آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان جلال آل احمد مشهد برخورد پژو ۴۰۵ با گاردریل در بزرگراه چراغچی مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنح‌شنبه ٢٢ شهریور ١۴٠٣) | آغاز کاهش دمای روزانه از فردا ترافیک پرحجم در پل غدیر، میدان شهید فهمیده و تمامی مبادی منتهی به حرم مطهر رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۳) شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات دستگیری سارقِ ۳۸ کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲) آیا بیمه عمر و پرداخت غرامت بازنشستگان تامین اجتماعی قطع شده است؟ ویدئو | فروریختن پل درسدن در آلمان بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان در انتظار تصمیم دولت برای تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق رایگان‌شدن مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان تهرانی در هفته اول مهرماه ۱۴۰۳ ۲ هزار میلیارد تومان مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی واریز شد جدول تاریخ واریز حقوق شهریور ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد زنان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرند دستور ویژه پلیس اهواز برای دستگیری قاتل یک زن (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) علت حمله قلبی و راههای پیشگیری حمله به مفتی اعظم تاجیکستان با چاقو (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار هنرور مشهد (۲۱شهریور ۱۴۰۳) پرونده مرگ مشکوک خانم بلاگر معروف مختومه شد ۲۰ میلیون ملک قولنامه‌ای باید سنددار شود علت تاخیر قطار مسافربری مشهد- سرخس چه بود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی انبار علوفه در بلوار شاهنامه مشهد(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) واژگونی دو خودرو در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۲۱ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فوت وفن غذایی ضد کرونایی

  • کد خبر: ۲۰۵۸۰
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۹
فوت وفن غذایی ضد کرونایی
رییس انجمن تغذیه ایران برخی نکات مهم در خصوص پخت و پز مواد غذایی جهت پیشگیری از انتقال کروناویروس را توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جلال‌الدین میرزای رزاز، با بیان اینکه در شرایط فعلی توصیه می‌شود از مصرف غذاهای کبابی و گریل شده اجتناب شده و روش پخت اصلی گوشت‌ها به صورت آبپز یا بخارپز باشد، ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در روش طبخ، درجه حرارت قسمت‌های مختلف ماده غذایی در طول پخته شدن است؛ چراکه در کباب و گریل کردن، انتقال درجه حرارت به عمق گوشت ممکن است به میزان لازم برای از بین بردن کروناویروس و سایر عوامل بیماری‌زا کافی نباشد.

 

وی با تاکید بر اینکه انواع گوشت و تخم مرغ باید به طور کامل پخته شود، اظهار کرد: دمای داخلی ایمن برای پخت گوشت 70 درجه سانتی‌گراد است. بنابراین غذاهای پخته‌ای که در یخچال نگهداری می‌شوند برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شوند؛ به گونه‌ای که همه جای آن حدود۷۰ درجه سانتیگراد حرارت ببیند.

 

رزاز با بیان اینکه به طور خاص، کرونا ویروس‌ها مستعد تخریب در دمای معمولی پخت و پز (70 درجه سانتیگراد) هستند، گفت: بنابراین، باید از مصرف محصولات حیوانی خام یا نیمه پخته پرهیز شود.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد: همچنین برای جلوگیری از آلودگی متقابل غذاهای پخته با گوشت خام، شیرخام یا امعا و احشا حیوانی خام باید با احتیاط و کاملا تفکیک شده و در یخچال قرار داده شود.

 

این متخصص تغذیه در خاتمه با تاکید بر اینکه تا حد امکان از رستوران ها غذا تهیه نکنید، گفت: اگر اصول بهداشتی توسط کارکنان مرتبط، در تهیه و توزیع غذا رعایت نشود، آلودگی منتقل می‌شود.

 

با این حال در صورت سفارش غذا  به صورت بیرون بر سفارش دهید و مجددا غذاها را قبل از مصرف به خوبی گرم کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->