عنایتی: مشهد نیاز به تیم لیگ برتری دارد| معرفی بیشتر شهر با برگزاری رویداد نشان مشهدالرضا(ع) نگاهی به تاریخ مزرعه‌ای قدیمی در محدوده میدان شریعتی مشهد | تقی آباد، خفته در غبار فراموشی تأکید فرماندار مشهد بر وفاق میان شهرداری و فرمانداری به‌نفع مردم شهردار مشهد مقدس: تا دهه فجر امسال، پروژه‌های زیادی در سطح شهر مشهد افتتاح خواهد شد + فیلم صدور مجوز ۶۰۰ میلیارد تومانی اوراق در حوزه ماشین‌آلات خدمات شهری و پسماند شهرداری مشهد افزایش ۲برابری ظرفیت توقفگاهی ناوگان باری در مشهد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد، با دنده سنگین! رونمایی از ۱۰۲ دستگاه خودرو‌ جدید در حوزه پسماند شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری: مشهد پرچمداری حوزه پسماند در کشور را برعهده دارد هوای ۶ منطقه کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار قرار گرفت (۱۸ دی ۱۴۰۳) ناصحی: شاخص‌های ارزیابی منتخبان رویداد نشان مشهد الرضا (ع) در سال‌های آتی، افزوده خواهد شد برگزاری مانور آمادگی در برابر نقض حریم ریلی قطار شهری مشهد(۱۷ دی ۱۴۰۳) + فیلم مشوق‌های مادی و معنوی برای منتخبان نشان مشهدالرضا (ع) پیش بینی شده است بهره‌برداری از بزرگترین جزیره ایستگاهی مترو کشور در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم نشان مشهدالرضا ترویج‌دهنده معارف اهل‌بیت(ع) است رئیس اداره تبلیغات فرهنگی حرم مطهر رضوی: رویداد نشان مشهدالرضا(ع) شروعی به‌جا و اثرگذار در هویت مشهد است ۲۵۰۰ اصله درخت آماده روت‌بال در سطح مشهد است رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: ضرورت ایفای نقش بانوان در سطوح مختلف مدیریتی گذری بر سرگذشت زورخانه‌های قدیمی مشهد | خاموشی صدای ضرب‌ها و زنگ‌ها درختان مشهد زیر چتر حفاظت مدیریت شهری
سرخط خبرها

چگونه از نان کرونا نگیریم؟

  • کد خبر: ۲۰۶۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
چگونه از نان کرونا نگیریم؟
به دلیل تماس دست با نان در نانوایی ها رعایت اصول پیشگیری، بسیار حائز اهمیت است تا کرونا نگیریم.
به گزارش شهرآرانیوز، حسنی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین نقش انتقال ویروس کرونا، از طریق ترشحات دهان نظیر صحبت کردن، عطسه و سرفه، و دست دادن و لمس دست به سطوح آلوده، امکان پذیر است.

وی تصریح کرد: نانی که از تنور بیرون می‌آید به جهت شدت گرما آلودگی ندارد، اما بعد از بیرون آوردن از تنور، به شدت انتقال دهنده ویروس است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رعایت این نکات باعث عدم انتقال این ویروس به داخل منزل می‌شود: نان را در نانوایی نگذارید سرد شود بلکه آن را به صورت داغ در سفره بپیچید و ببندید.

حسنی افزود:از کاتر و قیچی داخل نانوایی استفاده نکنید و برای تکاندن نان از آرد و یا سنگ به هیچ وجه آن را به سطوح فلزی نانوایی نزنید.

وی ادامه داد: پس از رسیدن به منزل نان را از داخل سفره در بیاورید و مراقب باشند تا پشتسفره به نان نخورد و پس از هر بار خرید، سفره نان را بشویید.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جاییکه سفره را هم پهن کرده بودید ضدعفونی کنید.

حسنی افزود: نان را قبل مصرف در مایکروفر توستر و یا تابه گرم بگذارید و حرارت دهید.

وی تصریح کرد: دستور العمل بهداشتی به تمامی صنوف نانوایی ابلاغ شده است که در آن هم به وظایف نانوا و هم مردم اشاره شده استکه بدین شرح است:

-کسی که نان را تحویل مردم می‌دهد صرفا یک فرد مشخص باشد تا نان پس از تنور دست به دست نشود.

-فقط از طریق کارتخوان مبادله شود و در صورت داشتن پول نقد، فقط از طریق دستکش استفاده کنند.

_روی کارتخوان سلفون کشیده شود و هر یک ساعت با مواد ضد عفونی کننده تمیزکنند.

-اگر کسی در نانوایی علائم سرماخوردگی داشت به هیچ وجه حضور در نانوایی نداشته باشد.

- خود مردم از نانوایی‌هایی استفاده کنند که رعایت مسائل بهداشتی می‌کنندو تخلفات را حتما گزارش دهند.

_رساندن مواد غذایی با پیک موتوری در دستور کار است تا از تردد غیر ضروری به خارج منزل جلوگیری شود.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->