وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت
سرخط خبرها

کرونا واردات قطعات خودرو از چین را با مشکل رو به رو کرده است

  • کد خبر: ۱۹۶۶۸
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵
  • ۱
کرونا واردات قطعات خودرو از چین را با مشکل رو به رو کرده است
شیوع کرونا در چین از میان تمام صنایع فعال در این کشور، خودروسازی را متاثر از خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به تبع افت تولید و فروش خودرو در چین، خودروسازان بین‌المللی نیز به واسطه نبود قطعه برخی از فعالیت‌های خود را معلق کردند. حالا به نظر می‌رسد که این ویروس تامین قطعات وارداتی مورد نیاز خطوط تولید شرکت‌های خودروسازکشورمان را نیز با چالش‌هایی همراه کرده است.

در این زمینه برخی از فعالان صنعت خودرو این احتمال را می‌دهند که بار دیگر این شرکت‌ها مجبور شوند به دلیل کمبود قطعه وارداتی برخی از خودرو‌ها را به‌طور ناقص تولید کنند.


شیوع کرونا در چین سبب شده بسیاری از خودروسازان بین‌المللی حاضر در این کشور و همچنین شرکت‌های قطعه‌ساز فعالیت خود را محدود یا متوقف کنند، علاوه بر این اتفاق محدودیت‌های صادراتی نیز ایجاد شده است. با توجه به اینکه چین از مبادی اصلی تامین قطعه، به‌خصوص قطعات «های‌تک» برای شرکت‌های خودروساز کشورما است این محدویت‌ها سبب شده تا خودروسازان نتوانند به‌موقع قطعات را به خطوط تولید خود تزریق کنند.

از طرف دیگر شرایط تحریمی حاکم بر صنعت خودرو و محدودیت‌هایی که از این ناحیه ایجاد شده نیز سبب شده خودروسازان از ذخیره کافی قطعه برخوردار نباشند، بنابراین شیوع این بیماری باعث شده تامین قطعات از مسیر واردات با اختلال جدی همراه شود.

در این ارتباط رضا رضایی فعال صنعت قطعه  گفت: علاوه بر قطعات «های‌تک» نیاز شرکت‌های قطعه‌ساز به مواد اولیه و بخشی از قطعات مورد استفاده آن‌ها نیز که از مسیر واردات از چین تامین می‌شد، با چالش همراه شده است.

رضایی تاکید می‌کند چنانچه روند تامین قطعات و مواد اولیه چینی تسهیل نشود این احتمال وجود دارد که شرکت‌های خودروساز مجبور شوند بار دیگر تولید خودرو ناقص را در دستور کار قرار دهند.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
0
0
آقا بخدا ماازخدامون که نه ماشین بلکه همه چی ارزون بشه.ولی خداوکیلی ما هرچی یادمونه چیزی تواین مملکت ارزون نشده.اون کسی که میگه برگه ... دیده رو کارندارم ولی شک نکنید که ایران‌خودرو و سایپا گرون خواهند کرد.باز نگید منم دلالم.فقط خواهشا جستجو کنید ارسال ۹۶ تا حالا چند درصد گرون کردن اینها، مطمئن باشید سال ۹۹ هم استثنا نیست.باواقعیت زندگی کنید وگرنه توهین و تهمت و... همه بلدن داداشم.اشاله که ارزون بشه.ولی به نظر من بزرگترین دلال خودرو همین سایپا و ایران‌خودرو هستن نه مردم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->