فیلم سینمایی عاشق پاییز در راه جشنواره فیلم فجر درخشش فیلم کوتاه سَر، در جشنواره فیلم رشد زنان سینماگری که بیشترین تجربه حضور در هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر را دارند درگذشت چارلز شایر، کارگردان مطرح سینما آغاز ثبت‌نام رسانه‌های دیداری و شنیداری در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر درباره محمود پاک‌نیت، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امروز ۷۲ ساله شد نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت معرفی نامزد‌های بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر فجر + اسامی «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران
سرخط خبرها

گزارشی از سومین روز جشنواره فیلم فجر مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۰۸۶۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
گزارشی از سومین روز جشنواره فیلم فجر مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۲)
سومین روز جشنواره فیلم فجر با بازی تیم ملی فوتبال مصادف شد که با استقبال نسبی مردم و اصجاب رسانه در سینماهای سطح شهر گذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین روز از جشنواره فیلم فجر حال و هوای متفاوتی داشت. اکران فیلم‌های امروز با پخش بازی فوتبال ایران و قطر همراه بود. سینما هویزه با اکران فیلم شور عاشقی در ساعت ۱۲ و فیلم ظاهر در ساعت ۱۵ و فیلم آپاراتچی در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان مخاطبان مشهدی بود.

سینما سیمرغ، فیلم شکار حلزون را در ساعت ۱۵ و فیلم شه‌سوار را در ساعت ۲۰:۳۰ اکران شد. سینما آفریقا که میزبان اصحاب رسانه و اهالی هنر بود نیز فیلم معجزه پروین در ساعت ۱۲ و شکار حلزون را در ساعت ۱۵ و قلب رقه را در ساعت ۲۰:۳۰ اکران کرد.

امشب، تمام سینماها میزبان مردم علاقه‌مند به فوتبال بود که برای حمایت از تیم ملی خود دور هم جمع و یکصدا تیم ملی را تشویق می‌کردند.

قلب رقه که امشب در سینما آفریقا اکران شد، روایتی جدید از سینمای ایران درباره اتفاقات گروه‌های تروریستی در کشور سوریه به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور و تهیه کنندگی سعید پروینی است.

فیلم درباره محور مقاومت و رویدادهای منحصر به فردی است که در این عرصه اتفاق می افتد. رقِه از شهرهای کشور سوریه و مرکز استان رقه است که در شمال شرقی سوریه و در ساحل فرات قرار دارد.

Raqqa تقریباً ۴ سال (از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷) پایتخت داعش بوده است. بعد از پایان فیلم، اهالی هنر در گعده‌هایی که تشکیل داده بودند صحبت می‌کردند و معتقد بودند تئاتر به کمک سینما آمده است زیرا کارگردان این فیلم تجربه و تبحر زیادی در تئاتر دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->