نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نیازی به واردات گوشت برای تنظیم بازار نداریم | به سهولت توان تولید یک میلیون تن گوشت در کشور وجود دارد افت محسوس قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) متضرر اصلی توقف‌های مرزی کامیون‌ها، مصرف‌کننده نهایی و صاحبان کالاها هستند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۸۹۸ میلیون تومان شد هنوز قیمت جدید شیر به کارخانجات لبنی ابلاغ نشده است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد: ۶۰ هزار و ۶۵۰ تومان شیر گران شد و خریداری ندارد | صادرات، به دلیل کاهش قدرت خرید مردم در داخل! رئیس کل بانک مرکزی: تورم تولیدکننده از بالای ۱۰۰ به ۲۵ درصد کاهش یافته است +ویدئو پشت پرده عجیب ثبت و فروش تلفن همراه | ماجرا چیست؟ تسهیلات ساخت مسکن از سوی بانک‌ها در هاله‌ای از فراموشی و اهمال‌کاری بررسی بازار فروش پلتفرم‌های اعتباری و کالاکارت‌ها با توجه به افزایش تقاضا برای فروش و خرید اقساطی پیشنهاد تعطیلی سه‌ماهه معادن پرخطر از سوی وزیر کار قیمت عمده امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | لیموشیرین به بازار آمد پیش بینی تورم در پایان ۱۴۰۳ در ۴ سناریو برنج گران شد + علت ادعای وزیر جنگ رژیم اسرائیل درباره مرحله جدید جنگ علیه لبنان سهم کشاورزی از اشتغال کشور ۲۵ درصد است سیگنال افزایش قیمت ارز نیمایی از سوی وزیر اقتصاد اعلام نرخنامه مصوب ۱۴۰۳ خدمات روغن موتور، فیلترجات وتعویض روغن، شستشو و توقفگاه مشهد + نرخنامه شاخص کل بورس امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش بورس ادامه دارد بنزین توزیعی در کشور نیاز به مکمل ندارد با رب‌گیری در میادین میوه برخورد می‌شود توضیحات اتحادیه طلا و جواهر مشهد در به کارگیری اتباع غیر مجاز در این صنف | جریمه متخلفان چیست؟ نگاهی به نوسانات قیمت طلا و سکه در بازار امروز (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) ۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط انبار شده است
سرخط خبرها

وصول ۱۸ هزار میلیارد تومان از محل فرار‌های مالیاتی

  • کد خبر: ۱۹۵۵۳۰
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
وصول ۱۸ هزار میلیارد تومان از محل فرار‌های مالیاتی
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به شناسایی ٢ میلیون و ۷۰۰ هزار مودی جدید از طریق تقاطع گیری سامانه‌ها گفت: بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان نیز از محل فرار‌های مالیاتی شناسایی و وصول شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمحمدهادی سبحانیان در نشست هم اندیشی اعضای کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، به نقش موثر داده محوری در افزایش و تقویت عدالت مالیاتی اشاره کرد و تصریح کرد: امسال به واسطه اشراف اطلاعاتی، اظهارنامه‌های مالیاتی بخش اصناف ۲.۵ برابر شد، بالغ بر ۶۰۰ هزار اظهارنامه برآوردی برای اولین بار تولید شد.

وی افزود: نگاه ما به فعالان اقتصادی به خصوص فعالان بزرگ و شناسنامه دار این است که این افراد، شریک راهبردی ما هستند بنابراین اگر موانعی بر سر راه آنان ایجاد کنیم، در واقع هر دو طرف متضرر می‌شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه یکی از الزامات این نگاه، سیستمی کردن فرایند شناسایی و مالیات ستانی است، افزود: اگرچه در این خصوص نسبت به گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته ایم، اما باید با سرعت بیشتری به سمت محاسبه و اخذ سیستمی مالیات حرکت کنیم.

سبحانیان به ظرفیت‌های قانونی این موضوع اشاره کرد و گفت: قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، یکی از قوانین مترقی است که برای اجرای آن از اول دیماه سال جاری آمادگی کامل داریم البته در مسیر توفیق آن، نیازمند همکاری تمامی دستگاه‏ها و نهاد‌های ذی‏ربط و همچنین آحاد اقتصادی جامعه هستیم.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی افزود: اجرای قانون سامانه مؤدیان و پایانه فروشگاهی در واقع کمک به فعالان اقتصادی و در راستای توسعه عدالت مالیات‌ستانی است، اگر تاکنون اجحافی به واسطه شناخت غلط یک فرد صورت می‌گرفت، با سیستمی شدن فرایند شناسایی و اخذ مالیات این موضوع حل می‌شود.

وی با بیان اینکه تکریم مودیان و حمایت از خوش‏حسابان، از راهبرد‌های اصلی ما در دوره جدید بشمار می‌آید، تصریح کرد: وظیفه ما به عنوان سازمانی که از مردم مالیات اخذ می‌کنیم، تکریم مؤدیان است و لذا در این خصوص اقداماتی صورت گرفته که یکی از آن موارد، آموزش مؤدیان است. ایجاد میز واکنش سریع برای ارایه خدمات سریع و آسان و همچنین استقرار سامانه پاسخگویی به فعالان اقتصادی با شماره تلفن ۱۵۲۶ و اتاق‏های مشاوره از سایر اقدامات عملی سازمان در این زمینه است.

سبحانیان بر لزوم تعامل و همکاری متقابل جهت رفع مسایل و دغدغه‌های فعالان اقتصادی و مودیان در سطوح مختلف تاکید کرد و گفت: این نوع جلسات و هم اندیشی‌ها نتایج و آثار مثبتی در پی دارد و ضمن اینکه به رفع حداکثری مسایل و مشکلات منجر می‌شود، بر هم افزایی و بهبود و کارآمدی امور کمک شایانی خواهد کرد لذا علاقمند هستیم این نوع جلسات بطور متناوب برگزار شود.

در این نشست چهار ساعته اعضای کمیسیون مالیات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز ضمن طرح برخی مشکلات و دغدغه‌های مالیاتی فعالان اقتصادی، به بیان دیدگاه‏ها و نظرات خود در خصوص مالیات نرخ سود فعالیت‏ها، استرداد مالیات بر ارزش افزوده، بخشودگی جرایم و تقسیط بدهی‏ها، مالیات حوزه صادرات مواد خام و نیمه خام، مواد ۱۳۲ و ۱۸۱ ق. م. م و نظایر آن پرداختند و از برگزاری نشست و استماع مسایل مالیاتی و اهتمام سازمان امور مالیاتی در حل و فصل مسایل قدردانی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->