جان‌باختن ۲ نفر در حادثه واژگونی و حریق خودرو در کمربند سبز مشهد + عکس (۱۵ مهر ۱۴۰۳) پنج مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه فرهنگیان چیست؟ طرح تدریس زبان‌های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه‌ها در مجلس اعلام وصول شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۳) | روند کاهشی دما تا فردا صبح ادامه دارد بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان منتظر واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق خود هستند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های راهیان نور هشداری جدی درباره مصرف فراورده‌های دامی آلوده | این بیماری‌ها را نخورید! مصرف مشروبات الکلی در همدان ۹ نفر را به کام مرگ کشاند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) دستگیری تامین‌کننده مشروبات الکلی مرگبار شمال کشور (۱۵ مهر ۱۴۰۳) واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری (۱۵ مهر ۱۴۰۳) مهلت دادستانی تهران برای ترخیص خودروهای وارداتی ورود نخستین خودروهای برقی به ناوگان پلیس راه کشور + فیلم پیگیری‌های مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۱۵ مهر ۱۴۰۳) راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵ اعترافات مردی که همسرش را با نخ بادکنک به قتل رساند سیگارهای الکترونیکی سمی، بلای جان جوانان پیگیری همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در نشست سران قوا توسط رئیس مجلس + فیلم افزایش آمار ازدواج در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۳ نسبت به فصل قبل از آن | بهار وصلت  در بهار وزیر آموزش و پرورش: صندوقی جهت کمک به دانش‌آموزان غزه و لبنان راه‌اندازی خواهد شد گفتگو با مصدوم جنایت روستای «زاک» در حوالی مشهد که دوستش مقابل چشمش به قتل رسید فرصت جدید برای ۳۰۰ دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی برای فصل پاییز ۱۴۰۳ | پاییز مشهد، غبار بیشتر، بارش کمتر
سرخط خبرها

هوش مصنوعی به کمک تشخیص و درمان بیماری‌ها می‌آید

  • کد خبر: ۱۹۹۶۵
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۵
هوش مصنوعی به کمک تشخیص و درمان بیماری‌ها می‌آید
محققان دانشگاه شیراز با همکاری آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، با استفاده از هوش مصنوعی راهکاری را برای افزایش دقت تشخیص و درمان بیماری‌ها ارائه دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر اشکان سامی، دانشیار بخش کامپیوتر دانشگاه شیراز در این‌باره گفت: زمانی که یک پزشک گزارشی را تهیه می‌کند، این گزارش به صورت متنی است، ولی معمولا تفسیر این گزارش‌ها دشوار است؛ چراکه مشخص نیست که این گزارش وابسته به کدام بخش از تصویر پزشکی است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اگر بخواهیم با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی اقدام به پردازش این گزارش‌ها کنیم، داده‌های ذخیره شده برچسب‌گذاری مناسب را ندارند؛ از این رو باید مجددا متن خوانده شود و با استفاده از الگوریتم‌های پردازش زبان طبیعی، متن گزارش تفسیر شود.

سامی، این امر را موجب کاهش کیفیت درمان و زمان‌بر دانست، خاطر نشان کرد: بنابراین با مطالعاتی که انجام دادیم، راهکاری برای پزشکان در این زمینه ارائه کردیم.

این محقق در این باره توضیح داد: بر اساس این راهکار پزشکان برای گزارش‌نویسی بر اساس قالب مشخصی اقدام می‌کنند که این قالب اجازه می‌دهد که دیتاها با کیفیت بهتر و برچسب‌گذاری مناسبی ثبت شوند. این روش علاوه بر آنکه سرعت و دقت تشخیص و درمان را بالا می‌برد، کیفیت خدمات ارائه شده را نیز ارتقا می‌بخشد.

سامی با ابراز تاسف از اینکه، علی‌رغم هزینه‌های بالای درمانی، داده‌ها به حد کافی پردازش نمی‌شود، خاطر نشان کرد: روش ارائه شده مبتنی بر استفاده از هوش مصنوعی و پردازش کامپیوتر است و می‌توان با استفاده از آن تشخیص و کیفیت درمانی را ارتقا داد، ولی باید توجه شود که بهره‌برداری از الگوریتم‌های هوش مصنوعی نیازمند داده‌های کافی است.

به گفته وی، این روش موجب می‌شود که پزشکان و کادر درمانی شناخت بهتری از بیماری‌های خاص مردم ایران داشته باشند؛ چرا که امور پزشکی، خاص یک جامعه است و درمان یک عارضه‌ای که در کشوری مثل ژاپن ایجاد می‌شود، در نژاد ما متفاوت است؛ از این رو باید تحقیقات بر اساس نژاد متمرکز باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->