گزارش تصویری | تیراندازی در جریان یک جشن یهودی در استرالیا گزارش تصویری | نمایشگاه عکس «خاک جان» گزارش تصویری | کاخ مرمر ، موزه هنر ایران ایران زیباست | طلای سرخ نیشابور گزارش تصویری | عمیق‌ترین شکاف فرونشست کشور - نیشابور گزارش تصویری | لیگ دسته سوم فوتبال | مسابقه فوتبال ابومسلم ثامن مشهد و صالحین تهران گزارش تصویری | بازدید معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از موسسه فرهنگی شهرآرا گزارش تصویری | مراسم اختتامیه همایش زوج های جوان ارتش جمهوری اسلامی گزارش تصویری | آیینه کاری، هنر جهانی ایرانی گزارش تصویری | دیدار هزاران نفر از مداحان و ستایشگران اهل بیت(ع) با رهبر انقلاب اسلامی گزارش تصویری | جهان روی دوش مادران گزارش تصویری | آیین بهره‌برداری از زمین چمن مصنوعی بوستان «نصرت» و ۳۰ زمین چمن مصنوعی مینی‌فوتبال در مشهد گزارش تصویری | مزرعه «پاپایا» گزارش تصویری | آیین افتتاح ۲۸۲ پروژه‌ آبرسانی به ۱۷۷ روستای استان خراسان رضوی، در مشهد (۱۹ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | نصب کتیبه‌های ولادت حضرت زهرا(س) در حرم امام‌رضا(ع) گزارش تصویری | آغاز توزیع شیر در مدارس خراسان رضوی گزارش تصویری | بازدید از آخرین وضعیت پروژه‌های سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد (۱۸ آذر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | مراسم یادبود درگذشتگان خانواده معاون رئیس‌جمهور گزارش تصویری | سلاطین صخره‌ها گزارش تصویری | پادشاه فصل‌ها پاییز
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۰۳۵۲۷ | ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ | دریافت تصاویر

رشت شهر غذاهای خوشمزه

غذا برای مردم گیلان بسیار مهم است و نمود اهمیت آن را می توان در تنوع غذایی این استان به ویژه در مرکز آن یعنی شهر رشت مشاهده کرد. می‌توان دلیل شکل گیری این همه غذاهای جور وا جور و رنگارنگ را اقلیم و آب و هوای این خطه دانست که پوشش گیاهی و جانوری متنوعی را به این دیار هدیه داده و این تنوع تاثیرش را در شکل گیری فرهنگ غذایی مردم گذاشته است. وجود گیاهان، ماکیان و حیوانات دریایی مختلف دست مردم این دیار را برای خلق غذاهای متنوع باز می گذارد. راستای اهمیت و توجه به غذاهای این خطه سرسبز، خوراک هایی نظیر مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده و ۶ غذای محلی دیگر در مرحله ثبت ملی هستند. کباب ترش، جوجه ترش، کته کباب، باقلا قاتق، سیر قلیه، غوره مسما، باقلا پلوسر یا سس پیله، میرزا قاسمی، ترش تره، واویشکا، کال کباب، کویی تره، فسنجان رشتی، شامی گیلانی، سیراویج یا سیرابیج، شوید خولی، مرغ ترش گیلانی، ترشه واش، آش ترش، ماهی شکم پر یا فیبیج، کوکو مرغ گیلانی یا چغرتمه، تره اسفناج، چوواش تره، اشپل کوکو، باقلا واویج یا باقلا وابیج از جمله غذاهای مشهور خطه گیلان است. رشت در سال ۹۴ به عنوان شهر خلاق خوراک یونسکو به ثبت رسیده است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->