گزارش تصویری |طرح خدمت‌رسانی به زائران پیاده امام‌رضا(ع) ویژه دهه پایانی ماه صفر در مشهد گزارش تصویری | بازسازی صحنه قتل در حوالی سالارآباد عکس‌هایی از ورود پیکر استاد محمود فرشچیان به کشور گزارش تصویری | بازدید مدیران استانی و شهری از موسسه فرهنگی شهرآرا ایران زیباست | روستای «اِسپِرِز» سوادکوه بر فراز ابر‌ها گزارش تصویری | نشست خبری اقدامات شهرداری مشهد مقدس در ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ گزارش تصویری | شرکت‌های دانش‌بنیان، پشتوانه صنعت گزارش تصویری | نمایشگاه عاشورایی «رستاخیز» گزارش تصویری | یک جشن مردانه: چهارمین سالگرد بازگشت دوباره طالبان به قدرت گزارش تصویری | کربلای معلی اربعینِ ۱۴۴۷ عکس‌هایی از دیدار پوتین و ترامپ در باند فرودگاه آلاسکا گزارش تصویری | قدم‌های کوچک با دل‌هایی بزرگ گزارش تصویری | اربعین حسینی در کربلای معلی_ ۲ گزارش تصویری | اربعین حسینی در کربلای معلی_ ۱ گزارش تصویری | مراسم جاماندگان اربعین حسینی در مشهد گزارش تصویری | آیین باشکوه جاماندگان اربعین در مشهد گزارش تصویری | حضور سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در حرم مطهر حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) در روز اربعین حسینی گزارش تصویری | فرشته‌های کوچک مسیر عاشقی گزارش تصویری | در مسیر کربلا، به یاد کودکان غزه
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۰۳۵۲۷ | ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ | دریافت تصاویر

رشت شهر غذاهای خوشمزه

غذا برای مردم گیلان بسیار مهم است و نمود اهمیت آن را می توان در تنوع غذایی این استان به ویژه در مرکز آن یعنی شهر رشت مشاهده کرد. می‌توان دلیل شکل گیری این همه غذاهای جور وا جور و رنگارنگ را اقلیم و آب و هوای این خطه دانست که پوشش گیاهی و جانوری متنوعی را به این دیار هدیه داده و این تنوع تاثیرش را در شکل گیری فرهنگ غذایی مردم گذاشته است. وجود گیاهان، ماکیان و حیوانات دریایی مختلف دست مردم این دیار را برای خلق غذاهای متنوع باز می گذارد. راستای اهمیت و توجه به غذاهای این خطه سرسبز، خوراک هایی نظیر مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده و ۶ غذای محلی دیگر در مرحله ثبت ملی هستند. کباب ترش، جوجه ترش، کته کباب، باقلا قاتق، سیر قلیه، غوره مسما، باقلا پلوسر یا سس پیله، میرزا قاسمی، ترش تره، واویشکا، کال کباب، کویی تره، فسنجان رشتی، شامی گیلانی، سیراویج یا سیرابیج، شوید خولی، مرغ ترش گیلانی، ترشه واش، آش ترش، ماهی شکم پر یا فیبیج، کوکو مرغ گیلانی یا چغرتمه، تره اسفناج، چوواش تره، اشپل کوکو، باقلا واویج یا باقلا وابیج از جمله غذاهای مشهور خطه گیلان است. رشت در سال ۹۴ به عنوان شهر خلاق خوراک یونسکو به ثبت رسیده است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->