چالش سالمندی و تنهایی | چگونه تنش‌های ایجادشده در زندگی یک والد تنها را مدیریت کنیم؟ اعزام تیم ملی راگبی بانوان به نپال با هدایت سرمربی مشهدی سومی مدرن در لیگ دختران کشور ۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند عملکرد والدین سرمنشأ درس‌خواندن‌های افراطی فرزندان «همسه» یک نقش تابوشکن است/ اولین سیلی عمرم را در سریال «طوبی» زدم نقش روحیات زنانه در میزان گرایش به معنویت ویدئو | پیکر مادر شهید خرازی بعد از فراق چهل‌ساله، در خاک آرام گرفت پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید داستان همیشگی خانه‌های بچه دار: «ظرف بستنی و مشق نصفه» پیام همسر شهید نبیل قاووق خطاب به ملت ایران هشدار : سن ابتلا به سرطان سینه در خراسان رضوی از میانگین کشوری و جهانی کمتر است سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت شهادت سیدحسن نصرالله از حیات او برای رژیم صهیونیستی خطرناک‌تر خواهد بود ضد آفتاب رنگی استفاده کنیم یا بی رنگ؟ در دنیایی از سکوت چه می‌گذرد؟ | روایت قصه بانوی ناشنوا در فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» چگوارای جهان عرب | مادران زیادی اسم پسرشان را «حسن» خواهند گذاشت روایت بدون روتوش از سبک زندگی زنان غربی | تعریف «زن موفق» در غرب هنوز مجهول است پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت پادکست | پرورش امید در فرط خشک‌سالی کسب اولین مدال طلای تاریخ اسکواش بانوان توسط اقتداری
سرخط خبرها
همراهی زوجین در زندگی مشترک مایه پیشرفت و آرامش است

همراهی زوجین در زندگی مشترک مایه پیشرفت و آرامش است

  • کد خبر: ۱۹۵۸۵۱
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
هر کدام از زن و مرد می‌توانند با درک اهداف، انگیزه‌ها و عقاید همسر خود، حمایتشان را نسبت به او نشان دهند و در رسیدن به اهداف در زندگی مشترک یکدیگر را کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، افسانه صمدزاده روانشناس در حوزه ازدواج و خانواده، درباره ضرورت همراهی کردن زوجین در زندگی مشترک اظهار کرد: اگر هر کدام از زوجین زن یا مرد به دلیل خودخواهی، همسر خود را محدود کنند، دغدغه و هدف هایش را درک نکنند و در راه رسیدن به اهداف همسر خود را کمک نکنند، مانع پیشرفت یکدیگر در زندگی مشترک می‌شوند.

وی با بیان اینکه همراه بودن زوجین در شرایط سخت زندگی بسیار حائز اهمیت است، افزود: هر کدام از زن و مرد می‌توانند با درک اهداف، انگیزه‌ها و عقاید همسر خود، حمایتشان را نسبت به او نشان دهند و در رسیدن به اهداف در زندگی مشترک یکدیگر را کمک کنند.

این روانشناس با تأکید بر تلاش زن و مرد در زندگی مشترک برای ایجاد زمینه پیشرفت همسر گفت: باید توقعاتمان را از همسرمان پایین آوریم، در کار‌ها به او کمک و عوامل مزاحم را کم کنیم تا او بتواند به خوبی روی هدف و پیشرفت خود تمرکز کند و به سوی آن گام بردارد.

صمدزاده با اشاره به عوامل ایجاد انگیزه در همسر گفت: درک کردن همسر، ایجاد لحظات خاص و توجه به علائق او، استفاده از جملات انگیزشی و محبت به او، اطمینان دادن به او در هر شرایطی و فراهم کردن محیطی آرام و گوش دادن به صحبت‌هایش از جمله اقداماتی هستند که زن و مرد می‌توانند برای ایجاد انگیزه در همسر خود جهت رسیدن به اهدافش از آن‌ها استفاده کنند.

وی افزود: ایجاد انگیزه در افراد باعث پیشرفت و انجام بهتر کار‌ها می‌شود و چقدر خوب است که فرد این انگیزه را از نزدیکترین اشخاص در زندگی اش همچون همسر خود دریافت کند.

این روانشناس با بیان اینکه عشق چیزی جز حمایت، درک کردن یکدیگر و اولویت در زندگی همسر بودن و یک پایگاه امن نیست، تصریح کرد: باید در زندگی زناشویی سهم همدیگر را در موفقیت خود بسنجیم، چون بعضی از زن‌ها و مرد‌ها فکر می‌کنند زمانی که در زندگی مشترک، موفقیتی راکسب می‌کنند این موفقیت را خودشان تنهایی به دست آورده‌اند.

صمدزاده اقدامات لازم برای همراهی زوجین در زندگی مشترک را برشمرد و به زوج‌های جوان توصیه کرد: نسبت به همسر خود نگرشی مطلوب و متعالی داشته باشید و با محبت با او رفتار کنید. به عقاید همسرتان احترام بگذارید و همسرتان را فردی با ارزش بدانید. به اصل مشارکت در زندگی خانوادگی معتقد باشید و سعی کنید تمام کار‌ها را تنها خودتان انجام ندهید، بلکه از همسر و فرزندان خود کمک گیرید.

او تصریح کرد: فهرستی از صفات همسر خود در نظر گیرید و به آن‌ها اشاره و از صفات برجسته و مثبت او تعریف کند و با همسرتان تفاهم و رابطه حسنه داشته باشید.

این روانشناس گفت: محبت خود را به همسرتان به صورت عملی نشان دهید؛ مانند هدیه دادن و به خاطر سپاری مناسبت‌های مهم و به او کمک کنید تا به خودآگاهی برسد.

او تشریح کرد: از انتقاد سازنده در مورد رفتار همسرتان استفاده و سعی کنید با ذکر یکی از جنبه‌های مثبت او، زمینه را برای ایراد و نقد سازنده خود و پذیرش آن مساعد سازید.

این روانشناس عنوان کرد: از تجربیات و اشتباهات گذشته درس گیرید و آن‌ها را تکرار نکنید و با گذشت با همسر خود رفتار کنید. همسر خود را فردی مستعد کمال، پیشرفت و تحول بپندارید و او را مقایسه نکنید. مشاجره و دعوا را به حداقل برسانید و انعطاف پذیر باشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.