ناوشکن سهند دچار سانحه شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) محسن برهانی راهی زندان شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بیش از ۳۶ هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور به مسعود پزشکیان رای دادند مخبر به دیدار پزشکیان رفت کدام شهرستان‌های خراسان رضوی بیشترین مشارکت را در انتخابات داشتند؟ مردی برای ایران | درباره دکتر مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور منتخب مردم دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: دولت آقای رئیسی، دولت کار و امید و حرکت بود + فیلم و عکس مراسم تنفیذ ریاست‌جمهوری چه زمانی برگزار خواهد شد؟ مهم‌ترین مطالبات مشهد و خراسان رضوی از دولت چهاردهم اعتماد مردم، مهم‌ترین سرمایه رئیس‌جمهور منتخب برای ایران... جلسات رای اعتماد به وزرای دولت چهاردهم، شهریورماه برگزار می‌شود اذعان روزنامه صهیونیستی به شکست نتانیاهو | حماس حکومت را در غزه در دست خواهد داشت نامه اعتراض‌آمیز سفیر ایران در سازمان ملل به شورای امنیت در پی ادعاهای واهی اتحادیه عرب مقام سابق صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شد ایتالیا پیروزی پزشکیان را تبریک گفت | تاکید بر تقویت روابط دیپلماتیک درگیری پلیس و تظاهرات کنندگان در تل آویو + فیلم وزیر خارجه انگلیس: برای برقراری آتش‌بس در غزه از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک استفاده می‌کنم جلیلی با رئیس جمهوری منتخب دیدار کرد صهیونیست‌ها برای توافق با حماس کوتاه آمدند | هیات اسرائیلی و رئیس سیا به دوحه می‌روند
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد

  • کد خبر: ۱۹۹۷۵۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد
وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان گفت‌وگوی تلفنی با بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد.

براساس گزارش الجزیره، بلینکن در جریان این گفت‌وگوی تلفنی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید تمامی اقدامات لازم را برای ممانعت از آسیب رساندن به غیرنظامیان اتخاذ کند.

این اظهارات بلینکن در حالی مطرح شد که آمریکا روز جمعه قطعنامه پیشنهادی شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد؛ قطعنامه‌ای که هدف آن پایان بخشیدن به خونریزی‌های جاری در نوار غزه بود.

این قطعنامه که مورد حمایت تقریباً ۱۰۰ کشور عضو سازمان ملل قرار داشت، شاهد موافقت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت بود. انگلیس به عنوان عضو دائم این شورا که مانند آمریکا حق وتو دارد، از شرکت در رأی‌گیری خودداری کرد؛ اما آمریکا تنها کشوری بود که با استفاده از حق وتوی خود از تصویب آن جلوگیری کرد.

جنبش حماس در ۷ اکتبر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->