مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است

  • کد خبر: ۱۹۳۵۵۶
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است. امسال ۱۰.۵ تن خرید گندم داشتیم که خیلی از افراد باور نمی‌کنند و این جزو پدیده‌های دولت است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا مهاجر امروز، ۱۸ آبان‌ماه، در همایش و گردهمایی کشاورزان در قالب طرح تحول کشاورزی استان که در مجتمع آیه‌ها برگزار شد، اظهار کرد: ما در کشاورزی دو ماه طلایی تیر و مرداد را داریم که در این دو ماه، طلایی‌‎ترین زمان ۱۱ صبح تا ۵ بعد از ظهر است که وزارت نیرو در همین ساعات برق را قطع می‌کند.

وی افزود: اگر فصل کاشت را از دست دهیم، ۱۰ روز بعد آن برای ما فایده‌ای ندارد، باید یک سال صبر کنیم تا تولید انجام دهیم. اگر در تیر و مرداد و در ساعت پیک آب نداشته باشیم، تولید کاهش پیدا می‌کند و باید ار خارج وارد کنیم. این یکی از معضلات اصلی ما است.

مهاجر بیان کرد: ما با کمک کشاورزان توانستیم در این شرایط سخت خشکسالی که بارندگی خراسان رضوی نسبت به نرمال ۵۲ درصد منفی بوده، در خرید گندم بیش از سال‌های گذشته توفیق داشته باشیم، اگر شرایط نرمال بود بیشتر می‌توانستیم به دست بیاوریم.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پایه‌ای‌ترین و مهم‌‎ترین کارخانه‌ای که خداوند خلق کرده، زمین است، عنوان کرد: در بهره‌وری از زمین چند نکته وجود دارد. اولین کار این است اقلامی را به کشاورزان معرفی کنیم که نسبت به شوری و مصرف آب بالا مقاوم‌تر هستند. دومین وظیفه ما این است که میزان مصرف آب را کاهش دهیم. این کار باید با روش‌های نوین انجام شود و در اراضی کوچک امکان‌پذیر نیست. سومین وظیفه تناوب است.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم الگوی کشت را اجرا کنیم؛ زیرا هر بخش دست فرد یا دستگاهی است. بین حرف تا عمل ما زمین تا آسمان متفاوت است. باید قوانینی را تصویب کنیم که بتوانیم اجرا کنیم. خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است. امسال ۱۰.۵ میلیون تن خرید گندم داشتیم که خیلی از افراد باور نمی‌کنند و این جزو پدیده‌های دولت است. الگوی کشت، کشت قراردادی و تولید پایدار در کشور امکان‌پذیر است، به شرطی که قواعد لازم در دنیا اجرا شود.

مهاجر خاطرنشان کرد: از ابتدای سال هنوز سازمان مدیریت هزینه کشت‌های ابتدای سال تاکنون را پرداخت نکرده که در بهمن و اسفند پرداخت می‌کند، بهتر است همین مبلغ را نگه دارد و در فروردین به حساب کشاورزان بریزد. ما که نمی‌توانیم به کشاورزان بگوییم در زمان مناسب کشت این کار را انجام ندهند.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: از لحاظ فنی مشکلی در خودکفایی اکثر محصولات زراعی نداریم، مشکل ما در بخش‌های دیگری است که باید حل شود. اگر گندم را به جای ۴.۵ تن به ۶ تن برسانیم، خودکفا می‌شویم. در زمینه جو نیز می‌توانیم به راحتی خودکفا شویم. مهم‌ترین اتفاقی که در این دو سال افتاد، مصرف بهینه کود بود که با این کار ۵۰ درصد مشکل ما در تولید حل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->