اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد نرخ باسوادی دارد

  • کد خبر: ۲۱۳۳۰۰
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد نرخ باسوادی دارد
معاون سوادآموزی خراسان رضوی گفت: میانگین نرخ باسوادی در جمعیت هدف ۱۰ تا ۴۹ سال خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز زهرا شوشتری ۳ اسفند در سفر به کاشمر اظهار کرد: بر اساس جدیدترین تعریفی که از سواد شده، سواد اول خواندن و نوشتن، سواد دوم خواندن و نوشتن به اضافه یادگیری زبان خارجه، سواد سوم سواد‌های چند گانه و سواد چهارم تغییر در سبک زندگی و شیوه آن است.

وی با بیان اینکه به نوعی در هرکدام ورود داشته‌ایم، بیان کرد: آمار سوادآموزی کشور و استان نشان می‌دهد که رشد بسیار خوبی در سوادآموزان داشته‌ایم، به طوری که ۹۸.۵ درصد باسوادی در خراسان رضوی که به همت آموزش‌دهندگان ایجاد شد افتخاری در پرونده سوادآموزی استان است.

معاون سوادآموزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه هنوز راه نرفته بسیاری پیش رو داریم، عنوان کرد: مراکز یادگیری محلی نهضت سوادآموزی برای این تشکیل شدند تا فرد در کنار سوادآموزی، حرفه‌ای را هم فرا بگیرد.

وی با بیان اینکه عملاً آموزش رسمی کشور هم باید همین مدل باشد تا هر فردی که برای آموزش مراجعه می‌کند بتواند از آن در زندگی خودش بهره ببرد، گفت: سوادآموزی که مراجعه می‌کند ضمن اینکه استفاده‌ای که از سوادش می‌برد در کنارش مهارتی هم کسب می‌کند و به راحتی از آن در زندگی بهره لازم را می‌برد.

شوشتری خاطرنشان کرد: هرچند تاکنون ما به دنبال سوادآموزان بوده‌ایم تا سر کلاس‌های سوادآموزی حضور یابند، اما از دوره‌های آینده به دنبال این هستیم که مراکز یادگیری محلی تقاضا محور شود یعنی فرد خودش بیاید و به دنبال سواد باشد.

وی با اشاره به اینکه مراکز یادگیری محلی از عرصه محوری به تقاضامحوری تغییر می‌کند، گفت: در این طرح هر فرد بر اساس نیازی که خودش حس می‌کند و آن ظرفیتی که در آن مرکز ایجاد شده مراجعه می‌کند و بهره لازم را از نوع آموزشی که در مرکز ارائه می‌شود می‌برد.

معاون سوادآموزی خراسان رضوی اظهار کرد: هرچند مراکز یادگیری قبلاً غیردولتی بوده، اما در طرح جدید مراکز دولتی می‌شوند و مدیر دارند، در واقع برای اینکه بهره کافی را بتوانیم از این مراکز ببریم شکل و ساز و کار آن‌ها متفاوت می‌شود.

وی همچنین در خصوص آموزش‌دهندگان گفت: آموزش‌دهندگان کار بسیار سختی دارند، معلم در کلاس آموزش رسمی سر کلاس می‌رود و آموزش لازم را به شاگردی که از قبل نشسته ارائه می‌دهد، اما آموزش‌دهندگان مراکز یادگیری محلی باید اطلاعات لازم را به سختی جمع‌آوری و در سایت مربوط بارگذاری کنند و بعد بتوانند اگر خانواده فرد آموزش گیرنده راضی شد فرد را برای فراگیری آموزش سر کلاس بیاورند.

هم اکنون ۱۲۰ مرکز یادگیری و یاددهی سواد در خراسان رضوی فعال است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->