هنرنمایی هادی حجازی‌فر در نقش ابوذر سریال «سلمان فارسی» آموزش زبان فارسی در مدارس ترکیه در حال گسترش است ورنوی، رپر مطرح فرانسوی در شب اجرای خود درگذشت وقتی فرش قرمز جشنواره کن محل جولان اینفلوئنسر‌ها می‌شود! فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی در مجموعه ورزشی آزادی نمایشگاه گروهی «باشندگان پلید»، در نگارخانه آسمان مشهد | غول‌های اساطیری در روایت هنرمندان جان گرفتند آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش دوم) مروری بر چند کتاب درباره احوال و آرای شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی | «شهید جمهور» از خلال سطور صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

کارگردان «شه‌سوار»: تصویر سینمای ایران از طبقه متوسط، تیره و چرک بوده است

  • کد خبر: ۲۱۰۳۱۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
کارگردان «شه‌سوار»: تصویر سینمای ایران از طبقه متوسط، تیره و چرک بوده است
حسین نمازی نویسنده و کارگردان «فیلم شه سوار» گفت: در این سالها تصویری تیره و چرک از طبقه متوسط به تصویر کشیده شده است. تلاش کردم این طبقه اجتماعی را با ویژگی های نزدیک به واقعیت روایت کنم.

به گزارش شهرآرانیوز دومین روز این محفل همزمان با چهل و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، عصر یکشنبه ۱۴ بهمن ماه در سالن بصیرت مجموعه سیزده آبان برگزار شد. در این نشست که بعد از نمایش فیلم "شه سوار" برگزار شد؛ حسین نمازی کارگردان این فیلم به تحلیل و گفتگو پیرامون فیلم پرداخت.

کارگردان فیلم "شه سوار" گفت: شاید فیلم شهسوار شباهت‌هایی به فیلم قبلی ام شادروان داشته باشد، ولی قسمت دوم شادروان نیست. شباهت این فیلم با شادروان از حیث محوریت مرگ که همیشه دغدغه ذهنی من بوده و همچنین به تصویر کشیدن جغرافیای طبقه متوسط است.

وی در ادامه افزود: متاسفانه در این سال‌ها سینما در حق طبقه متوسط اجحاف کرده است و جز تصویری تیره و تار و چرک از آن‌ها تصویری دیگر خلق نکرده است در صورتی که این طبقه نقاط خلاق و روشنی در زندگی خود دارد.

این فیلمساز با اشاره به فیلمش گفت: شه سوار فیلم کمدی نیست بلکه یک فیلم اجتماعی است به این دلیل که با قواعد کمدی ساخته نشده است و طنزی که در اثر موجود است انعکاسی از شخصیت شخصی خود من است که حتی در زندگی روزانه وقتی روایتی جدی را مطرح می‌کنم لبخند دیگران را به همراه دارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شه سوار فیلمی است که هم سعی شده از حیث محتوا و فرم خوش ساخت باشد هم سعی شده به گونه‌ای ساخته شود که مخاطب با آن ارتباط بگیرد.

نمازی در ادامه افزود: متأسفانه ما در سینمای ایران ژانر نداریم. همین وضعیت سال‌های اخیر خود شاهدی است بر این سخن. من پیش‌بینی می‌کنم که در طول یکی دو سال آینده با وجود تولید حجم زیادی از فیلم‌های کمدی که به اصطلاح برای گیشه فیلم می‌سازند شاهد دلزدگی مخاطب از جریان فیلم کمدی شویم.

وی گفت: سینمای ما متاسفانه دولتی است. برای همین دستگاه‌های متولی سینما باید خودشان جریان تولید را هدایت کنند تا شاهد این حجم از فیلم‌های بی کیفیت که اسم کمدی را یدک می‌کشند نباشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->