به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی برادران در چهارمین جلسه میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهر با محوریت استان خراسان رضوی که امروز، ۹ آذرماه در مشهد برگزار شد و فعالان حوزه طلا و جواهر کشور به بیان چالشهای خود پرداختند، تصریح کرد: ادبیات دولت سیزدهم ادبیات خدمت و خادمی به مردم است که این رهنمود را از امام رضا(ع) آموخته است. اگر هنوز آیین نامه و قوانینی داریم که منطبق با خدمت رسانی نیست باید تغییر کند و باید خروجی تمام تصمیمات گرفته شده در هر حوزه خدمت رسانی به مردم باشد.
معاون وزیر صمت در ادامه گفت: وزارت صمت و بانک مرکزی، سازمان ملی استاندارد و گمرک همه آمدند در این دولت خدمت رسانی کنند، اگر همان آیین نامههای قبلی پابرجا باشد و خلاف خدمت رسانی به مردم باشد باید تغییر کند.
وی درباره چالشها در نحوه صادرات و واردات مصنوعات طلا یادآورشد: در ماههای اخیر با مصوبه هیئت دولت و با تعرفه صفر، ۱۳ تن واردات طلا انجام شده و اکنون این بازار در آرامش است و بهترین فرصت برای جهش توسعه در مصنوعات طلاست که باید آیین نامهها با هدف توسعه مصنوعات طلا تغییر کند.
برادران درباره جایگاه شهر مشهد تأکید کرد: مشهد به عنوان اولین شهر گوهرسنگها در جهان مطرح است و فعالان این حوزه باید از این ظرفیت با حضور تعداد زیادی زائر داخلی و خارجی در این شهر بهره ببرند.
وی افزود: ما با استادکارهای جواهرات مواجهیم که با عنوان عناصر خلاق شناخته میشوند و باید از این ظرفیت منابع انسانی در این حوزه در کشور بهره برد.
به گفته معاون وزارت صمت، ۲۲ برنامه در معاونت صنایع وزارت صمت در راستای توسعه صادرات حوزه مصنوعات طلا طراحی شده است. در این جلسه که در مشهد برگزار شده از ششمین برنامه آن باعنوان برنامه راهبردی صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهرات که از نظرات بخش خصوصی بهره برده است، رونمایی می شود.
برادران در ادامه درخصوص ایجاد شهرک صنعتی مصنوعات طلا در کشور گفت: تقاضا داریم مشکل ایجاد شهرکهای صنعتی در حوزه مصنوعات صنعتی با همفکری به نتیجه برسد و پروژههای ناتمام که به دولت به ارث رسیده به نتیجه برسد.
وی افزود: درباره نگهداری طلا در نزد مردم که چالشهایی از سوی شما عنوان شد پیشنهادهای خوبی صورت گرفته که بتوانیم از این سرمایههای خرد بهره ببریم. در بحث ضرب سکه طلای تقلبی باید از تجارت استانها در این موضوع بهره ببریم که دیگر شاهد سکه تقلبی در بازار نباشیم.