فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳) شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا
سرخط خبرها

توضیحات جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره دسترسی‌ به پلتفرم‌های خارجی و حفظ حریم خصوصی کاربران

  • کد خبر: ۲۱۲۷۸۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶
توضیحات جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره دسترسی‌ به پلتفرم‌های خارجی و حفظ حریم خصوصی کاربران
دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره مصوبه اخیر این شورا اعلام کرد که دسترسی‌پذیری به پلتفرم‌های خارجی در کشور «محدود به پوسته نیست و فراتر از آن است».

به گزارش شهرآرانیوز - . محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی در نشست خبری نمایشگاه رسانه‌های ایران، درباره نگرانی‌هایی که در بحث امنیت پوسته‌های تلگرام وجود دارد اعلام کرد که به واسطه سخت‌گیری‌هایی که وجود دارد، مشکلی برای امنیت کاربران به وجود نمی‌آید. او البته ساز و کار دقیقی برای حفظ حریم خصوصی کاربران را مطرح نکرد و صرفا به بیان سخت‌گیری‌ها در این زمینه اکتفا کرد.

محمدامین آقامیری درباره مصوبه اخیر این شورا در خصوص دسترسی به پلتفرم‌های خارجی هم توضیح داد: «مصوبه اخیر با هدف مزیت‌بخشی به زیست‌بوم سکو‌های کشور ابلاغ شده است. این سکو‌ها بخشی از زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال هستند که در صورت فعالیت صحیح موجب توسعه می‌شوند.»

او اشاره کرد که برای فعالیت پلتفرم‌های خارجی در کشور سه روش در نظر گرفته شده است که مورد اول ارتباط تنظیم‌گران با پلتفرم‌ها است. (احتمالا به این معنا که سیاست‌گذاران ایران بتوانند در محتوای پلتفرم‌هایی مانند اینستاگرام اعمال نظر داشته باشند). به گفته دبیر شورای عالی فضای مجازی یکی دیگر از روش‌ها، مذاکره بخش خصوصی به عنوان واسطه با پلتفرم‌های خارجی است تا امکان حضور این پلتفرم‌ها در کشور فراهم شود. البته آقامیری به این نکته نیز اشاره کرد که فعالیت این پلتفرم‌ها «منوط به رعایت قواعد سرزمینی کشور است.»

آقامیری در مورد روش سوم نیز توضیح داد که این روش به دنبال پیاده‌سازی قوانین از مسیر ابزار‌های فنی است. او دراین باره گفت: «در این مورد بحث پوسته مطرح شده است، اما این روش بسیار فراتر بوده به پوسته محدود نمی‌شود.» او توضیح بیشتری در این رابطه نداد.

شورای عالی فضای مجازی درحالی این مصوبه را ابلاغ کرده است که تلگرام طلایی که مصداق تجربه یکی از پوسته‌های تلگرام بود، مشکلات زیادی را از نظر امنیتی برای کاربران به وجود آورد.

البته رئیس شورای عالی فضای مجازی در مورد نگرانی‌های امنیتی که با تجربه پوسته‌های تلگرام مطرح است در این نشست توضیح داد: «با وجود دستورالعمل اخیر حفاظت از داده‌های شخصی در این مورد سخت‌گیری‌های زیادی وجود دارد و حضور سکو‌ها با این روش در کشور، مشکلی از لحاظ امنیت ایجاد نخواهد کرد.»

او همچنین اشاره کرد که حریم خصوصی کاربران از موضوعات اساسی است و «تنظیم‌گران بخشی» مکلف هستند حفاظت از داده‌های مردم را به عنوان یک اصل در نظر بگیرند. او اگرچه در بحث امنیت کاربر سعی کرد تا اطمینان دهد که داده‌ها محفوظ خواهند ماند، اما توضیح بیشتری در این رابطه نداد که چنین اتفاقی چگونه خواهد افتاد.

به عقیده آقامیری، مصوبه اخیر مرکز ملی فضای مجازی هرپلتفرمی که از طریق ابزار‌های فنی در کشور حاضر می‌شود، باید قوانین کشور را رعایت کند.

شورای عالی فضای مجازی روز گذشته مصوبه‌ای را منتشر کرده بود که بر اساس آن، دسترسی به پلتفرم‌های فیلتر شده می‌تواند از طریق پوسته و نسخه‌های غیر رسمی ممکن شود. در واقع در این مصوبه، از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری برای ارائه راه‌حل در این زمینه نیز دعوت شده بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->