به گزارش شهرآرانیوز، زهرا اباصلتی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای بحث ارتقای وضعیت تغذیه که یکی از مهمترین وظایف ما در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده موضوع تغذیه کودکان، نوجوانان و جوانان و ارتقای آن بهطور جد دنبال میشود و در همین خصوص باید اشاره کنیم یکی از برنامههای خوبی که کلید خورده و با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مرحله اجرا درآمده برنامه حمایت از کودکان ۶ تا ۵۹ ماه دارای پرونده و با مشکل اختلال در بحث تغذیه بوده است.
وی اضافه کرد: این گروه از کودکان توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده و به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی میشوند و در این وزارتخانه براساس دهکبندیهای انجام شده، هزینهای بابت تهیه اقلام غذایی در کارتهایشان شارژ میشود و سرپرست خانواده میتواند با مراجعه به فروشگاههایی که تحت پوشش کالابرگ الکترونیکی هستند اقلام غذایی موردنیاز را تا سقف یک میلیون تومان تهیه کند.
مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اقلام معین شدهای که در بحث تغذیه کودکان شامل طرح حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار میگیرد، گفت: این اقلام شامل ۱۶ قلم اساسی نظیر گوشت، مرغ، تخممرغ، انواع لبنیات، میوهجات، سبزیجات، صیفیجات، حبوبات، برنج، ماکارانی و روغن مایع بوده که در سبد غذایی خانواده قرار گرفته است و مبلغ حمایتی شامل اقلام دیگری که جزو این ۱۶ قلم نیستند نبوده و نیست.
اباصلتی خاطرنشان کرد: خانوادهها با مراجعه به مراکز بهداشت تحت آموزشهای لازم در حوزه تغذیه قرار میگیرند و در کنار آن پایش مستمر وضعیت تغذیهای جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داریم و اگر خانوادهها مراجعه مرتب به مراکز بهداشت نداشته باشند، سهمیه اختصاص به آنها حذف خواهد شد.
وی اضافه کرد: ما در آموزشهایی که داریم بر تهیه غذاهای مفید برای کودکان و دیگر اعضای خانواده از تأکید داریم تا وضعیت تغذیهای تمامی اعضای خانواده از جمله کودکان ارتقا یافته و بهتر از قبل بشود.
مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در قالب این طرح، ۱۲۳ هزار کودک ۶ تا ۵۹ ماهه در سطح کشور مورد حمایت قرار میگیرند که از این تعداد ۱۵ هزار و ۵۳۵ نفر آنها در حوزه تحت پوشش این دانشگاه هستند، تأکید کرد: کارتهای سرپرستان این گروه از کودکان به تازگی در نوبت اول شارژ شده است و شارژ نوبتهای بعدی این کارتها هم منوط به مراجعه مرتب آنها به مراکز بهداشت و طبق برنامه اعلام شده از سوی کارشناس مربوطه در حوزه تغذیه بوده است.
منبع: وبدا