهرستان وجود دارد سبب می‌شود در نهایت ظاهر نمایش‌ها با هم تفاوت زیادی داشته باشد همچنین در کیفیت نمایش‌ها نیز اثر زیادی دارد، برای مثال همین امسال که در جشنواره کودک و نوجوان همدان شرکت کرده بودیم می‌توانستیم با یک نگاه از ظاهر کار‌ها تشخیص دهیم کدام اثر از مرکز استان به جشنواره راه پیدا کرده و کدام اثر از شهرستان!

آسیایی تأکید می‌کند: بحث بودجه و حمایت از تئاتر شهرستان باید جدی گرفته شود و مسئولان برای این قصه فکری بکنند.

او در پایان صحبت‌هایش اظهار امیدواری می‌کند با وجود همه فشار‌های مالی بتواند گروهش را در جشنواره تئاتر استانی به خوبی معرفی کند و نام نمایششان در بین راه‌یافتگان به جشنواره بین‌المللی فجر قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->