تولیت آستان قدس رضوی: شعار‌های دوآتشه و انقلابی‌تر از رهبر انقلاب اسلامی، ما را فریب ندهد آیت‌الله جعفری‌اراکی درگذشت + بیوگرافی و سوابق به هق هق جمعمان جمع است، از بالا تماشا کن به سر برد او خطبه نامدار | شهید سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد به روایت رهبر معظم انقلاب روز شهادت حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالکریم هاشمی‌نژاد و روز‌های پس از آن، به‌روایت روزنامه‌های مشهد رابطه نماز با امام زمان (عج) سوره‌ای برای خوشبختی | بررسی فضیلت‌ها و آثار سوره مبارک بقره فضاآرایی اماکن متبرکه حرم امام‌رضا(ع) در پی شهادت سید مقاومت زندگی با مرگ، شرح غیرت ققنوس هاست* | درباره شهید آتش نشانی مشهد صورتِ جنگ | روایتی از رزمنده‌ای که در پانزده‌سالگی چهره و چشم و دستش را فدا کرد بازگشت پیکر ۹۸ شهید دفاع مقدس به کشور (۷ مهر ۱۴۰۳) بیسکویت‌های خونی «بهر نبردی بی امان» | درباره حاج صادق آهنگران که در سال‌های جنگ تحمیلی با نوای ماندگار خود قوت قلب رزمندگان بود منتظران امام زمان (عج) اهل خودسازی‌اند انتظار یعنی سرشار از امید بودن نقش تأثیرگذار موقوفات در تعالی جوامع اسلامی دفاع مقدس مظلوم مانده است غفلت از گنجینه دفاع مقدس قهرمانانِ خاکی‌پوش و غریب!
سرخط خبرها

نعمتی در جوار، ولی نعمت

  • کد خبر: ۲۰۱۱۹۶
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
نعمتی در جوار، ولی نعمت
من کنکور داشتم و صبح از خانه به مقصد کتابخانه راه می‌افتادم و شب از حرم به خانه برمی‌گشتم. صبح با سلام به آقا آغاز می‌شد و شب با سلام به او به پایان می‌رسید.

روز‌های دهه ۸۰ همه راه‌ها برای من به حرم و کتابخانه آستان قدس رضوی ختم می‌شد. من کنکور داشتم و صبح از خانه به مقصد کتابخانه راه می‌افتادم و شب از حرم به خانه برمی‌گشتم. صبح با سلام به آقا آغاز می‌شد و شب با سلام به او به پایان می‌رسید. آن روز‌ها شهر برای من در رواق‌ها، صحن‌ها و میز‌های کتابخانه حرم خلاصه شده بود.

یک روز یکی از بزرگ‌تر‌های فامیل وقتی متوجه شد هرروز کتابخانه حرم می‌روم، با حسرت گفت: «خوش‌به‌حالت که هرروز حرم می‌روی.» من که غرق نعمت بودم، متوجه جمله‌اش نشدم، اما حالا می‌فهمم منظورش چه بود. آن روز‌ها کتابخانه گوهرشاد روبه‌روی مسجد گوهرشاد شبانه‌روزی بود و من و دوستانم بعضی شب‌ها همانجا پشت میز‌های چوبی کتابخانه شب را به

صبح می‌رساندیم. در ساعات اولیه بامداد برای اینکه خواب از سرمان بپرد، می‌رفتیم حرم‌گردی، صحن‌ها را گز می‌کردیم، بعد به آقا سلام می‌دادیم و برمی‌گشتیم پشت میز و درسمان را می‌خواندیم. کتابخانه آستان قدس رضوی یکی از نعمت‌ها و فرصت‌ها در مشهد است، خیلی‌ها از آنجا خاطره دارند، خیلی‌ها با خواندن کتاب‌های مورد علاقه‌شان راهشان را پیدا کرده‌اند یا به اصطلاح بارشان را همانجا بسته‌اند.

جشنواره فیلم فجر سال‌۱۳۹۷ فیلم سرخ‌پوست به کارگردانی نیما جاویدی خیلی سروصدا کرد و، چون کارگردان خراسانی بود در همان روز‌های جشنواره من و یکی از همکارانم با او در یکی از کافه‌های تهران قرار مصاحبه گذاشتیم. آن روز‌ها من در تهران دانشجو بودم و سلمان از مشهد آمد تا مصاحبه انجام شود. نیما جاویدی وسط مصاحبه به تأثیرپذیری‌اش از کتابخانه حرم گفت، به اینکه آن فضا و کتاب‌هایش چقدر توانسته به او کمک کند تا راهش را پیدا کند. او مثل من و خیلی‌های دیگر خود را وام‌دار کتابخانه آستان قدس رضوی می‌دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->