پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

ارائه برخی خدمات خاص بهانه‌‌ای برای دریافت پول بیشتر در مهد‌کودک‌ها شده است

  • کد خبر: ۱۹۳۷۴۴
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
ارائه برخی خدمات خاص بهانه‌‌ای برای دریافت پول بیشتر در مهد‌کودک‌ها شده است
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: در برخی مواقع مهدهای کودک به بهانه امکانات خاص مبالغ بیشتری را دریافت می‌کنند یا والدین انتظارات خاصی دارند، در حالی که در تمام کشورها انتظار از مهدکودک، بازی است.

به گزارش شهرآرانیوز مجتبی همتی‌فر در برنامه تلویزیونی "صف اول" با اشاره به اینکه رویکرد این سازمان تربیتی است و افراد برای دریافت مجوز کودکستان باید صلاحیت تربیتی داشته باشند، اظهار کرد: مؤسس کودکستان، فردی است که مسئولیت حقوقی تأسیس مرکز را برعهده دارد و باید دارای دو دسته صلاحیت عمومی و اختصاصی باشد.

وی افزود: صلاحیت عمومی شامل مواردی از جمله نداشتن برخی آسیب‌ها، نداشتن سوءپیشینه و شرط سنی بالای ۲۴ سال است.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک درباره صلاحیت اختصاصی مؤسسان مهدکودک گفت: اولویت اعطای مجوز کودکستان داشتن حداقل مدرک کارشناسی رشته‌های مرتبط با تعلیم و تربیت است، اما اگر فردی صاحب تجربه و حسن سابقه باشد و مدرک مرتبط نداشته باشد، مشکلی نیست.

گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای شرط دریافت مجوز مهدکودک

همتی‌فر ادامه داد: گذران دوره آموزشی به منظور دریافت گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای یکی دیگر از موارد برای دریافت مجوز مهدکودک است، دوره‌های آموزشی به صورت الکترونیک برگزار می‌شود و افراد به صورت مجازی آزمون داده و گواهی صلاحیت دریافت می‌کنند.

وی درباره صلاحیت‌های مورد نیاز مربیان مهد‌های کودک مطرح کرد: مجموعه کارکنان مهد‌های کودک به سه گروه تقسیم می‌شوند، گروه مدیریتی شامل مؤسس، مدیر و معاون، گروه تربیتی شامل مربی و کمک مربی و گروه خدماتی و اداری؛ تمام این افراد به جز صلاحیت عمومی باید دارای صلاحیت اختصاصی مشابه صلاحیت مؤسسان باشند.

ممنوعیت آموزش زبان

همتی‌فر ادامه داد: در برخی مواقع مهد‌های کودک به بهانه امکانات خاص مبالغ بیشتری را دریافت می‌کنند یا والدین انتظارات خاصی دارند در حالی که در تمام کشور‌ها انتظار از مهدکودک، بازی است و دوره یادگیری زبان خارجه و برخی مهارت‌های تخصصی نیست، ارائه این خدمات با نگاه سودجویی اقتصادی است که در شهریه بروز پیدا می‌کند. در سامانه کودکستان‌یاب که در سایت سازمان وجود دارد، شهریه و اطلاعات مؤسس مهدکودک قابل مشاهده است.

وی درباره آموزش کودکان مناطق دو زبانه مطرح کرد: این کودکان به زبان فارسی تسلط ندارند بنابراین با اُفت تحصیلی و مردودی مواجه هستند، سال گذشته ۶۹ میلیارد تومان بودجه برای آموزش کودکان مناطق دو زبانه اختصاص یافت و ۳۳۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفتند که اصلاً قابل توجه نیست و باید بیشتر به این کودکان توجه شود.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اینکه مهد‌های کودک موجود باید خود را با شرایط جدید تطبیق دهند و تا به امروز ۳۲ هزار و ۷۰۰ پرونده در سامانه ما برای تطبیق وضعیت تشکیل شده است، گفت: ۲۵ هزار مرکز تعیین تکلیف شدند و فرصت ثبت‌نام برای تطبیق به پایان رسیده است و اکنون در حال بررسی پرونده‌های تشکیل شده هستیم.

همتی فر ادامه داد: مجوز برای ایجاد مهدکودک جدید هم صادر می‌شود و براساس قانون تمام مجوز‌های کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود، اکنون دو ماه است که به این درگاه متصل هستیم و افرادی که می‌خواهند مجوز جدید بگیرند باید ابتدا گواهی صلاحیت حرفه‌ای را دریافت و به عنوان مدرک در درگاه ملی مجوز‌ها بارگذاری کنند.

برخورد قانونی با مهد‌های کودک بدون مجوز

وی با تأکید بر اینکه اگر مهدکودکی مجوز خود را تطبیق ندهد، فعالیت او غیرقانونی محسوب شده و برخورد خواهد شد، گفت: متأسفانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک هنوز در استان‌ها ساختار ندارد و برای نظارت از معاونت آموزش ابتدایی کمک می‌گیریم تا افراد بدون صلاحیت را از چرخه خارج کرده و از حقوق کودکان صیانت کنیم.

نصب دوربین مدار بسته مجاز است

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک متذکر شد: در نظارت میدانی ضعف داریم، چون بازوی میدانی سازمان تعلیم و تربیت هنوز شکل نگرفته است البته سامانه شکوا در سایت سازمان راه‌اندازی شده است تا والدین بتوانند شکایات خود را ثبت کنند و توسط معاونت ابتدایی هر استان و منطقه پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک درباه نصب دوربین مدار بسته در مهد‌های کودک گفت: نصب دوربین مدار بسته در مهد‌های کودک و پیش‌دبستانی به منظور افزایش ایمنی کودکان مجاز است. اتصال تصاویر دوربین مداربسته در مهد‌های کودک به گوشی موبایل والدین تخلف است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->