روند اجرای احداث پروژه بولوار کرامت مشهد به سرعت ادامه دارد اعمال‌قانون ۳۰۶۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۵ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۱ مهر ۱۴۰۳) پلمب واحد‌های صنفی شغل مزاحم و انبار‌های ضایعات متخلف در مشهد حفاری طولانی‌ترین مسیر قطار شهری مشهد به میدان امام علی (ع) رسید آغاز عملیات جمع‌آوری تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی از ۱۵ مهر ۱۴۰۳ مردم مشهد پس از وعده صادق ۲ | شادمانی مردم مشهد در پی حمله قدرتمندانه موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + فیلم (۱۰ مهر ۱۴۰۳) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) خانه‌های تاریخی مشهد، آماده حضور علاقه‌مندان است تجمع ضدصهیونیستی کادر درمان مشهد در اعلام آمادگی اعزام به لبنان + فیلم (۱۰ مهر ۱۴۰۳) قدمت تونل تاریخی میدان ده دی تقریبا ۱۰۰ سال است تونل تاریخی در میدان ده‌دی مشهد آماده بازدید خواهد شد + فیلم گذری بر تاریخ و پیشینه روستایی بسیار قدیمی در شرق مشهد | ردپای قزاق‌ها در «پاوا» ایجاد و توسعه زیرساخت‌های رفاهی برای بانوان مشهدی در شورای ششم در شش‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ حدود ۱۶۰ میلیون سفر از طریق ناوگان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد انجام شده است برگزاری نشست «شناسایی رسانه‌های رسمی و غیررسمی فعال در حاشیه شهر و میزان ضریب نفوذ رسانه‌های مشهد در حاشیه شهر» بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای بومی‌سازی قطعات متروی مشهد نرخ‌نامه ۱۴۰۳ پارکینگ‌های طبقاتی روباز و دارای‌سقف در مشهد اعلام شد مدیریت شهری مشهد پای‌کار برگزاری شایسته دیدار تیم‌های ملی ایران و قطر است ترافیک پرحجم در میدان‌های جمهوری اسلامی و فلسطین و معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۹ مهر ۱۴۰۳) پاسخی برای ممنوعیت چادر زدن در سطح شهر مشهد | شهرداری در بوستان غدیر میزبان زائران است ساخت جمعه بازار خودروی مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری
سرخط خبرها

رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است

  • کد خبر: ۱۹۴۶۹۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است
مدیر رصدخانه شهری مشهد گفت: پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا اخذ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید پورحسین امروز، ۲۴ آبان‌ماه، در تور خبری بازدید از رصدخانه شهری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، اظهار کرد: رصدخانه شهری شهرداری مشهد اداره رصد و شفافیت داده‌های شهری مشتمل بر هفت امور شامل انتشار و شفافیت اطلاعات، داده‌کاوی سازمانی، طرح‌های موضوعی، طرح‌های کاربردی، آمایش سرزمینی، داده‌های مکانی و پیگیری محتوای رصدخانه است.

وی بیان کرد: رصدخانه شهری قرار است اطلاعاتی را در خدمت ذی‌نفعان قرار دهد و تصمیم‌سازی در حوزه مدیریت شهری را اداره کند. ذی‌نفعان شامل پژوهشگران، مدیران ارشد، سازمان‌های مردم‌نهاد، شرکت‌های کسب‌وکار و مجموعه‌هایی از کارکنان هستند که می‌توانند از خدمات استفاده کنند. سه نوع تحلیل در رصدخانه انجام می‌شود. بخشی با رویکرد گذشته‌نگر بوده که اتفاقات قبل را رصد می‌کند، برخی موارد وضعیت حال و کنونی را نمایش می‌دهد و برخی تحلیل‌ها نیز آینده‌نگرانه است.

پورحسین گفت: در سال ۱۹۹۴ با توجه به بحران اطلاعاتی در مدیریت شهری قرار شد در سال ۱۹۹۷ شاخص‌سازی و آمارسازی اتفاق بیفتد، بنابراین اولین رصدخانه شهری در جهان در سازمان ملل متحد ایجاد شد. اولین کلان‌شهری که در این زمینه ورود پیدا کرد، تهران در سال ۱۳۹۱ بود. ساخت رصدخانه شهری مشهد در آذرماه ۱۳۹۹ در دستورکار قرار گرفت که یک ماه پیش افتتاح و بهره‌برداری قطعی شد.

مدیر رصدخانه شهری مشهد افزود: زحماتی در احداث تجهیزات با توجه به تحریم‌های داخلی و خرید‌های سخت خارجی و بخشی با توان داخلی انجام شد که در نهایت این رصدخانه را تاسیس کردیم. رصدخانه شهری قرار است تصمیم‌سازی در حوزه شهر انجام دهد. پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا گرفته می‌شود. مشهد اولین کلان‌شهری است که لایه‌ها را برخط نمایش می‌دهد. تولید نقشه‌های آفلاین علاوه بر آنلاین نیز از دیگر کار‌هایی است که انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->