زمان پخش سریال خجالت نکش تغییر کرد پانزدهمین دوره‌ جوایز ایسفا فراخوان داد نقش‌آفرینی مریل استریپ در فیلم خواهرزاده جادوگر پل شریدر، نویسنده فیلم «راننده تاکسی»، متهم به آزار جنسی شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قانون اساسی نوروز ساخت دوباره سریال‌های «همسران» و «آژانس دوستی» یادش به‌خیر آن که نگاهی زلال داشت | یادی از مرحوم حاج محمود اکبرزاده، شاعر آیینی مشهد «مانوج کومار» بازیگر و کارگردان سینمای هند درگذشت خبرنگاری که دوباره کت وشلوار پوشید | نگاهی به فصل دوم برنامه «برمودا» کامران نجف‌زاده شب‌های پرمخاطب نمایش با تکنولوژی | درباره نخستین رویداد ملی «نورنما» در مشهد آمار فروش سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ چشم ابر گریان شد، روی باغ خندان | وصف فروردین در شعر شاعران سبک خراسانی مروری بر مهم‌ترین حاشیه‌های پلتفرم‌ها در سال ۱۴۰۳ بازیگر سریال دیو و ماه‌پیشونی: کار برای کودکان نیاز به درک عمیق دنیای آن‌ها دارد سریال «سبزواره» نخستین کمدی ورزشی تلویزیون، در مسیر تولید برنامه کنسرت‌های فروردین ۱۴۰۴+ جزئیات نیما کرمی و دو نقطه؛ احیای ادبیات فارسی با زبان امروزی
سرخط خبرها

برگزاری آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره شعر فجر (۱۱ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۹۴۴۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۷
برگزاری آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره شعر فجر (۱۱ بهمن ۱۴۰۲)
آیین اختتامیه «هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر» در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین اختتامیه «هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر» دقایقی پیش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، و جمعی از اصحاب فرهنگ و ادب حضور داشته و از برگزیدگان تقدیر خواهند کرد.

این رویداد با حضور نمایندگانی از کشورهای تاجیکستان، مصر، سوریه و عراق برگزار شده است.

حضور شاعرانی از ۲۴ استان

 معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای آیین اختتامیه جشنواره شعر فجر گفت: لازم به ذکر است که اشاره کنیم در این مجلس شاعرانی از ۲۴ استان ذیل دهمین دوره کلک‌خیال حضور دارند.

دکتر یاسر احمدوند افزود: این بخش که یکی از بخش‌های جنبی جشنواره شعر فجر است با مشارکت سازمان صداوسیما و وزارت ارشاد اسلامی ساخته و پخش خواهند شد و شما نیز از آن بهره‌مند خواهید بود. امیدواریم آینده شعری کشور شکوفا تر از گذشته باشد و این جلسات به رونق ادبیات ایران مدد برساند. 

لازم به ذکر است که در این بخش از برنامه تشکر ویژه دارم از تمام افرادی که در بخش‌های مختلف یاری‌رسان جشنواره و برگزارکننده آن با همت و تلاش فراوان خود بودند.

قرائت بیانیه گروه داوران 

در ادامه،علیرضا غزوه، دبیر کمیته علمی دهمین جشنواره شعر فجر، بیانیه گروه داوران را به شرح ذیل قرائت کرد:

۲۰۰۰ کتاب در پنج زمینه کودک و نوجوان، شعر کلاسیک، شعر نو و ترانه مورد ارزیابی قرارگرفت. چاپ بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب در سال جاری نشان از شوق و خدمت اهالی ادب در این عرصه بخصوص درمیان جوانان دارد. خلاقیت‌های فرمی ساختاری و زبانی در شعر شاعران امروز قابل تامل است. باید با برگزاری جلسات نقد پیشروی آسیب‌های زبانی را جلوگیری کرد. شعر کودک و نوجوان همچون ادوار پیش به رقم استقبال از نظر کیفی قابل توجه نبود که نیازمند واکاوی و کوشش است. افراط در تقطیع واژگان و زیاده روی در صرف اوزان نیز در بخش کلاسیک قابل بررسی و توجه بود. تیم داوران باید متذکر شد که این گزینش‌ها به معنای نفی فعالیت دیگران نیست و آرزومندیم بیش از قبل در راستای ادبیات فارسی بکوشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->