ناوشکن سهند دچار سانحه شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) محسن برهانی راهی زندان شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بیش از ۳۶ هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور به مسعود پزشکیان رای دادند مخبر به دیدار پزشکیان رفت کدام شهرستان‌های خراسان رضوی بیشترین مشارکت را در انتخابات داشتند؟ مردی برای ایران | درباره دکتر مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور منتخب مردم دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: دولت آقای رئیسی، دولت کار و امید و حرکت بود + فیلم و عکس مراسم تنفیذ ریاست‌جمهوری چه زمانی برگزار خواهد شد؟ مهم‌ترین مطالبات مشهد و خراسان رضوی از دولت چهاردهم اعتماد مردم، مهم‌ترین سرمایه رئیس‌جمهور منتخب برای ایران... جلسات رای اعتماد به وزرای دولت چهاردهم، شهریورماه برگزار می‌شود اذعان روزنامه صهیونیستی به شکست نتانیاهو | حماس حکومت را در غزه در دست خواهد داشت نامه اعتراض‌آمیز سفیر ایران در سازمان ملل به شورای امنیت در پی ادعاهای واهی اتحادیه عرب مقام سابق صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شد ایتالیا پیروزی پزشکیان را تبریک گفت | تاکید بر تقویت روابط دیپلماتیک درگیری پلیس و تظاهرات کنندگان در تل آویو + فیلم وزیر خارجه انگلیس: برای برقراری آتش‌بس در غزه از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک استفاده می‌کنم جلیلی با رئیس جمهوری منتخب دیدار کرد صهیونیست‌ها برای توافق با حماس کوتاه آمدند | هیات اسرائیلی و رئیس سیا به دوحه می‌روند
سرخط خبرها

گزارش روزنامه هلندی از مهندسی که قصد خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز را داشت

  • کد خبر: ۲۰۵۱۹۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
گزارش روزنامه هلندی از مهندسی که قصد خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز را داشت
یک روزنامه هلندی در گزارشی از هویت یک خرابکار هسته‌ای در ایران پرده برداشت که ویروس استاکس‌نت را در سایت هسته‌ای نطنز منتشر کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک روزنامه هلندی به تازگی در گزارشی از هویت یک خرابکار هسته‌ای در ایران پرده برداشته که البته گفته می‌شود بابت این خرابکاری، بهای سنگینی هم پرداخته است!

این گزارش درباره نحوه ورود ویروس استاکس‌نت به تأسیسات هسته‌ای نطنز است که برای اولین‌بار در سال ۲۰۰۷ به این سایت هسته‌ای نفوذ کرده است؛ بدافزاری که به گفته ادوار اسنودن، با همکاری مشترک آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا و اسرائیل طی عملیاتی به نام عملیات بازی‌های المپیک ساخته شده بود.

گزارش روزنامه هلندی فولکس کرانت هم تصریح دارد که سال ۲۰۰۶ رئیس سازمان سیا در ملاقات با مقام‌های سرویس اطلاعات نظامی هلند (AEFD) از همکاری سری بین دو سرویس اطلاعاتی خبر داده است.

بدافزار استاکس نت به سیستم کشور‌های دیگری مانند هند، اندونزی و پاکستان هم نفوذ کرده، اما ایران بیشترین آسیب را از آن دیده است.

ادعای این رسانه این است که ویروس "استاکس‌نت" از طریق یک مهندس هلندی‌الاصل ساکن امارات به نام «اریک فان‌سابن» در نطنز منتشر شده است.

اما نکته مهم اعتراف روزنامه بر سرنوشتی است که این جاسوس به آن دچار شده است؛ فان‌سابن اگرچه در عملیات آلوده کردن تأسیسات هسته‌ای موفق عمل کرد، اما کمتر از یک سال بعد در اتفاقی کشته می‌شود؛ موتور سیکلت وی در ۱۶ ژانویه ۲۰۰۹ در نزدیکی شارجه چپ کرده و فوت می‌کند!

اتفاقی که سرویس اطلاعات نظامی هلند برخلاف تصور خانواده این جاسوس، آن را یک حادثه نمی‌داند!

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->