جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با این روش‌ها مانع آلودگی گوشت به کرونا شوید

  • کد خبر: ۲۰۴۰۸
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۵
با این روش‌ها مانع آلودگی گوشت به کرونا شوید
دانشکده بهداشت و مؤسسه ملی تحقیقات سلامت راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت و جلوگیری از آلوده شدن به کرونا را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شواهد موجود حاکی از آن است که ویروس کرونا ۲۰۱۹، در بازار غذاهای دریایی شهر ووهان چین در جایی که گوشت‌های آلوده و خام حیوانات وجود داشته است، به انسان منتقل شده است؛ حال پرسش این است که احتمال آلودگی گوشت به ویروس کرونا چقدر است؟

 

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای  چگونگی استفاده از انواع گوشت را منتشر کردند.

 

شواهدی در دست است که نشان می‌دهد، احتمال ابتلا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده ویروس کرونا وجود دارد. ابتلا می‌تواند در هنگام پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که با آن مواجه می‌شود باشد.

 

اگر گوشت حیوان سالم هم در معرض ترشحات آلوده به ویروس فرد بیمار قرار بگیرد می‌تواند با تماس با فرد سالم به گوشت آلوده و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان منجر به بیماری شود.

 

ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و با گوشت حیوان سالم آلوده شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای ۷۰ درجه سانتیگراد و بالاتر از بین می‌رود و دیگر خطر بیماری زایی ندارد. خانواده ویروس‌های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی هستند و حتی در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد باقی می‌مانند.

 

با رعایت نکات زیر در هنگام فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود ندارد:

 

۱- شستن کامل دست‌ها با آب و صابون و ضدعفونی کردن تمامی سطوح  نظیرتخته گوشت، چاقو و سطح آشپزخانه  قبل و بعد از فرآوری گوشت.( پاک کردن، شستن، خرد کردن و بسته بندی)

 

۲- جداسازی محل قرار دادن گوشت‌های خام و غذاهای پخته و استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری هر یک از مواد.

 

۳- پخت گوشت در دمای ۷۰ درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغز پخت شود. پیشنهاد می‌شود از دماسنج استفاده شود.

 

۴- عدم استفاده از گوشت حیوانات بیمار و یا مشکوک به بیماری و یا حیواناتی که مرده‌اند.

 

۵- عدم استفاده از گوشت‌های خام و نیم پز.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->