پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین آمار درباره ترانزیت کالا در ایران

  • کد خبر: ۱۹۷۱۴۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۹
آخرین آمار درباره ترانزیت کالا در ایران
ایران با میزبانی از کریدورهای بین‌المللی متعدد، ظرفیت بسیار بالایی برای جذب بارهای بین‌المللی دارد و لازمه استفاده از این ظرفیت، توسعه مناسبات با همسایگان و گروه‌های بین‌المللی است؛ اتفاقی که در دو سال اخیر، متفاوت از همه دوره‌های گذشته در دستور کار دولت قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی از رشد ۲۸.۲ درصدی ترانزیت کشور در ۸ ماهه امسال خبر داده است. به عقیده شهریار افندی زاده، بهبود ترانزیت در سال جاری، از دستاورد‌های ترویج گفتمان و مبانی ابتکار ایران راه است که در ماه‌های اخیر هم در اجلاس شانگ‌های و هم با همسایگان شمالی درباره آن رایزنی‌هایی صورت گرفته است.

بر اساس آماری وزارت راه و شهرسازی، در هشت‌ماهه امسال، درمجموع ۹ میلیون و ۴۵۸ هزار و ۸۶۲ تن کالا از کشور ترانزیت شده که از این میزان ۶۹ درصد مربوط به کالا‌های غیرنفتی و ۳۱ درصد مربوط به کالا‌های نفتی بوده است.

طبق این آمارها، در ۸ ماهه امسال، ترانزیت کالا‌های غیرنفتی ۲۰.۸ درصد و ترانزیت محموله‌های نفتی ۴۸.۷ درصد نسبت به ۸ ماهه پارسال رشد داشته است.

آن‌گونه که از اطلاعات وزارت راه و شهرسازی برمی‌آید؛ در ۸ ماهه امسال، بار اصلی رشد ترانزیت کشور بر دوش حمل‌ونقل جاده‌ای بوده و عملکرد آن ۳۲.۱ درصد رشد کرده است؛ درحالی‌که حوزه مستعد ریلی، برخلاف همه ادعا‌هایی که می‌شود، همچنان نقش پررنگی در ترانزیت کشور ندارد و حجم ترانزیت کالا از این طریق در ۸ ماهه امسال فقط ۱.۱ درصد افزایش یافته است.

بر اساس آمار، از مجموع ترانزیت عبوری از سرزمین ایران، ۹۱.۱ درصد سهم حمل‌ونقل جاده است و ۹.۹ درصد از بار هم به حوزه ریلی اختصاص دارد. با توجه به این آمارها، انتظار می‌رود با فعال‌سازی کریدور ریلی ترکمنستان – بندرعباس که مسیر اصلی ترانزیت کالا‌های روسیه نیز محسوب می‌شود، سهم ریلی از ترانزیت کشور رشد قابل قبولی داشته باشد.

نکته دیگر در آمار‌های وزارت راه و شهرسازی این است که سهم آبان ماه از مجموع ترانزیت ۸ ماهه سال جاری، حدود ۳۵ درصد بیشتر از سایر ماه‌هاست و در این ماه کارنامه ترانزیت کشور بهتر بوده است.

در این ماه، ترانزیت جاده‌ای کالا‌های نفتی ۵۴۴ هزار و ۶۲۳ تن، ترانزیت جاده‌ای کالا‌های غیرنفتی ۸۵۵ هزار و ۲۲۶ تن و ترانزیت ریلی ۱۴۲ هزار تن بوده است.

آخرین آمار درباره ترانزیت کالا در ایران

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->